Obsah fóra HONDACLUB SLOVENSKO
Autor Správa

<  Zrazy  ~  Predvianocny "oznacovaci"zraz 18.12. 15.00 BA

Pridem na zraz 18.12.2010?

Ano.  
86%
  [ 20 ]  86%

Nie.  
13%
  [ 3 ]  13%

Celkom hlasov : 23
M&R
Zaslal: 09.12.2010, 0:21 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 06 január 2007 Príspevky: 7382 Bydlisko: Bratislava 2005 Skoda Fabia
Budu aj nalepky Wink ,aj podznacky,snurky,privesky na kluce...

Zaslal: 09.12.2010, 9:46 Odpovedať s citátom
Založený: 07 jún 2010 Príspevky: 256 Bydlisko: Bratislava 1993 Honda Accord
dones dones Smile
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu
Rodom
Zaslal: 09.12.2010, 15:58 Odpovedať s citátom
Založený: 19 február 2007 Príspevky: 708 Bydlisko: LA 2010 Honda Accord
Ak do toho nepride nic fakt, ze dolezite, tak urcite pridem posledny bol velmi super Smile a ked bude pekne a bude sa chciet frajerke, tak pride aj ona civicu Smile

Zaslal: 09.12.2010, 19:51 Odpovedať s citátom
Založený: 03 jún 2008 Príspevky: 725 Bydlisko: bratislava 1999 Honda Civic
Rodom napísal:
Ak do toho nepride nic fakt, ze dolezite, tak urcite pridem posledny bol velmi super Smile a ked bude pekne a bude sa chciet frajerke, tak pride aj ona civicu Smile

no to by jako uz mohla sak furt sa len vyvaza a cicus doma odparkovana Very Happy
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
M&R
Zaslal: 09.12.2010, 20:59 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 06 január 2007 Príspevky: 7382 Bydlisko: Bratislava 2005 Skoda Fabia
Aj my prideme na honde Smile Smile co u mna za posledne 3 roky nie je zvykom ,ale frajerka sa musi na niecom naucit jazdit tak dostala pod stromcek 6g civica v predstihu.Uz si musi len vodicak spravit Smile .

Zaslal: 09.12.2010, 21:06 Odpovedať s citátom
Rodom napísal:

Dufam,ze prides,dam ti tie klucenky nech sa nemusime kvoli tomu stretavat Wink

Zaslal: 10.12.2010, 8:56 Odpovedať s citátom
Založený: 08 marec 2010 Príspevky: 275 Bydlisko: Prievidza 1998 Honda Civic
M&R napísal:
Myslim si,ze par krat do roka by sa to malo dat vydrzat vonku Wink ,najma novi.
Cez den dufam,nebude mrznut.

Pravidelne každý štvrtok večer posledného pol roka, okrem toho posledného... to je celkom dobrý zácvik, aj keď teraz moja účasť vyzerá dosť že neisto Crying or Very sad no neva, keď sa nezadarí, to je furt len jeden kus hore-dole Laughing

So I traveled back down that road
Wish she´d come back, no one knows
Opened my eyes, yeah
It was only just a dream
PuLo
Zaslal: 10.12.2010, 9:31 Odpovedať s citátom
Založený: 21 december 2006 Príspevky: 1614 Bydlisko: BA, Nove Mesto
Asi vam tam pridem zavadzat so svišťom Smile
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
SonIQ
Zaslal: 10.12.2010, 11:26 Odpovedať s citátom
Založený: 11 október 2008 Príspevky: 11 Bydlisko: Bratislava 1993 Honda Civic
piotir napísal:
Rodom napísal:

no to by jako uz mohla sak furt sa len vyvaza a cicus doma odparkovana Very Happy

haha Very Happy Very Happy jasné že dobehneme - šak máme čo ukázať - zrelý fragmentovaný lak, nádherné "kvitnúce" zadné lemy Cool šak sa moja bárička bude hanbiť Embarassed
Piotir a sa čudujem, že ťa neruším, keď po večeroch chodím zo školy a kolečkujem kým si nevykúzlim parkovacie miesto Laughing Laughing To zas Filip 2.3i 16v SR, ten vždy hlási Rodomovi kade chodím a jakto že idem s otvoreným "šíberom" keď je zima Laughing Laughing
M&R
Zaslal: 10.12.2010, 13:10 Odpovedať s citátom
mmaxima napísal:

