na svojej Mazde2? co chodi na slalom?aapalo napísal:Monika bola na Mazde.LastV8 napísal:ludia hlaste sa na zapis do tabulky na okruh, nech je to pestre, ved tam bolo dost hond aj nejake zname mena (Monika Weissova) a pod....
LucasOil RW day III 6.11.2010 Racing+tuning
Moderátori: HC_team, k3ksik, Moderátor, Admin, HC Team
Re: hm
Subaru Impreza
exdaily: 04' Honda Civic Coupe 1.7 VTEC
exrace: Honda Prelude 2.2 VTI-S 4WS
exfun: XQUAD X5 LONG SPORT
Takze konecne trosku viac casu.
Chceme podakovat vsetkym co prisli nielen jazdit ,ale aj sa pozriet.
Nabuduce by sme chceli nejako viac nas tam spojit,napr.grilovat vsetci,previest sa s niekym aby aj ti co nejazdili a nechceli ist zazili pocit na drahe v aute a podobne.
Dakujem za vsetkych.
Dakujem brigadnikom,svojim chalanom na brane(SBS) a najma Palcovi v pitline.
Chceme podakovat vsetkym co prisli nielen jazdit ,ale aj sa pozriet.
Nabuduce by sme chceli nejako viac nas tam spojit,napr.grilovat vsetci,previest sa s niekym aby aj ti co nejazdili a nechceli ist zazili pocit na drahe v aute a podobne.
Dakujem za vsetkych.
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
nie je za co... bez mojho ROZUMU by to az tak neslo a hlavne KED JE DOBRA ORGANIZACIA NIE JE TO PRACA ALE RADOSTM&R napísal: Dakujem za vsetkych.
ten kto neprisiel koli pocasiu, moze lutovat...a teda riadne...
ja mam HONDU, kto je viac!
Honda Civic Coupe=Rimototeka Mikirukimi Mimodonoku
NO

Honda Civic Coupe=Rimototeka Mikirukimi Mimodonoku
NO

Neni zaco ,rado sa staloM&R napísal: ...Chceme podakovat vsetkym co prisli nielen jazdit ,ale aj sa pozriet..
To by si nemohol byt stale v agenturnej miestnosti pri sympatickej slecneM&R napísal: Nabuduce by sme chceli nejako viac nas tam spojit,napr.grilovat vsetci,previest sa s niekym aby aj ti co nejazdili a nechceli ist zazili pocit na drahe v aute a podobne.
Ja svoj cas nebudem priznavat ,lebo som musel vypustat v troch zakrutach lebo odlievalo benalLastV8 napísal:ludia hlaste sa na zapis do tabulky na okruh, nech je to pestre, ved tam bolo dost hond aj nejake zname mena (Monika Weissova) a pod....
Breath the taste of delSol , Make tribute to delSol !
http://kocuriatko.mybrute.com <== Mas namna nervy ? Zbi ma !
Som len Kocurik. Let me be
Bazar dielov A kto si chce zalietat takOnline lietanie
http://kocuriatko.mybrute.com <== Mas namna nervy ? Zbi ma !
Som len Kocurik. Let me be
Bazar dielov A kto si chce zalietat takOnline lietanie
JJ,treba to skusit,ta rychlost,ten rev,tie pretazenia,postupne sa rozsvecujuce kontrolky,teplo,piskajuce gumy,to vazne stoji zato....akoby sa zastavil cas a clovek mysli len na to,aby ako spolujazdec ukontroloval svoj zaludok a nemal ho az v krku
Inak vazne pecka! stoji to za to,bombovy pocit,od vtedy na nic ine nemyslim 
hm
Satikk napísal:JJ,treba to skusit,ta rychlost,ten rev,tie pretazenia,postupne sa rozsvecujuce kontrolky,teplo,piskajuce gumy,to vazne stoji zato....akoby sa zastavil cas a clovek mysli len na to,aby ako spolujazdec ukontroloval svoj zaludok a nemal ho az v krkuInak vazne pecka! stoji to za to,bombovy pocit,od vtedy na nic ine nemyslim
mne to hovor...som na kazdej akcii RW(boli tri), menim platnicky, kotuce, gumy, ide to do penazi, ale nemozem si pomoct
Subaru Impreza
No to ti verim...ja som sa este nikdy neodhodlal so svojim najprv nebol podvozok,ted neboli brzdy,naprava,stabiky,ale robim vsetko pre to,aby som sa na jar uz objavil.klima musi ist von,chladic oleja jednoznacne,dobre platnicky,brzdovka a odlahcit a toyo r888 a snad sa uz ukazem...zima je dlha,tak snad uz vse dokoncim....inak vzdy po tejto akcii ma chyti taky dlhodoby osial 
hm
tak drzim palce. nech to vyjde...je to motoristicky zazitok, ktory sa tazko porovnava s niecim, ak si bezny vodic a nejazdis nejake preteky...Satikk napísal:No to ti verim...ja som sa este nikdy neodhodlal so svojim najprv nebol podvozok,ted neboli brzdy,naprava,stabiky,ale robim vsetko pre to,aby som sa na jar uz objavil.klima musi ist von,chladic oleja jednoznacne,dobre platnicky,brzdovka a odlahcit a toyo r888 a snad sa uz ukazem...zima je dlha,tak snad uz vse dokoncim....inak vzdy po tejto akcii ma chyti taky dlhodoby osial
Subaru Impreza
Re: hm
JJ urcite,tak dakujem,zatial som bol iba na dvoch akciach a stale ako spolujazdec,aj ked zajazdit si planujem uz tri roky,ale stale nemam auto v takom stave,ze by som sa odhodlal...proste nechcel som ist dovtedy,dokym nebudem vediet,ze je auto na to pripravene,aby to bol o to vacsi zazitok....snad to potom hned nerozflakamLastV8 napísal:tak drzim palce. nech to vyjde...je to motoristicky zazitok, ktory sa tazko porovnava s niecim, ak si bezny vodic a nejazdis nejake preteky...Satikk napísal:No to ti verim...ja som sa este nikdy neodhodlal so svojim najprv nebol podvozok,ted neboli brzdy,naprava,stabiky,ale robim vsetko pre to,aby som sa na jar uz objavil.klima musi ist von,chladic oleja jednoznacne,dobre platnicky,brzdovka a odlahcit a toyo r888 a snad sa uz ukazem...zima je dlha,tak snad uz vse dokoncim....inak vzdy po tejto akcii ma chyti taky dlhodoby osial