W:repas tlmicov,capov,servis a ine...
Moderátori: HC_team, k3ksik, Moderátor, Admin
W:repas tlmicov,capov,servis a ine...
Zlate klasy
www.rcentrum.sk
chalani si u nich nechavaju repasovat aj sportove tlmice na drifty zatial plna spokojnost od kazdeho...Vyrabaju aj nastavitelne sety...Vsetko je na stranke...Ajja si pojdem dat zrepasovat podvozok.
www.rcentrum.sk
chalani si u nich nechavaju repasovat aj sportove tlmice na drifty zatial plna spokojnost od kazdeho...Vyrabaju aj nastavitelne sety...Vsetko je na stranke...Ajja si pojdem dat zrepasovat podvozok.
caute.. otvaram znovu tuto temu.. moje silenty zadnych ramien su krasne uz potrhane a skoro ziadna guma tam nie je... strasne to bucha a vrzga... ked dam zrepasovat v tom rcentre silenty, tak oni to len napustia gumou ?? vydrzii to nieco ? cena je tak asi 20€ na jeden silent.. mozno aj motorovy silent, ten velky, tiez je potrhany, len rozmyslam, ci repas alebo novy. Ak repas vydrzi, tak k tomu by som sa viac priklonil..
Moj pravy silentblok...
http://www.upnito.sk/imggal.php?viewGal ... 6cd313de86
inak to je silent, ked sa date pred zadne koleso, tak po pravej ruke, co ide rameno, tak v nom je osadeny ten silent.. nerobi to problemy pri jazde, len to, ze je to hlucnejsie, teraz ked je teplejsie je to lepsie, ale ked som do toho silentu dal srobovak a pohybal, tak rameno si lieta v tom silentbloku :-\ co sa stane ked to necham takto dlhsie ??
Vdaka
Moj pravy silentblok...
http://www.upnito.sk/imggal.php?viewGal ... 6cd313de86
inak to je silent, ked sa date pred zadne koleso, tak po pravej ruke, co ide rameno, tak v nom je osadeny ten silent.. nerobi to problemy pri jazde, len to, ze je to hlucnejsie, teraz ked je teplejsie je to lepsie, ale ked som do toho silentu dal srobovak a pohybal, tak rameno si lieta v tom silentbloku :-\ co sa stane ked to necham takto dlhsie ??
Vdaka
Civic 6g ej9 1.4iS 
Precital som rozne recenzie ohladom repasu tlmicov a v podstate vsetky boli negativne.. respektive ked si to dali zrepasovat tak po par stovkach km im tlmic vytiekol.. ale to, ze som cital asi 5 takych recenzii co som dokazal najst a oni uz urcite vybavili stovky ludi podla mna uz, tak je to len zrnko piesku tych 5 ludi... hmm.. ak mozes skus radsej kupit nove tlmice a dat si to hned nahodit...rogalo76 napísal:Má ešte niekto s touto firmou skúsenosti?..zvažujem niečo take...tlmiče mi dožívajú...
Civic 6g ej9 1.4iS 

.jpg)