Pravidelne každý štvrtok večer posledného pol roka, okrem toho posledného... to je celkom dobrý zácvik, aj keď teraz moja účasť vyzerá dosť že neisto Crying or Very sad no neva, keď sa nezadarí, to je furt len jeden kus hore-dole Laughing

Ale toto je nieco ine ako pravidelne zrazy,na tie chodia skoro stale ti isti ludia,preto sme ich spravili aby ste sa tam pravidelne stretavali,ale toto je zraz kde by sa mali prist pozriet vsetci z okolia,masovka,spoznat sa,aj napr.mimobratislavski...vybavit si volno,precestovat z vacsej dialky a podobne.

Zaslal: 10.12.2010, 13:20 Odpovedať s citátom
Založený: 08 marec 2010 Príspevky: 275 Bydlisko: Prievidza 1998 Honda Civic
M&R napísal:

Ale toto je nieco ine ako pravidelne zrazy,na tie chodia skoro stale ti isti ludia,preto sme ich spravili aby ste sa tam pravidelne stretavali,ale toto je zraz kde by sa mali prist pozriet vsetci z okolia,masovka,spoznat sa,aj napr.mimobratislavski...vybavit si volno,precestovat z vacsej dialky a podobne.

To bolo myslené na tú zimu, tá výdrž.. a hej, mohli by dojsť aj Prievidžania... len to by sa im muselo chceť Laughing

So I traveled back down that road
Wish she´d come back, no one knows
Opened my eyes, yeah
It was only just a dream
Performance
Zaslal: 10.12.2010, 13:34 Odpovedať s citátom
Moderátor Založený: 28 jún 2007 Príspevky: 4195 Bydlisko: okres PD 1996 Honda Civic Coupe
Prievidžanom by sa aj chcelo, ale sám tam fakt nepôjdem... Wink

Zaslal: 10.12.2010, 15:15 Odpovedať s citátom
Nemyslel som az tak z daleka Laughing ,ale budem rad ked pridete aj tak z daleka Wink a najma performance obzvlast Wink .

Len skoda ,ze nepridu ludia ani z Ba a budu vyplakavat,ze sa nic nedeje...

Ozaj,nemam niekto varnu konvicu na auto zapalovac?

Zaslal: 10.12.2010, 20:51 Odpovedať s citátom
Založený: 17 január 2007 Príspevky: 978 Bydlisko: Bratislava 1993 Honda Civic
Majo,skus relativne polozit otazku ci nema niekto menic napatia....mozno niekto robi v elektre a vedel by zapozicat Cool
Filip757
Zaslal: 10.12.2010, 21:16 Odpovedať s citátom
Založený: 07 jún 2010 Príspevky: 256 Bydlisko: Bratislava 1993 Honda Accord
SonIQ napísal:
piotir napísal:
Rodom napísal:

haha Very Happy Very Happy jasné že dobehneme - šak máme čo ukázať - zrelý fragmentovaný lak, nádherné "kvitnúce" zadné lemy Cool šak sa moja bárička bude hanbiť Embarassed
Piotir a sa čudujem, že ťa neruším, keď po večeroch chodím zo školy a kolečkujem kým si nevykúzlim parkovacie miesto Laughing Laughing To zas Filip 2.3i 16v SR, ten vždy hlási Rodomovi kade chodím a jakto že idem s otvoreným "šíberom" keď je zima Laughing Laughing
nehlásim , ale ja si vzdy myslim ze mi kradnú auto Very Happy a pozrem von oknom a to zasa ten cervený civic

Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 3 z 6
Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5, 6  Ďalšia
Pridať novú tému

Prejdi na: