|
Autor |
Správa |
< Zrazy ~ Celoslovensky HondaClub zraz 2011-nove hlasovanie. |
Chces prist na zraz aj po precitani diskusie?
Ano.Ak budem moct. |
[ 58 ] 95% |
|
Nie. |
[ 3 ] 4% |
|
Celkom hlasov : 61 |
|
LastV8 |
Zaslal: 17.12.2010, 15:00 |
|
|
HC Team
Založený: 09 január 2007
2004 Honda Civic Coupe |
|
Návrat hore |
|
Marek BB |
Zaslal: 17.12.2010, 16:50 |
|
|
Založený: 28 október 2008
1998 Honda Civic |
M&R napísal: MarekBB,skus aj ty nieco nadhodit.
ludia, takto aby ste vedeli aj ostatni. snazim sa o nieco, ale skor ako v polke januara to nebudem vediet. urcite budem informovat ked budem mat presne info ohladom toho, aby v pripade zaujmu sa to mohlo eventualne zrealizovat. |
_________________ Accord CL9 K24A3 Type S
CRV RD1 B20Z
ex: Accord CL7 K20A6
ex: S2000 AP2 F22C1 Turbo
ex: Civic EJ9 D14A4
ex: Civic EJ9 D14A3/B18C4/K20A-R swap
ex: Civic Type R 7G EP3 K20A2
ex: Accord 5g F22Z2 |
|
Návrat hore |
|
aapalo |
Zaslal: 17.12.2010, 17:18 |
|
|
Založený: 27 október 2008
1999 Honda Prelude |
Aspoň naznač, kde teoreticky by to mohlo byť, resp. čo navrhuješ.
Ešte jeden malý návrh..Čo takto kemp Nitrianske Rudno - myslím, že tam by sa nás dosť pomestilo, letisko je tiež blízko, spanilka do Bojníc by tiež nebola zlá.. |
_________________ KRHLA Drag racing Nová Baňa
www.mongolrally.sk
XX blackbird |
|
Návrat hore |
|
M&R |
Zaslal: 18.12.2010, 8:34 |
|
|
HC Team
Založený: 06 január 2007
2005 Skoda Fabia |
Ide o to aby sme stanovili jeden termin,den na letisku,vybavili najprv letisko, v stanoveny den,datum a potom okolo toho vikend pre tych co chcu od piatku do nedele.
Musime zistit ceny prenajmov tych letisk(ak budu),potom urcit kde a ci v danom vybranom termine je to volne.
Tak banda zistujte tie ceny . |
_________________ Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem. |
|
Návrat hore |
|
sallo |
Zaslal: 18.12.2010, 10:41 |
|
|
Založený: 27 máj 2009
1998 Honda Civic |
mozno by ste mohli skusit http://www.letisko.sk/kontakty
Sice su tam pravidelne lety, ale vraj pri velkych akciach da snimi dohodnut. ( kamarat tam skusal vybavit slalom pre 30aut povedali ze to je mala akcia nato aby im mohli dat plochu )
takto nejak to tam vyzeralo 5rokov dozadu , potom presunuli zraz do TN
|
EK4 99 po-face black pearl
EK4 98 po-face white EK9 style |
|
Návrat hore |
|
M&R |
Zaslal: 18.12.2010, 10:48 |
|
|
HC Team
2005 Skoda Fabia |
Hladame skor nieco zadarmo,popripade s minimalnymi nakladmi(toto bude asi drahe),lebo ako poznam ludi tak ked budu mat prist tak 90% si to rozmysli aj keby to bolo zadarmo,nie ked by sa muselo platit vstupne vyssie. |
_________________ Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem. |
|
Návrat hore |
|
peter.249 |
Zaslal: 20.12.2010, 2:39 |
|
|
Založený: 01 október 2008
2004 Honda Civic |
Povodny zamer bol stred a nejako utekate na zapad
Je pravda, ze je tu toho poskromne, ale este je casu na hladanie...
|
|
|
Návrat hore |
|
M&R |
Zaslal: 20.12.2010, 2:53 |
|
|
HC Team
2005 Skoda Fabia |
Co keby si miesto kritiky sem dal svoj navrh miesta,popripade skusil aj nieco vybavit teda viac v strede.
Kritizovat vie kazdy. |
|
Návrat hore |
|
peter.249 |
Zaslal: 20.12.2010, 3:06 |
|
|
Založený: 01 október 2008
2004 Honda Civic |
Ja nekritizujem Vidis toho smiley-ho? Len ked som videl to letisko v TN ...ale vyzera fakt dobre.....
That's all mate....easy,easy...
