Obsah fóra HONDACLUB SLOVENSKO
Autor Správa

<  Blacklist & Whitelist  ~  X-dream :lakovanie,tuning,servis..

M&R
Zaslal: 15.06.2009, 22:01 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 06 január 2007 Príspevky: 7382 Bydlisko: Bratislava 2005 Skoda Fabia
pa1ec napísal:
majo a to kto ti dovolil fotit tam moje auto... tak ja ze na karat dojdem v novom fraku a ty takyto unik informacii... Sad Very Happy Confused Twisted Evil Wink


Len skoda,ze to neni tvoje auto Smile .

_________________
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
pa1ec
Zaslal: 16.06.2009, 1:47 Odpovedať s citátom
Založený: 16 december 2006 Príspevky: 1531 Bydlisko: Trakovice 2005 Honda Civic
ako smajlikov nepozeras... Idea Cool

_________________
ja mam HONDU, kto je viac!
Honda Civic Coupe=Rimototeka Mikirukimi Mimodonoku
NO
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky ICQ
M&R
Zaslal: 02.10.2009, 14:23 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 06 január 2007 Príspevky: 7382 Bydlisko: Bratislava 2005 Skoda Fabia
Vcera mi menili komplet brzdy,maximalna spokojnost,rychlo,lacno.
Absolutne doporucujem ak niekto hlada niekoho aj na mechanicke prace.

