Obsah fóra HONDACLUB SLOVENSKO
Autor Správa

<  Blacklist & Whitelist  ~  Skusenosti s Honda Presov

Milos
Zaslal: 20.08.2007, 12:09 Odpovedať s citátom
Moderátor Založený: 13 jún 2007 Príspevky: 2988
Takmer vsetci mechanici su sikovni, nemaju problem najst plan B, ked sa nieco nedari. Zakaznik sa moze pozerat mechanikovi pod ruky, v dielni su dokonca kresla, odkial sa da dozerat na pracu v aute. Trochu horsie skusenosti mam s jednym starsim plesatym mechanikom, ktoreho praca asi velmi nebavi.
Zle skusenosti mam aj s ucnami, ktori po kazdej oprave dostanu za ulohu popratat (povysavat) auto. Trva im to vyse pol hodiny, povyhadzuju vsetko zo vsetkych odkladacich priecinkov, pocas prace si radio pustia na plne gule (aby prehlusili vysavac) a cucaju mi baterku.

A este jedna zla skusenost (no mozno mi opravite nazor): Ked som si dal menit velke silentbloky, vopred ma upozornili, ze to moze trvat az 3 hodiny. Ja som vsak bol nedockavy a vratil som sa uz po 2 hodinach a potesil som sa, ze prace su skoncene, dokonca aj ti mladi ucni uz povysavali auto, ale skoro vsetci mechanici boli niekde na obede, takze som nemohol prevziat auto. Cakal som na nich skoro hodinu a nakoniec som platil za 3.5 hodiny prace, pricom poslednu hodinu som sedel pri svojom aute sam. Viem, ze na tieto prace su tabulky a cenniky, ale uz som sa v inych servisoch stretol s pristupom, ze ak praca ide lahko a mechanik sa nezapoti, ani cena sa zbytocne netaha do maxima.

_________________
Pravidla fora
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
2Bera
Zaslal: 20.08.2007, 15:25 Odpovedať s citátom
Založený: 12 december 2006 Príspevky: 8016 Bydlisko: Féldorf 1994 Honda Civic Coupe
no u nas ako ked stym casom...ale cvaka sa aj tak podla tabulky..stym sa neda nic robit..

_________________

H22Turbo SQS 11,6 @ 200 , 347PS/327Nm
Daily Car: Honda Logo 1.6vtec
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky ICQ
keys
Zaslal: 03.03.2009, 22:13 Odpovedať s citátom
Založený: 02 január 2009 Príspevky: 84 Bydlisko: Prešov 1996 Honda Civic
Ja som bol v presovskej honde raz a to prvy a posledny...Very Happy

Piskali mi brzdy, tak som im vravel ze treba vymenit platnicky ze su blbe tie co mam teraz. Povedali mi ze mam to nechat na nich. Tak som cakal asi hodinu a prisiel hlavny mechanik, ze netrebalo menit dosticky len "precistit" bh vie co cistili... Ale ked som sadol do auta zisiel prvy kopcek pribrzdil, tak piskali uplne rovnako ako pred "precistenim" . A zapytali za to 600 Sk... no zaplatil - VYHODIL...Very Happy A asi o tyzden som siel do obycajnej autodielni a tam ma aj s vymenou dosticiek to stalo 1500 Sk brzdy uz mam 3 mesiac a brzdia super. Cize tak.

_________________
Honda Civic 1.5 VTEC LS
r.v.: 1997, 1493cm3, 84kW (114PS), P, M5, Benzín, 4 dv. .
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu
Milos
Zaslal: 04.03.2009, 7:50 Odpovedať s citátom
Moderátor Založený: 13 jún 2007 Príspevky: 2988
Asi to dali spravit nejakemu mlademu a ten to odflakol. Vecsinou staci prebrusit (najme okraje). Mohol si sa vratit a "reklamovat to", teda povedat, ze to nespravili dobre a oni by na tom museli este popracovat (zadarmo).

