Mili Hondaci, tymto sa chcem ospravedlnit vsetkym, ktori sa dostavili na dnesny zrazik, fakt ma to mrzi ze som nebol schopny sa tam dotrepat, ti ktori prisli tak vedia preco, nechcem to tu pisat, slubujem ze viackrat sa to nestane, dobre viete ze dnes to bolo prvykrat co som nebol, tak musite mi to prepacit. , ale netreba sa bat, ja vam to vsetkym nabuduce vynahradim. Matku to nie ze dnesok som nedomyslel ale skor ten vcerajsi den , tak este raz sorry.
Marceloo napísal:sakra to stale je stretko, ked som ja niekde inde a nemozem prist
Aspon ze sa sem prides ukazat raz za cas.Dufam ze nabuduce s tebou mozme ratat.
POčuj Mirec čo keby sme dali stretdko zas v nedelu na Dubovici hm? ja len tak nvrhujem.že keby sa dalo:D lebo teraz si nebol..tak keby ste zase dosšli všetci ako v nedelu ovšem aj setou.:D tak ja len nazvrhujem a berem kameru takže net sa čoho bať ....a ešte počasie keby vyšlo:D:D s pozdravom laky:D MaT.-P dik za jazdu_:D
nemas zaco lukas, trosku skoda ze sa nevydaril zraz ale cestou domov nestihali ani vticka
nevadíííí budu aj dalšiee matooo........ale ta tvoja jazda ako z rychle a zbesile nooo ja som len čakal kedy vyleti auto o proti:D nam aale nee dobra jazda .....chvalim inak ten zvuk ppč nič som nepočul ked ti voall miro ale nevaa:D PS: chceš nalepky???ak anoo tak mi napiš na email nazdaR
6Tommy9 napísal:Kto pozna chalana od Vas z PO co ma poprobenu Integru s ciernou kapotou?
osobne ho nepoznam, ale viem o koho ide.Chlapec robi v Honde mechanika, myslim ze tu integru kupil uz buranu a daval si ju pomalicky dokopy.Ale klobuk dole ako krasne ju spravil.