_________________
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
kracken
Zaslal: 21.03.2011, 19:07 Odpovedať s citátom
Založený: 03 január 2007 Príspevky: 103 Bydlisko: Bratislava 2003 Honda Accord
... ozivujem tuto temu... bohuzial nie s chvalou...
Moje skusenosti s firmou X-Dream trvaju cca dva roky, takze nie je to jednorazova zalezitost a dufam, ze NIKDY, opakujem NIKDY s nimi uz ziadnu dalsiu skusenost mat NEBUDEM.
1. Skusenost:
Poziadavka:
- striekanie lavych vodicovych dveri, zadneho naraznika a oprava povrchovej hrdze praveho blatnika v spoji s naraznikom + striekanie strechy na cierno („darcek“ od mojho brata, ktore objednaval on)
Objednaval som sa cca 2 mesiace vopred, aby oprava bola naplanovana na cas trvania mojej dovolenky, na ktorej som bol 10 dni.
Vysledok:
- striekanie bolo dokoncene cca 2 tyzdne po mojom navrate, po dvoch urgenciach. Dvere nastriekane OK. Naraznik nastriekany OK. Pravy blatnik nedotknuty (co bola pre mna vlastne priorita). Navyse nastriekany pravy prah (ktory ani objednavany nebol). Strecha odfusovana, na jednom mieste zrnko prachu s lakovou preliacinkou, na druhom mieste privelka hrubka laku s naslednym stecenim a na dvoch miestach podla mojho nazoru nedostatocna vrstva farby, t.j. prerazanie striebornej cez ciernu. Podla vyjadrenia Johnyho je to vraj primiesanim prachu do farby, ale to ma vlastne nezaujima, strecha mala byt CIERNA nie cierna s dvoma striebornymi flakmi!
Spomeniem este fakt, ze pri prevzati auta boli polamane uchytky list okolo okien (tvrdenie bolo, ze to tak uz bolo) a nakup tychto uchytov ma stal cca 50 EUR. Ale toto som nejako prehryzol.
Mimochodom, ta strecha stale nie je opravena, vyriesit reklamaciu je asi nad ich sily. Povrchova hrdza blatnika odstranena a prelakovana bola, ale systemom takym, ze na danom mieste bol lak, ale farba pod nim absentovala.
2. Skusenost:
Poziadavka:
- vymena rozvodov a s tym spojenych dalsich komponentov na Toyote(spojene s vymenou semeringov na vackach a kluke) + kompletne nastavenie motora a odstranenie problemov s chodom motora. Predbezne vyjadrenia boli typu:“samozrejme to rozbehame, sme profici“.
Vysledok:
- rozvody dokoncene po cca 1 mesiaci od pristavenia auta, vymenene vsetko podla poziadavky. Podotykam, ze prve dva tyzdne sa na auto nesiahlo napriek faktu, ze som bol objednany na konkretny termin a diely boli na dielni. Dalsie dva tyzdne sa to pozdrzalo, nakolko sa dalsie diely doobjednavali. Po prevzati auta a po nabehani cca 300 km z motora zacal tiect olej. Najprv bolo stanovisko, ze „odislo“ tesnenie na prsiach rozvodov, nasledne po rozhodeni sa potvrdilo moje podozrenie a to odideny semering na vacke, ktory bol meneny. Nebudem tu riesit, ci to bola chyba materialu, Johnyho musim pochvalit, ze tuto reklamaciu uznal, odstranil bezplatne a nesnazil sa to hodit na nijaku inu zavadu.
Napriek tejto pochvale musim podotknut, ze vyriesenie reklamacie, t.j. vymena semeringu zasa trvala cca 3 tyzdne, kym bolo auto schopne prevadzky. Co s a tyka nastavenia motora a odstranenia sklbania motora, tak NIC. Neodstranene. Auto bolo v cechach u mechanikov, ktori fakt rozumeju svojmu remeslu a zavada je uz identifikovana a odstranena.
A tretia skusenost, ktora ma pritlacila k tomu, aby som sa myslou vratil s5 do skoly a napisal tuto slohovu pracu.
3. Skusenost:
Poziadavka:
- klampiarina a striekanie PZ dveri spolu s PZ blatnikom po poistnej udalosti + odstranenie reklamovanych chyb lakovnickeho razu (vyssie popisovana strecha a vyssiepopisovany spoj LZ blatnika s naraznikom).
Vysledok:
- auto bolo odovzdane do X-dreamu pri preberani Toyoty vo stvrtok 14.10.2010 s komentarom: „Jasne, spravime, vsetko. Cez vikend si to budem asi pripravovat a buduci tyzden to pojde do laku.“ Nasledne sa standardne 2 tyzdne nic nedialo, auto stalo vonku. Kedze ma zacal tlacit cas, pretoze som bol 20.11.!!!! objednany s Toyotou do servisu v cechach a pripadalo mi blbe, ze ked vlastnim dve auta, aby som chodieval elektrickou, tak som sa zaujimal o to, v akom stave je oprava mojho auta. (Tu spomeniem len okrajovo, ze tato oprava bola VOPRED zaplatena 22.9.2010, t.j. tri tyzdne pred odovzdanim auta do opravy).
Fakt je asi taky, ze v tyzdnoch od 8.11. do 16.11. som chodieval do X-dreamu ako na klavir a bol som Johnym ubezpecovany, ze do 20.11. to stihnu.
NESTIHLI!!!!
Pretoze este v poslednom tyzdni, kedy som auto potreboval, bol cas na spravenie bieleho bavoraka, ktory bol na SK dva dni, takze na 110% nemohol byt objednany predo mnou, ale na moje auto nie. Ved naco, to je uz zaplatene, nie?
A to som Jana PROSIL!!! aby to auto bolo nacas spravene. Nie, nechali si lakovacku na posledny mozny termin, t.j. 19.11. (piatok), kedy malo prebehnut aj odovzdanie auta a prave v tento den sa im pokazila lakovacia kabina. Samozrejme na opravu strechy nezvysil cas!! Ved je to len reklamacia. Ved znova tu niekedy donesie auto na dva mesiace a „MOZNO“ to spravime.
Vlastne na tu opravu strechy nezvysil cas za 6 TYZDNOV!!! co bolo auto v servise. (podotykam, ze na opravu jednych dveri!!!).
K 26.11. bol stav taky, ze „dosla suciastka na linku, montuju to“, auto bolo opravene 29.11.. Spravene bolo takmer vsetko, co bolo v poziadavke, mimo reklamacie strechy.
Rekapitulacia tretej skusenosti:
Oprava jednych dveri trvala vo firme X-dream od 14.10. do 29.11.!!!
Myslim, ze rozpatie tychto datumov hovori za vsetko.
Viem, ze sa teraz do mna budu obuvat rozni pochlebovaci fy X-dream, ktori budu presvedceni, ze je spravne sa zastat Janciho, ved on za to urcite nemoze.
Za kazdym hore napisanym slovom si stojim a viem, ze aj medzi Vami je milion ludi, ktori maju podobne skusenosti ako ja, ale v ramci sloganu „aby som si X-Dream nerozhadal“, tak nenapisu nic. Poznam ich par, ale nebudem zverejnovat ich problemy, s tym nech sa vysporiadaju sami.
Mne je to vlastne uz jedno.
Konecny verdikt:
Som zvedavy, kedy ludia zacnu vyzadovat plnenie dohod, kedy sa X-dream postavi k rieseniu realne a nie len na zaklade planych slubov. Nespochybnujem kvalitu sluzieb (aj ked podla vyssiepopisovaneho by som mohol), spochybnujem time management tejto firmy a neschopnost ani kratkodobeho, nie to este dlhodobeho planovania.
Ja uz s touto firmou nechcem mat NIKDY NIC SPOLOCNE.
A bohuzial, z dovodu financneho vyrovnania, ktore prebehlo az minuly piatok, mozem tuto recenziu aj spokojne zavesit na web az teraz.
Celu tuto skusenost pisem s chladnou hlavou, nie je to o emociach... hoci niekedy mi uz fakt vrela krv..
Len mi to je velmi luto.

