napíšem ešte do PD sekcie Perfo alebo by si to ty inak podohadoval? á ten Jankov Vršok nie je zlý nápad ale tam vypálim nehorázne vela benzínu s mojou 1,4kou
fú dátum no ja som na 2 weekendy mimo takžé z mojej strany 8. alebo 9. októbra a nevem shacool vyjadri sa tiež aj páni ostatní komu by to nevyhovovalo tak napíšte. ja myslím že je to dobrý predstih aby sa stihol každý poriešiť volníčko čo vy na to?
Noo presne toho 8meho je asi jediný deň čo nemôžem 9. by som hádam predýchal.. a 1. a 2. 10. nepripadajú v úvahu?? A pripravte sa na to, že kukať sa na moje auto je utrpenie... lavá strana je celá oje*aná.. a fakt poproste niekto admina nech to tu premenuje bo ten názov je na nič
ja 1. a 2. nie som v PD takžé zato som strelil ten dátum - toho 9-teho já v pohode. ale ako móžte to doriešiť bezomňa na 1./2. pokiaľ chcete ja sa s vami hádať nebudem a shacool môj hatch tiež nemá nejakú vymakanú karosériu tak nebudeš sám
No tak priebežne keď by som to zrátal, tak máme z PD: ja, Performance, Solon, PreludeRS, martinik a Laurel, z TN strany + okolie, by mali prísť: shacool, kiwicko, amer13 a ak som dobre postrehol tak aj Tomasmil =10 tak pomé dámy a páni ešte máme dosť voľných miest