Obsah fóra HONDACLUB SLOVENSKO
Autor Správa

<  Racing  ~  AUTOSLALOM 2012

mmaxima
Zaslal: 30.04.2012, 9:13 Odpovedať s citátom
Založený: 08 marec 2010 Príspevky: 275 Bydlisko: Prievidza 1998 Honda Civic
Braňo, mal by dojsť Joki, ten bude mať isto môj foťák v ruke.

So I traveled back down that road
Wish she´d come back, no one knows
Opened my eyes, yeah
It was only just a dream
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu
vticko
Zaslal: 30.04.2012, 13:27 Odpovedať s citátom
Založený: 23 október 2008 Príspevky: 1477 Bydlisko: SR
sedacku hodim do auta za predne lavice nech tam aspon je. aj ked nebude ukotvena. Ale zas sa vratil problem s brzdami. siel som dole kpcom a brzdil som a zacal som citit ze pedal ide zas k podlahe az sa o nu oprel a musel som znova naslapnut aby zacalo brzdit.. Kapalina sa nestraca, je nova castrol dot 4 jak ma byt a zase to zacalo robit kraviny.. moze prepustat nejak brzdovy valec tlak abo co? Uz ma ide ebnut z toho..

/ N22A2 RE6

http://www.mcp.estranky.sk/
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Semir
Zaslal: 30.04.2012, 13:33 Odpovedať s citátom
Založený: 04 august 2008 Príspevky: 800 Bydlisko: Levice
mato moze prepustat no len to uz neni na 5 minut roboty :-/ dufaj ze to nebude v tom kua kua volako sa ti to zacalo toto.... :-/

Zaslal: 30.04.2012, 21:08 Odpovedať s citátom
Partner HondaClubu 1/2014 Založený: 26 máj 2009 Príspevky: 973 Bydlisko: Piešťany 2006 Honda Civic
Dojdi si pre valec, vyskusas, ci je to v tom.

http://www.honda-diely.sk/
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
vticko
Zaslal: 01.05.2012, 18:21 Odpovedať s citátom
achylovka japoncov, brzdy... co ti poviem Very Happy zajtra ti volam tomas, bo sa mi podarilo predvcerom oskalpovat si nohu do kosti tak cakam kym sa mi zrastie Rolling Eyes

/ N22A2 RE6

Branislav
Zaslal: 03.05.2012, 19:19 Odpovedať s citátom
Založený: 23 február 2007 Príspevky: 2661 Bydlisko: mam 2000 Honda CR-V
v svidniku az dve hondy ,no hamba ale zato tri motorceky honda.

Bazar dielov A kto si chce zalietat takOnline lietanie
vticko
Zaslal: 04.05.2012, 14:06 Odpovedať s citátom
asi nejdem, mam hnisavy zapal osmicky zubu, polku xichtu mam bolavu, dali mi silne antibiotika, ale bolest taka, ze som si uz asi 10x prial umret ako toto trpiet... nejem, nespim, nadavam na zivot.. Mad nic mi nezabera, ani ibuprofen..

/ N22A2 RE6

Branislav
Zaslal: 04.05.2012, 14:36 Odpovedať s citátom
vzdavas to este moc skoro , este mas 4 dni tak klud. Dovtedy sa aj mne moze zapalit osmicka a dame si zavody ,kto komu srok vyrazi osmicku ,zacinas ty ,donesiem ti bejsbolku Very Happy

V podstate sa pripravte na tlacenicu a tajne dufam, ze bude dazd.

mmaxima
Zaslal: 04.05.2012, 18:44 Odpovedať s citátom
Založený: 08 marec 2010 Príspevky: 275 Bydlisko: Prievidza 1998 Honda Civic
vticko napísal:
asi nejdem, mam hnisavy zapal osmicky zubu, polku xichtu mam bolavu, dali mi silne antibiotika, ale bolest taka, ze som si uz asi 10x prial umret ako toto trpiet... nejem, nespim, nadavam na zivot.. Mad nic mi nezabera, ani ibuprofen..

Daj si to vytrhnúť čím skôr sa bude dať, je to fasa pocit Laughing a neboj, vtec je na bolesti lepší ako ibuprofen alebo iné lentilky Wink

So I traveled back down that road
Wish she´d come back, no one knows
Opened my eyes, yeah
It was only just a dream
tatoHP
Zaslal: 04.05.2012, 20:05 Odpovedať s citátom
Založený: 12 november 2007 Príspevky: 1249 Bydlisko: bardejov
Branislav napísal:
v svidniku az dve hondy ,no hamba ale zato tri motorceky honda.