_________________
'03 Accord 2.4 - ex
'96 Civic 1.5iLS VTEC - ex
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu
M&R
Zaslal: 21.03.2011, 20:27 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 06 január 2007 Príspevky: 7382 Bydlisko: Bratislava 2005 Skoda Fabia
Ver,ze aj mne je to luto a velmi,lebo som ich doporucoval vsetkym a bral ako ludi co si daju zalezat.
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
maico
Zaslal: 22.03.2011, 9:19 Odpovedať s citátom
Založený: 06 júl 2007 Príspevky: 134 Bydlisko: P.B
preco si im zaplatil za zle odvedenu pracu? alebo preco si platil do predu?? ja som nikdy nikomu do predu nic neplatil a keby som mal reklamaciu tak zaplatim az po jej odstraneni.
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Papek
Zaslal: 22.03.2011, 9:32 Odpovedať s citátom
Moderátor Založený: 09 september 2007 Príspevky: 3466 Bydlisko: Bratislava-Petržalka 1996 Honda Civic
M&R napísal:
Ver,ze aj mne je to luto a velmi,lebo som ich doporucoval vsetkym a bral ako ludi co si daju zalezat.

kazdy mame svojho lakosa, mechanika, s ktorymi sme spokojni... mne tiez ten moj porobil kopu veci, ochotne porovnaval, povysvetloval, dokonale dopasoval diely, vsetko na cas, aj na dalsich dvoch autach. Ale nedam zanho ruku do ohna, nech mu akokolvek verim. Taketo neschopnosti sa ukazu az pri vecsom mnozstve ludi.

_________________

Veľmi zjednodušené pravidlá fóra:
1. Slušnosť, vzájomná tolerancia.
2. Pred založením novej témy HĽADAŤ!
3. NEcitovať predošlý príspevok, na to slúži tlačidlo "Odpoveď"
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
Milos
Zaslal: 22.03.2011, 9:47 Odpovedať s citátom
Moderátor Založený: 13 jún 2007 Príspevky: 2988
Cim viac je niekto spolahlivy pre kamaratov, tym je nespolahlivejsi pre ostatnych (ktorych nestiha kvoli kamaratom).

_________________
Pravidla fora
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
kracken
Zaslal: 22.03.2011, 9:56 Odpovedať s citátom
Založený: 03 január 2007 Príspevky: 103 Bydlisko: Bratislava 2003 Honda Accord
Milos napísal:
Cim viac je niekto spolahlivy pre kamaratov, tym je nespolahlivejsi pre ostatnych (ktorych nestiha kvoli kamaratom).

... toto tu neplati ... toto je o nespolahlivosti aj voci kamaratom ...