Skusim nieco....za pokus to stoji.....ale az v jan. |
|
|
Návrat hore |
|
MAT49 |
Zaslal: 21.12.2010, 23:50 |
|
|
Moderátor
Založený: 25 október 2008
|
M&R napísal: Hladame skor nieco zadarmo,popripade s minimalnymi nakladmi(toto bude asi drahe),lebo ako poznam ludi tak ked budu mat prist tak 90% si to rozmysli aj keby to bolo zadarmo,nie ked by sa muselo platit vstupne vyssie. s tym naprosto suhlasim a je to overene nie len na takych akciach... Pockajme teda po novom roku budeme mudrejsi,Marekma nieco premyslene,len to treba zistit a dotiahnut aby bolo aj letisko zabezpecene aj po blizku nejaky camping/ubytovanie... |
|
|
Návrat hore |
|
CTR01 |
Zaslal: 22.12.2010, 22:44 |
|
|
Založený: 24 marec 2009
2010 Honda Civic |
Papek: necituj predosly prispevok!
Myslim,ze sa to neubera tym spravnym smerom. Mame sice este nejaky ten cas na diskusiu, a ten Losos ci Rudno nie su zle moznosti, mozno pride este Marek s niecim o com sa bude dat diskutovat ale jedno si treba uvedomit, uplne idealne nebude nikdy nic. Dufam ale ,ze vieme o co nam ide, aspon vacsine, stretnut sa, urobit si prijemny vikend na urovni, s ludmi ktorich spaja znacka Honda .A toto na urovni je ,aspon pre mna ,dolezite slovo. Nic co je zadarmo nemoze byt dobre. Mnohi sa isto pamataju na podujatia kde to bolo zadarmo, neprehladne mnoztvo ludi, chaos, problemy s bezpecnostou, dezorganizacia, neporiadok a aj veci co dostali ,,nohy".
Ludia, ktori budu mat skutocny zaujem nebudu mat problem si zaplatit pripadne naklady na ubytovanie,prenajom letiska,organizacie ci casomieri.
Akcia na urovni mozno aj v mensiom pocte ako hromadnom, sa mi rozhodne pozdava viac ako nejaka masovka neznamych ludi. |
|
|
Návrat hore |
|
Performance |
Zaslal: 22.12.2010, 22:52 |
|
|
Moderátor
Založený: 28 jún 2007
1996 Honda Civic Coupe |
aapalo napísal: Aspoň naznač, kde teoreticky by to mohlo byť, resp. čo navrhuješ.
Ešte jeden malý návrh..Čo takto kemp Nitrianske Rudno - myslím, že tam by sa nás dosť pomestilo, letisko je tiež blízko, spanilka do Bojníc by tiež nebola zlá..
Rudno by sa dalo vybaviť, ale to letisko je nedostačujúce, tí čo boli na Honda-Mazda zraze môžu potvrdiť... Na stretnutie 20-30 áut, nejakú tú jazdu zručnosti a grilovanie je to super, ale určite nie ne celoslovenský H zraz.... |
_________________ coupe EJ6 /// CRV RE6
|
|
Návrat hore |
|
2Bera |
Zaslal: 22.12.2010, 23:17 |
|
|
Založený: 12 december 2006
1994 Honda Civic Coupe |
najst daco velke zadara bude asi troska problem..snad nikto nema problem dat dajme tomu 5ecok za vstup na akciu?vo vyskove sa kesovalo a doslo tam tusim 100+ aut |
Návrat hore |
|
pa1ec |
Zaslal: 23.12.2010, 2:03 |
|
|
Založený: 16 december 2006
2005 Honda Civic |
som toho nazoru, ze radsej si zaplatit, samozrejme nie hned majland, a mat nieco normal ako zhanat nieco zadara a bude to vhodne akurat ako parking a smazenie parkov...
ale podla mojho poskromneho nazoru, nebude sa dat urcite vyhoviet vsetkym, a na slovensku nie je taky pocet "pravych" hondakov ktory by si staly za slovom a ked napisu ze dojdu aby aj dosli...
to uz teraz zacnite posielat vazny zaujemcovia po nejakych 5€ , samozrejme nenavratne a podla toho kolko by sa vyzberalo na prenajom plochy by sa naslo miesto...
tym nenavratne myslim nieco ako zaveznu prihlasku ktoru si niekto uz zaplati a ked nebude moct doist "lebo" tak dosiel o 5€ za to ze si nedokaze stat za slovom...
taketo nieco ked by sa spustilo, hned by sa ukazalo kolko je tu naozaj hondakov, a kolko len takych zvanilov a slubotechien...
a aby nikto nemal zo mna zlost, co takto skusit letisko cerin-cacin??? osobne to vybavit neviem, ale keby sa nasiel niekto kto by vedel... ubytko by uz nemalo byt az taky obrovsky problem...
a jedno mensie letisko je pri obci janova lehota...vyzera to ako asfaltova rovina celkom udrziavana a zjavne bezplatna... osobne som tam vsak nebol, tak kto to ma blizko moze skusit omrknut... je to medzi ziarom nad hronom a handlovou (gps 48°38´14.70" S 18°47´51.50"V) |
_________________ ja mam HONDU, kto je viac!
Honda Civic Coupe=Rimototeka Mikirukimi Mimodonoku
NO
|
|
Návrat hore |
|
M&R |
Zaslal: 23.12.2010, 9:34 |
|
|
HC Team
2005 Skoda Fabia |
Krasne to pisete ,bodaj by to bola pravda. |
|
Návrat hore |
|
|
Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
|
|