funtomino to je pekne ze dojdem.. snad aj ostatny clenovia.. ja to mam v plane, ale uz sa mi dotoho tlaci ina vec, tak kdovie jak to dopadne, snad nie jak obvykle, ze nedojdem..
takze... zajtra... kdo tojde urcute?, ja tam budem, dajake to biele ufo - tajpan.´´, funtomino asi... kdo dalsi??? TTmirko? ked si to zorganizoval tak snad..
Chlapci ospravedlňujem sa, ale dnes mi to nevyšlo, bo mám teraz veľa povinností a už bývam aj od TT trochu ďalej.
A inak ... tí čo ma poznáte, ale aj tí čo ma nepoznáte ... môžete si dať stretko aj 4.9. o 13.30 pred Hrubým kostolom v TT. Ja by som tam mal byť určite
Naposledy upravil/-a Sloven84 v 01.11.2010, 10:59, upravené celkom 1 krát.
Servuste borci.
Velmi rad by som sa aj rad pridal.
Mne by to osobne vyhovovalo kazdu sobotu okolo obeda.Ale ani nedela nemusi byt zla.
Ale mohli by sme sa poponahlat lebo tuha zima uz tu bude asi coskoro..
Co tak buduci vikend?
ja som silno za sobotu vecer, dosiel by som pozret, ako sa ma nasa trnavska odnoz okolo siedmej-pol osmej mam cestu do trnavy, tak keby ste sa dohodli, tak by som sa stavil
Veľmi zjednodušené pravidlá fóra:
1. Slušnosť, vzájomná tolerancia.
2. Pred založením novej témy HĽADAŤ!
3. NEcitovať predošlý príspevok, na to slúži tlačidlo "Odpoveď"
kto by ešte zajtra o cca 18-19 mohol prísť? Ja už teraz nie som v TT, ale ak by nesnežilo a cestári by nedovolenkovali, dobehol by som - Biela hora je v zime fakt biela
RMarek prišiel by si? Resp. kto sa pridá?