_________________
Pravidla fora
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
aik
Zaslal: 04.03.2009, 9:09 Odpovedať s citátom
Založený: 03 marec 2009 Príspevky: 2 Bydlisko: HE
Tvoja skusenost svedci o kvalite servisu v PO, mal som v plane tam ist, ale uz radsej nie. Ked uz nevedia odstranit ani taku primitivnu vec, tak potom so zlozitejsimi to bude ako? a ku reklamacii: - ano, mohol si tam ist a nataovat sa s nimi, aby to spravili na druhy krat, mozno na treti, stvrty krat by sa im to podarilo, ale vypoveda to o kvalite toho servisu, proste fuserina. Moj nazor
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
keys
Zaslal: 04.03.2009, 10:03 Odpovedať s citátom
Založený: 02 január 2009 Príspevky: 84 Bydlisko: Prešov 1996 Honda Civic
Myslel som ze "autotizovany" servis je proste 100% ale tak asi nie...Very Happya
A este som sa ich pytal, ci mi to bude este hnusne piskat, tak povedal "hlavny" ze ak ano, tak su tenke kotuce uz... Ze vydrzia max 10 000 Km.

Nedalo mi to a tak som siel do normalneho servisu a tam mi servisak povedal ze kotuce vobec nesu tenke a netreba menit ze tie vydrzia najmenej 50 000 Km...Very Happy

PODLA MNA IM IDE O BIZNIS... A nie servis...Very Happy

Ja som sa na to s prepacenim v+kakal...Very Happy a som si povedal nikdy viac...Very Happy

Lepsia skusenost za 600 Sk ako za 5000 Sk a viac...Very Happy

_________________
Honda Civic 1.5 VTEC LS
r.v.: 1997, 1493cm3, 84kW (114PS), P, M5, Benzín, 4 dv. .
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu
Thulo
Zaslal: 08.04.2009, 10:32 Odpovedať s citátom
Založený: 21 máj 2008 Príspevky: 428 Bydlisko: Prešov 1998 Honda Civic
ja mam naopak s Hondou Prešov len dobre skusenosti ... za 5 rokov skusenosti s nimi sa nemozem stazovat ... vzdy ochotne poradia a da sa dohodnut na vsetkom.

keys: mal si im rovno povedat zhe chces vymenit dosticky lebo piskanie je skor o zmesy ako o nejakej zlej hrane na brzdnej ploche ... a ked sa ti nepacila ta oprava mal si ist reklamovat
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
MAT49
Zaslal: 08.04.2009, 12:36 Odpovedať s citátom
Moderátor Založený: 25 október 2008 Príspevky: 1339 Bydlisko: Prešov
ja takisto nemozem nic zle povedat na Presovsky Honda servis... Mam s nimi zatial len dobre skusenosti...
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
feroF
Zaslal: 19.10.2009, 11:54 Odpovedať s citátom
Založený: 12 február 2007 Príspevky: 594
Priznam sa, ze ma moja ostatna skusenost s tymto servisom prekvapila a musim priznat aj to, ze neprijemnym sposobom. Hoci to moze byt vsetko inak ...

Objednal som sa na periodicku vymenu tekutin spojenu s vymenou chladiacej kvapaliny. Doniesol som vlastne ingrediencie a bol som rad, ze nemali vela prace, takze na druhy den som odviezol voz do servisu. Pri odchode zo servisu sme spolu s technikom strucne okomentovali pracu - teda zdlhavost vymeny chladiacej kvapaliny - odvzdusnenie, ja som spokojne nasadol a odisiel domov. Po najazdeni cca 25km som len zo zvyku pozrel olej a okom som zabludil aj k nadrzke s chladiacou kvapalinou - a sok. Ved tam nevidim hladinu. Odsrobujem uzaver a hladina je prekliato nizko!
Predstava, ze by som absolvoval dlhsiu trasu .... Ani nechcem dalej uvazovat.
Dolial som tam cca 2,5dcl tekutiny po znacku min., ale aj tak. Toto by sa nemalo stat ani v "garazovom" servise!

Doveruj, ale preveruj! - hovori stara mudrost. Ale ked uz aj takuto banalnu vec nedokazu realizovat bezchybne, tak potom ako moze clovek so spokojnym srdcom hovorit o dobrom servise?!

PS: Do tohto servisu chodim uz par rokov a doteraz som bol vzdy - viac-menej - spokojny. Snad ostatna skusenost bude vynimkou ....

