uz terazsetrim na startovne...MUGEN1 napísal:dojdi do TN! tam možmepa1ec napísal:sak dame aj nabuduce dufam...MUGEN1 napísal:ja som si dobre zašprintoval s tromi členmi H-čka
Carat Tuning Party II. 10.-11.august 2007
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
ak náhodou už budem mať hotové tie zvody, tak sa priprav na prehrupa1ec napísal:uz terazsetrim na startovne...MUGEN1 napísal:dojdi do TN! tam možmepa1ec napísal: sak dame aj nabuduce dufam...
Re: muheheh
...no super,aspon mame poslednehoskorpions napísal:jak male deti ved nabuduce pojdem aj ja![]()
![]()
sak pockaj ked dam spravit geometriu...MUGEN1 napísal:ak náhodou už budem mať hotové tie zvody, tak sa priprav na prehruak nie, tak sa na prehru vopred pripravím ja,lebo tá Tvoja 1.5ka ide ako pííííla....ale záleží aj od šoféra,či je zohratý so svojim autom..o mne to platí..a vidím,že bez pochyby aj o Tebe!
a inak ty mas aspon nieco porobene, ale moje kupatko je len v serii
ja mam HONDU, kto je viac!
Honda Civic Coupe=Rimototeka Mikirukimi Mimodonoku
NO

NO

MUGEN1: pockaj ked nieco porobim s autom (zvody a kopmplet vyfuk, spojku, brzdy, odlahceny zotrvak, studene sanie, a tak...) a ked nahodim slicky...
jasne ze vylozim aj frajerku a sedadlo aby mala aj vonku na com sediet...
to je snad bez debaty... 
jasne ze vylozim aj frajerku a sedadlo aby mala aj vonku na com sediet...
NO

NO

čo? Ty ideš robit spojku zotrvák a sanie?pa1ec napísal:MUGEN1: pockaj ked nieco porobim s autom (zvody a kopmplet vyfuk, spojku, brzdy, odlahceny zotrvak, studene sanie, a tak...) a ked nahodim slicky...![]()
jasne ze vylozim aj frajerku a sedadlo aby mala aj vonku na com sediet...to je snad bez debaty...
ale neboj... to az buduci rok... ak nebude B16B...MUGEN1 napísal:čo? Ty ideš robit spojku zotrvák a sanie?pa1ec napísal:MUGEN1: pockaj ked nieco porobim s autom (zvody a kopmplet vyfuk, spojku, brzdy, odlahceny zotrvak, studene sanie, a tak...) a ked nahodim slicky...![]()
jasne ze vylozim aj frajerku a sedadlo aby mala aj vonku na com sediet...to je snad bez debaty...
teraz v trencine este bude stock civic...
NO

NO

palino ide kupovat motor z EK9?pa1ec napísal:ale neboj... to az buduci rok... ak nebude B16B...MUGEN1 napísal:čo? Ty ideš robit spojku zotrvák a sanie?pa1ec napísal:MUGEN1: pockaj ked nieco porobim s autom (zvody a kopmplet vyfuk, spojku, brzdy, odlahceny zotrvak, studene sanie, a tak...) a ked nahodim slicky...![]()
teraz v trencine este bude stock civic...
NH-0 championship white EK9
!!!honda the power of dreams!!!
AHcTT
!!!honda the power of dreams!!!
AHcTT
Chalani a baby ak si chcete trochu zašprintovať prídite volakedy do Serede - zväčša v sobotu robime na 400m na docela fajn drahe...
kuknite si www.new-generation.tym.sk
ešte sa to len rozbieha ale zatial to je od akcie k akcii lepšie
napíšte mi SS keď tak
ešte sa to len rozbieha ale zatial to je od akcie k akcii lepšie
napíšte mi SS keď tak
aj za 3500 sa da... ale to uz nepotrebujem polosi a uchyty... to totiz sedi...maroz napísal:palino ide kupovat motor z EK9?pa1ec napísal:ale neboj... to az buduci rok... ak nebude B16B...MUGEN1 napísal:čo? Ty ideš robit spojku zotrvák a sanie?
teraz v trencine este bude stock civic...no pekne pekne sa to tu rozbieha
pali tak 4500USD nachystaj
),,,minimálne
ale na swap by som aj ja chcel tento motor
![]()
a to len ak bude dost prasulov... inakporobim ten moj... mozno hlava B16A2... ci kera je to ta naj...
NO

NO

ked bude porobena kara tak porozmyslam...s8n napísal:Chalani a baby ak si chcete trochu zašprintovať prídite volakedy do Serede - zväčša v sobotu robime na 400m na docela fajn drahe...
ešte sa to len rozbieha ale zatial to je od akcie k akcii lepšie![]()
napíšte mi SS keď tak
NO

NO

hehe ale iba za motormaroz napísal:palino ide kupovat motor z EK9?pa1ec napísal:ale neboj... to az buduci rok... ak nebude B16B...MUGEN1 napísal:čo? Ty ideš robit spojku zotrvák a sanie?
teraz v trencine este bude stock civic...no pekne pekne sa to tu rozbieha
pali tak 4500USD nachystaj
),,,minimálne
ale na swap by som aj ja chcel tento motor
![]()

H22Turbo SQS 11,6 @ 200 , 347PS/327Nm
Daily Car: Honda Logo 1.6vtec