Uvediem veci na správnu mieru Wink Na stránke autoslalom bolo uvedené štartovné 20eur,na mieste vo Svidníku bolo vyhlásené a už aj na stránke autoslalomu je upravené štartovné 30eur+10eur za štartovné číslo,ktoré mi ostáva po celú sezonu.Podujatia na východe republiky ak som dobre rozumel a čítal sa nezapočitávajú do MSR,preto ani na východ nikto zo západu neprišiel a nepríde,veď na čo, len tak si zajazdiť?Ak sa podujatia na východe nezapočitávajú, na čo mi je moje stabilné číslo v hodnote 10eur?na západné podujatia určite nepôjdem a na východe mi stači fixkou napísané číslo na sklo.Mňa osobne to zmenené štartovné + číslo tak naštvalo že som sa na jazdenie zvysoka vysr....l a nebol som sám.Normálne mi to pripomenulo reklamu O2 o skrytých poplatkoch Very Happy

Zaslal: 04.05.2012, 20:26 Odpovedať s citátom
hmm nevsimol som si ,ze by bol vychod zvyhodneny 20e ,co viem vzdy je 30e ,no a tych 10e za cislo to mas nadlho ,posledne cislo bolo na tri roky ,tych 10e je skor symbolickych ako vseliake bonusy a co ja viem este co. Ale chapem tvoj postoj. No ja som chcel do svidnika prist spoznat trat aby som potom v auguste na MSR nesiel naslepo ,lenze mne sa to mierne skomplikovalo a nedosiel som aj ked som strasne chcel. No s tym zaratavanim to je podla mojho nazoru podraz to je fakt ,ale ako chces vyriesit to ,ze kvoli velkej neucasti na ASvychod (nazvem to teraz takto) je len par zakladnych kategorii a na zapade je viacej.
Neboj prideme tam a budu padat rekordy Very Happy len neako to chce vyriesit prepravu obutia Very Happy
Dufam ,ze najblizsi svidnik sa vidime , presov uvidim ,rad by som dosiel ,ale znova nastava problem s obutim

tatoHP
Zaslal: 06.05.2012, 9:14 Odpovedať s citátom
Zoberme si na to iný uhol pohľadu Wink Sú to jazdy verejnosti?Sú.Kde sa zarába viacej peňazí?Na východe,alebo na západe?Je ochotná chudobnejšia verejnosť platiť 30eur za každý štart?Nie je.Toto je fakt,odhliadnuc od veľmi slabej reklamy a propagácie podujatia,ak vôbec nejaká propagácia a reklama prebieha pre informáciu širokej verejnosti.O podujatiach vie iba zopár desiatok ľudí.Na druhej strane na východe sa jazdí hlavne minirally a rallyšprint,kde je rádovo prihlásených na každé jedno podujatie cca 100 aut,z toho cca 80 je pravidelných jazdcov a zbytok dopĺňajú amatéri.Väčšina týchto jazdcov má autá upravené a prispôsobené na rally a nejaký autoslalom ich nezaujíma,možno tak 20% z nich, zbytok je tá široká verejnosť.Preto je na východe polovičná účasť oproti západu Very Happy
Svidník je veľmi rýchla trať,naopak Prešov pomalá a technická,aj keď na jednom úseku cca 300m sa dá šprintovať Very Happy

Zaslal: 06.05.2012, 9:35 Odpovedať s citátom
Tato Very Happy lol Very Happy a teraz ja troska mimo temy a doplnim ta. Kedze velka casti ludi zo zapadu je na vychode alebo v zahranici ,tak kde sa viac zaraba? Very Happy Very Happy A poviem este nieco ,30e neni az tak vela ,ked si to porovnas s inymi podujatiami ,ring si pyta za pol 25minut jazdenia 30e ,cely den v aquaparku ta vyjde tak isto. Slalom mas sice 4az5 jazd ,ale mas tam atmosferu ,stale mas neake auto na trati ,a hlavne na vychode su zevraj aj sexy babeny (ja neviem ja si take nevsimam ,ja ich dokonca odmietam aj ked zamnou dobehnu s poharom Very Happy ). Ale chapem tvoj postoj a celkom sa mi paci. Ja kebyze idem do svidnika tak tam necham cez 300e a to neratam este ubytko a ja neviem este ake drobnosti. Ale pojdem tam ,kedze by som bol rad aby padol rekord trate Very Happy
Jednoznacne ,viem ,ze na vychode je slabsia propagacia ,ale tak zasa viem ,ze tu sa to sirilo zo zaciatku len komunitou ,ked si zoberiem ,ze nazaciatku boli len dve kategorie a uvas su hned 4 a mate tam 50+ startujucich co vlasne je len za par podujati ,tak to je celkom slusne .A bude lepsie. Ako ano startovne je trocha vysoke ,ale to kvoli sponzorom ,vlasne autoslalom nema poriadneho sponzora . Nevadi ,dojdi aspon kuknut ked tam budeme Very Happy

tatoHP
Zaslal: 06.05.2012, 9:48 Odpovedať s citátom
Braňo,asi si nepochopil s tým zárobkom Very Happy veď na to som práve narážal,že na východe sa zarába menej a preto amatéri na tieto podujatia nechodia.To vieš že do Svidníka prídem,veď to mám za rohom Wink

Zaslal: 06.05.2012, 9:51 Odpovedať s citátom
Ja som to velmi dobre pochopil s tym zarobkom neboj ,ale ked si to zratas percentualne tak vyhravate Very Happy Dojdi aj na pezinsku babu Very Happy

Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 13 z 20
Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 18, 19, 20  Ďalšia
Pridať novú tému

Prejdi na: