Obsah fóra HONDACLUB SLOVENSKO
Autor Správa

<  Zrazy  ~  Stretko parkovisko kaufland trnavska BA 02.03.2010 21:30

funtomino
Zaslal: 15.03.2010, 10:52 Odpovedať s citátom
Založený: 08 jún 2007 Príspevky: 588 Bydlisko: BA 2007 Honda Civic
nelobuj, a radsej sa ukaz na obyc, zraze Smile

M&R
Zaslal: 15.03.2010, 10:59 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 06 január 2007 Príspevky: 7382 Bydlisko: Bratislava 2005 Skoda Fabia
funtomino napísal:
nelobuj, a radsej sa ukaz na obyc, zraze Smile

Nepotrebujem lobovat,staci pozriet fotky z minulej akcie,skor potrebujem vyhradit miesto pre hondakov aby mali vlastne parkovisko a zmestili sa.
Motre by tam mal mat lepsi fotak ako na zrazoch a mozete sa fotit v pitlajne cez prestavku,pekne zavodne miesto,atmosfera,ale jasne,treba vo vsetkom vidiet to zle...

Zaslal: 15.03.2010, 11:02 Odpovedať s citátom
Založený: 08 jún 2007 Príspevky: 588 Bydlisko: BA 2007 Honda Civic
vidim v tom fotografa gratis Smile

M-R: v tom neni nic zle Smile !!!!

M&R
Zaslal: 15.03.2010, 11:08 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 06 január 2007 Príspevky: 7382 Bydlisko: Bratislava 2005 Skoda Fabia
funtomino napísal:
vidim v tom fotografa gratis Smile

?
Vsetci co tam fotia su gratis,su radi,ze tam mozu vobec fotit,malokto moze fotit v strede drahy, medzi drahu budu moct ist len dvaja clenovia HC,Motre a Matoxba.

Zaslal: 15.03.2010, 11:50 Odpovedať s citátom
Založený: 12 jún 2008 Príspevky: 1251 Bydlisko: Bratislava 1998 Honda Prelude
pri organizovanom foteni treba mysliet aj na to, ze fotky su krasne ak su auta ciste. Ked sa zacne jazdit uz budu "spinavsie" to je ale este okej. Ludia co pojdu jazdit tak si cez prestavku urcite nebudu prehadzovat kolesa pre krajsiu fotku. Ja osobne nebudem prehadzovat, ale urcite si niekto bude chciet na jazdenie dat ine kola. Nehovorim, ze je to zly napad, ja budem moc rad ak budem mat foto na okruhu Smile

Zaslal: 15.03.2010, 12:02 Odpovedať s citátom
Komar,je to aj tuning zraz,bude tam viac ludi co pridu vystavovat a nie jazdit,toto bolo myslene najma pre tych co budu vystavovat,lebo ti co jazdia maju uz pravdepodobne fotky z okruhu Wink

Okrem toho dufam,ze bude sucho Sad

Zaslal: 15.03.2010, 14:29 Odpovedať s citátom
Založený: 25 júl 2007 Príspevky: 2541 Bydlisko: Zlaté Moravce
M&R napísal:
... mozeme spravit to fotenie na Ringu,... Wink

Co je Ring, kde sa to riesi?

Zaslal: 15.03.2010, 20:58 Odpovedať s citátom
jopal napísal:
M&R napísal:
... mozeme spravit to fotenie na Ringu,... Wink

Co je Ring, kde sa to riesi?

Slovakiaring,akcia 10.4.na nom.

