S preludou jazdím slalom už dávno..Ale idem do toho, že by som sa zúčastnil prípadného tréningu.LastV8 napísal:do coho? s preludkou zacnes jazdit slalom?aapalo napísal:Idem do toho. Ozaj a piešťanský nevedia ako je to s Trebaticami?
HondaClub Racing Team
Moderátori: HC_team, k3ksik, Moderátor, Admin, HC Team
Re: hm
Ked som tam bol naposledy pred par rokmi spat, dalo sa tam ist jazdit aj na aute s typkom sa to dalo dohodnut, trat je ale samozrejme stavana na motokari takze je trosku uzsia, ale jazdilo sa tam uz par zavodov a auta sa tam v pohode vosli.aapalo napísal:Idem do toho. Ozaj a piešťanskí nevedia ako je to s Trebaticami?
4000 RPM? -kde ini este len zacinaju my uz sme skoncili Turbo POWER!!
a pohoda? ja mam trosku predsudky, ze budem v nevyhode voci autam s mensim razvorom....aj ked budem v kategorii aut do 2000 cm3, tak razvor bude ten mensi problem...aapalo napísal:S preludou jazdím slalom už dávno..Ale idem do toho, že by som sa zúčastnil prípadného tréningu.LastV8 napísal:do coho? s preludkou zacnes jazdit slalom?aapalo napísal:Idem do toho. Ozaj a piešťanský nevedia ako je to s Trebaticami?
Subaru Impreza
exdaily: 04' Honda Civic Coupe 1.7 VTEC
exrace: Honda Prelude 2.2 VTI-S 4WS
exfun: XQUAD X5 LONG SPORT
Predsudky sú opodstatnenéLastV8 napísal:a pohoda? ja mam trosku predsudky, ze budem v nevyhode voci autam s mensim razvorom....aj ked budem v kategorii aut do 2000 cm3, tak razvor bude ten mensi problem...aapalo napísal:S preludou jazdím slalom už dávno..Ale idem do toho, že by som sa zúčastnil prípadného tréningu.LastV8 napísal: do coho? s preludkou zacnes jazdit slalom?
no s trebaticami je to tak, ze svojich znamich tam chalan necha nachvilu sa povozit, ale nejaka banda co dojde trenovat, tak to uz bude pytat zaplatene.. A ono trebatice su asi najlahsie zo vsetkych, nakolko cestu mas vymodelovanu, horsie je to pre novacika ked ide po letisku a draha je spravena z kuzelov.. ide aj o tu orientaciu a hladanie cesty..
Ono nikto na slalom neprisiel natrenovany a hned nieco vyhral, je to taka pinkacka na dlhsie kym sa do toho clovek dostane.. hlavne treba jazdit podnikove trate, skorej sa to clovek nauci ako ked budes kruzit dokola na nepodnikovej trati.. ja osobne som s vtickom zacal jazdit dobre casy az po asi pol roku kym som nadstavil auto, zistil tlaky gum, tvrdost tlmicov vpredu vzadu a kym som sa naucil aj trate.. a to si myslim, ze som sa do toho dostal celkom rychlo a aj celkom rychlo som odhadol nadstavenie auta.. moze sa stat, ze tento isty proces moze pri inom type auta trvat aj dlhsie.. pripadne zistis, ze auto na najlepsie umiestnenie ani nikdy nebude mat.. Ide aj o to mat auto co to zvladne a nielen sofera..
Pokial ti ide iba o zdokonalovanie sa na tvojom standartnom aute, tak rovno prid na preteky, je to najlepsia skola nakolko ta to tlaci ist co najlepsie narozdiel od treningu.. 
hm
hej, ale kolko stoja si prenajat Trebatice? podla mna keby sa to rozlozilo, to urcite nebude extrem....
Subaru Impreza
co ja viem tak v DS na tej motokarovej drahe majitel nechce ziadne auta. Ale mozno ho to uz pomynulo.
Breath the taste of delSol , Make tribute to delSol !
http://kocuriatko.mybrute.com <== Mas namna nervy ? Zbi ma !
Som len Kocurik. Let me be
Bazar dielov A kto si chce zalietat takOnline lietanie
http://kocuriatko.mybrute.com <== Mas namna nervy ? Zbi ma !
Som len Kocurik. Let me be
Bazar dielov A kto si chce zalietat takOnline lietanie
Na kocku sme chodili ked tam uz bol ten zakaz...Bez problemov.Papek napísal:na kocku su zakazy vjazdu z kazdej moznej strany... mozno cez povolenie by to slo
Pravidelne tam chodili za nami policajti,dokonca raz isli aj drahu ,ktoru sme mali vyznacenu,niekde mam to video.
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.