Na pokec nepotrebujeme letisko,na to nám stačí aj camp.Majo,toto nie je povyšenectvo(vyššie citovane) a toto tak isto:
uff, nooo asi mam na haku, ale tak ako milos hovori.. a ked uz teda nechcete aby "vas vysmiali" tak by som povolil vstup len seriovym hondam, pretoze kopa tych tuningovych uz ako hondy ani nevyzeraju... chlapci mam z tohotu posledny cas zmiesane pocity... trapne neni to co som napisal, ale to ze som tu pred x rokmi spoznal par normalnych ludi a z nich asi polovica s ktorymi som dodnes v kontakte hondu uz nema, a napriek tomu stale dokazu pomahat vam, co sa tu teraz idete akoze separovat... toto je trapne
Pajo,máš pravdu nie je to trápne,ale podľa môjho názoru si to napísal posmešným a dehonestujúcim štýlom.Robiť fotky v photoshope z csHCz je pod úroveň.
Majo,nepísal som o hanbe s autami,ale že sa nám budú smiať a tom je podstatný rozdiel.Ja sa za passata nehanbím,ale ver tomu že medzi hondy by som ho nezaparkoval ani omylom.
Celé sa to uberá nesprávnym smerom a ak to bude pokračovať v duchu povýšenectva a prezentovania sa"ja som naj"môžme to rovno zabaliť.A áno máš pravdu,ľudia si už spravili názor,hlavne tí,podľa Miloša s "nezmyselným
tuningom".Čo je zlé na tom,že aj oni si chcú užiť päť minút slávy v rámci svojej skupiny?Komu sa to nepáči tak predsa nepôjde nad tým ochkať.Každý ma právo prezentovať sa svojím spôsobom,či už tuningom,stylingom alebo jednoducho skúsenosťami a ochotou pomôcť.
Nevidím dôvod vyvyšovať sa komukoľvek nad kohokoľvek z userov HC,len za to že sa niekto regol medzi prvými je viac ako ostatní?,alebo ja mám tri hondy som king?´další ma viac teoretických vedomostí,je niečo viac ako ostatní.Ďalšia skupina userov si myslí že honda je to naj auto a nevidí si ďalej od špičky nosu,máme ich za to odsúdiť?Tak sa konečne preberme a komunikujme ako členovia jednej komunity,bez urážok a povýšenectva,alebo sa na to rovno vykašlime