Zaslal: 15.03.2010, 21:08 Odpovedať s citátom
Založený: 14 október 2007 Príspevky: 268 Bydlisko: Bratislava
ospravedlnujem sa ale zvysne fotky dnes nebudu nakolko sa moj pobyt mimo SR necakane predlzil...

fotenie na ringu bude urcite, (ak sa nestane nic nepredvidane) ci aj v pitline uz zalezi od organizatora a zaujmu zucastnenych. so spinou a "skaredsimi" kolesami by som si starosti vobec nerobil, ved kazde auto co jazdi je po case aj spinave a je pochopitelne ze malokto ma na to aby mal X sad nadhernych diskov. aspon to bude vyzerat realne a nie len ako nastrcene auta na fotenie co sa tvaria ze jazdia. kto bude chciet odfoti sa aj na plechoch... sanca dostat sa do pitlinu uz len kvoli foteniu sa nenaskyta kazdy den, ci vikend. nikto nikoho nenuti Rolling Eyes

co sa tyka toho fotozrazu je dost mozne ze sa podari kvalitny fotak pozicat aj na tuto akciu zalezi od terminu a ochoty majitela, ktory mi zatial vychadza v ustrety (ci jak sa to pise...) s terminom sa nijak neponahlam bol to zatial len navrh. pripadne sa kludne mozu ozvat aj jednotlivci do SS, kedze pri vacsom mnozstve aut a rozdielnych poziadavkach na "pozadie" to bude docela narocne spojit. urcite zopar z vas bude chciet aj samostatne fotky a cakat jeden na druheho je tiez docela na píííííp. Smile

co sa tyka toho "fotografa" zadarmo - ano je to zadarmo, nakolko je to moj konicek, ale priznam sa ze nejaku dobrovolnu symbolicku odmenu by som urcite neodmietol, naopak by mi to docela pomohlo. teda ani nie tak mne ako Sisinke pri snahe prebudit sa z umeleho spanku...
(pre tych co nevedia: Sisinka je moj Civic ktory bohuzial doplatil na moju hlupost) Rolling Eyes
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
komar
Zaslal: 15.03.2010, 22:25 Odpovedať s citátom
Založený: 12 jún 2008 Príspevky: 1251 Bydlisko: Bratislava 1998 Honda Prelude
Motre ked Sisinku opravis tak ti vratim s5 bezpecnostnu vestu Smile

Zaslal: 21.03.2010, 13:10 Odpovedať s citátom
Založený: 08 máj 2008 Príspevky: 27 Bydlisko: Sered 1994 Honda CR-X
na SR sa seci vidime to je pekne.....ale chcelo by to opat v nejaky stvrtok akciu...2bera alebo komar???? (neviem kto to vzdy da dokopy) novy datum???

Zaslal: 07.11.2010, 10:39 Odpovedať s citátom
Založený: 03 jún 2008 Príspevky: 725 Bydlisko: bratislava 1999 Honda Civic
sava.. co takto dat pred pred koncom roka tohoto daco vecie znova pred kauflandom..teraz tam postavili kraasnu nadzemnu garaz uplne na streche to je stale prazdne pekne osvetlene a zatial aj zadarmo sa tam da dostat takze by sme mohli daco spachat haa hm Very Happy
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
2Bera
Zaslal: 07.11.2010, 12:39 Odpovedať s citátom
Založený: 12 december 2006 Príspevky: 8016 Bydlisko: Féldorf 1994 Honda Civic Coupe
piotir napísal:
sava.. co takto dat pred pred koncom roka tohoto daco vecie znova pred kauflandom..teraz tam postavili kraasnu nadzemnu garaz uplne na streche to je stale prazdne pekne osvetlene a zatial aj zadarmo sa tam da dostat takze by sme mohli daco spachat haa hm Very Happy

a uz to je hotove?bo som videl rozostavanu stavbu tak som rozmyslal dat inde ale ked to je uz hotov tak vpohode Smile

H22Turbo SQS 11,6 @ 200 , 347PS/327Nm
Daily Car: Honda Logo 1.6vtec
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky ICQ
Satikk
Zaslal: 07.11.2010, 13:03 Odpovedať s citátom
Založený: 17 január 2007 Príspevky: 978 Bydlisko: Bratislava 1993 Honda Civic
a vyskriabu sa tam vsetci?
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu
Branislav
Zaslal: 07.11.2010, 15:41 Odpovedať s citátom
Založený: 23 február 2007 Príspevky: 2661 Bydlisko: mam 2000 Honda CR-V
Satikk napísal:
a vyskriabu sa tam vsetci?

S vysokozdviznym vozikom ano Very Happy

Bazar dielov A kto si chce zalietat takOnline lietanie