_________________
D15Z6, EK3
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
spigi.p
Zaslal: 12.01.2010, 17:47 Odpovedať s citátom
Založený: 29 október 2008 Príspevky: 128 Bydlisko: Prešov 1998 Honda Aerodeck
Do hondy som musel zamierit po tom, co brat nepresiel so svojou hondov cez stk kvoli zadnej a rucnej brzde. Z toho, ze nepresiel cez stk som bol trocha rozcarovany, lebo pred troma mesiacmi sme davali menit kotuce a celuste vzadu a navyse pred stk sme dali auto znamemu automechanikovi, aby auto pripravil na stk. Samozrejme aj on robil brdzy.
Tak po tejto skusenosti sme zasli do Hondy v PO nech to skontroluju, v com je problem. Uz od prveho momentu som bol milo prekvapeny z ich ustretovosti. Skontrolovali auto a zistili, ze treba vymenit brzdovy valec a silent bloky na zadnej naprave. Moje prekvapenie bolo, preco na takuto vec neprisiel ten moj "znamy automechanik". Dohodli sme sa, ze to spravia. Dali mi seriove cisla nahradnych dielov (len brzd, lebo tie su svinsky drahe, silen bloky su hondacke), ktore som zohnal asi za polovicnu cenu originalu z hondy a za par hodin mali vsetko spravene. Auto momentalne brzdi ako nikdy predtym.
Aj ked auto je po oprave len par hodin som maximalne spokony. Pacil sa mi pristup od personalu z hondy. Poradili a vysvetlili ak som niecomu nerozumel. A s pracou maximalna spokojnost.
Aj ked je ich servis drahsi ako niekde u "znameho", treba niekedy zvazit, kde dat opravit auto.
Stratil som dôveru v "znameho" automechanika a ziskal som dôveru v servis Honda Prešov. Aj ked netvrdim, ze teraz pojdem zakazdym do hondackeho servisu, ale zvazim, co dam robit znamemu a co honde.
Nie som technicky typ, takze ak som sa v niecom nevyjadril spravne, tak sa ospravedlnujem.

PS: Auto uz nebudem davat robit u "znameho". Bud to bude servis honda alebo niekto, koho mi odporucia. Znamy u mna skoncil.

<Milos> Ak chces do prispevku nieco pridat, mozes ho editovat. Nepridavaj novy prispevok kvoli zopar vetam.. Spojil som ti to do jedneho.
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Milos
Zaslal: 28.04.2011, 15:26 Odpovedať s citátom
Moderátor Založený: 13 jún 2007 Príspevky: 2988
Aby som na servisy nepisal len negativne skusenosti, pridam tu nejaku pozitivnu. Vramci jarnej kampane som si dal vymenit aj lambdu, ktoru som si priniesol. Asi po hodine som dostal auto naspet, zaplatil som 3 eura za prehliadku a ked som sa pytal, co som dlzny za vymenu lambdy, hlavny technik len mavol rukou.

Ked to porovnam s 30 eurami, ktore za vymenu lambdy pytali v KE, mam jasno, kde si zakaznika chcu udrzat.

_________________
Pravidla fora
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
feroF
Zaslal: 31.05.2011, 9:49 Odpovedať s citátom
Založený: 12 február 2007 Príspevky: 594
Objednal som sa na vymenu rozvodov s tym, ze to bude robit konkretny mechanik. Dnes som isiel do servisu doplnit nejaku drobnost v ramci kontroly ostatnych komponentov a moje prekvapenie bolo velmi neprijemne, ked som zistil, ze vymenu realizuje ina osoba.

PS: Chapem, ze nie som jediny a uz vobec nie VIP klient. Ale predstava, ze vymenu rozvodov na nie beznom vozidle vykonava - nepochybujem o tom, ze zrucny, sikovny a ucenlivy - mechanik, ktory tento typ auta ma v ruke prvykrat - nuz nic prijemne.
Ale mozno je to aj dobre. Kedze takuto vymenu na takomto motore zrejme nerealizoval, musel si niektore veci pozriet v manuali. Teda pevne verim .....

_________________
D15Z6, EK3
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu

Zobraziť príspevky z predchádzajúcich:  

Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1
Pridať novú tému

Prejdi na:  

Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra.
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre.
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre.
Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
TOPlist