_________________
'03 Accord 2.4 - ex
'96 Civic 1.5iLS VTEC - ex
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu
M&R
Zaslal: 22.03.2011, 13:10 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 06 január 2007 Príspevky: 7382 Bydlisko: Bratislava 2005 Skoda Fabia
Lenze oni boli dlhe roky fakt odbornici,precizni,vyhravali s autami rozne zrazy,robili veterany,repasovali,robili repliky aut a vsetko,vsetko krasne...mrzi ma to aj preto,ze ich mam rad a su nasim partnerom.
Ale musim priznat,ze kritiky je viac poslednu dobu Sad .
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
pajo
Zaslal: 22.03.2011, 16:29 Odpovedať s citátom
Založený: 18 december 2006 Príspevky: 1842 Bydlisko: BA, Ružinov
co sa tyka casovych "sklzov" mam rovnake skusenosti, auto dohodnute na presny termin cca 2 mesiace vopred, po pristaveni este cca 6-7 tyzdnov stalo nedotknute na dvore... ALE (velke ALE)...robota bola urobena perfektne, ono je to proste v dobrych dielnach a nielen dielnach skratka tak... nechcem to ospravedlnovat ani tvrdit ze to treba prekusnut, timemanagement je evidentne Janciho slaba stranka, ale keby Vas objednaval pol roka alebo rok dopredu tak budete nadavat tiez... cele je to o tom, vybrat si dobru dielnu a pockat si na termin, alebo ist do prvej garaze kam jak je mesiac dlhy nevlezie auto a modlit sa co z toho vznikne... mam obavu ze vyssie popisana zle odvedena praca xdreamu je len len dosledok tlaku ktory na nich vyvija nezvladnuta organizacia casu a nervozni klienti... uvedomte si, ze Janci musi "uzivit" vsetkych ludi co tam ma + stroje a logicky by som sa necudoval ak by uprednostnoval "velke" roboty za vacsie prachy ako nejake nalakovanie jedneho naraznika... ak si dam robit auto cloveku ktory to nema ako zivobytie, asi to urobi vcas. Robim v prepresse a tiez dam radsej do tlace casak vo velkom naklade ako 100 vizitiek... tie vsuniem medzi dvoma casakmi cez tlaciarovu fajcpauzu, mozno presne ako oni tych par dielov... auta ma nezivia, mnohi z vas vedia ze obcas nieco odservisujem cez vikend a tiez mnohi z vas vedia ze je problem sa so mnou dohodnut aj mesiac dopredu a ze som vela ludi odmietol...a to sa nepovazujem za nejakeho makaca Smile takze by som to asi az tak cierne nevidel... keby v xdreame auta necakali a brali by hned kazdeho, asi by to tiez nebola zrovna pozitivna vizitka ich prace Wink

_________________
accord coupe 3.0V6/AT/LPG
cr-v 2G/AT/LPG

ex:
jazz 1.2 i-DSI
accord 4D 7G 2.2 iCTDI
civic 5-6g, AT aj MT, UK aj JAP
mazda mx-5 turbo

moto honda NC700S/C-ABS

/Oo ___H___ oO\
|=_/_______\_=|
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
palo_lude
Zaslal: 22.03.2011, 19:31 Odpovedať s citátom
Založený: 11 september 2009 Príspevky: 435 Bydlisko: Bratislava
potvrdzujem velmi zlu skusenost s firmou X-dream.

natiahnutie zakazky o 3 tyzdne napriek terminu stanovenemu dva mesiace vopred. k tomu absolutna neochota komunikovat, ani sa len neunuvali zavolat mi, ze po auto este netreba chodit, lebo im do toho zase raz nieco prislo. a vdaka niekolkonasobnemu natiahnutiu terminu to mali spravit niekolkokrat - nespravili ani raz... vzdy som to musel zistit osobne na mieste, kedze telefon mi dotycny nebral...

s touto firmou nikdy viac.
teoria o velkych a malych zakazkach je pekna vec. len nechapem preco moje auto stalo na dvore 3 tyzdne kym sa konecne zacalo, ale na drobne veci ako prezuvanie gum niekomu na pockanie vzdy bol cas Wink
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu

Zobraziť príspevky z predchádzajúcich:  

Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 2 z 2
Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2
Pridať novú tému

Prejdi na:  

Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra.
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre.
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre.
Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
TOPlist