no presne tento pripad som mal namysli aj ja a chcel som sa logicky spytat kedy vam zacne byt zima! - kua chlape niak sa nechapeme, ale zacina sa to zlepsovat, vidis ozval sa spravny!Majo&Rado napísal: teda si myslim,ze tam budeme kym nam nebude zimaa okrem toho aj tak musime na teba pockat ,jedine,ze by tam niekto trafil bez teba a v tom pripade by sme na teba necakali..
12.01.2008 OLD IKEA zraz 14:00
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
chapem iba co chcem,ale vidim,ze tebe humor nechybaMotre napísal:no presne tento pripad som mal namysli aj ja a chcel som sa logicky spytat kedy vam zacne byt zima! - kua chlape niak sa nechapeme, ale zacina sa to zlepsovat, vidis ozval sa spravny!Majo&Rado napísal: teda si myslim,ze tam budeme kym nam nebude zimaa okrem toho aj tak musime na teba pockat ,jedine,ze by tam niekto trafil bez teba a v tom pripade by sme na teba necakali..
...tak teraz to napisem aby si to aj ty pochopil
...zavolaj kludne matulovi kde sme keby nahodou nam uz tam bola zima a ty si tam este nebol...
Takze prve tohtorocne stredko sa podla mna velmy vydarilo.Prijemne pocasie vyhnalo pred Ikeu aj clenov,ktory boli prvy krat.Nepocital som to ,ale bolo nas dost...
Planovaneho presunu na Cunovske parkovisko sa zucasnilo vacsina aut z Ikea,tak sme mali aj peknu spanilku
Na parkovisku v Cunove sme si pozreli asfalt na slalomovanie,pokecali,a zadriftili na Majovom Z-tku
(ja chcem Z-tko na blbnutie!!!)
potom vecera v Diabolino pizzerke a nakoniec sme s Matulom,Majom a Denkou zakoncili v Alibabe....
Aj ked sa mi den nezacal najlepsie(v robote:),zvysok dna stal zato
Uz sa tesim na dalsie vydarene stredko.....
Foto a video budu dodane neskor....
Aj ked sa mi den nezacal najlepsie(v robote:),zvysok dna stal zato
Uz sa tesim na dalsie vydarene stredko.....
Foto a video budu dodane neskor....
.....lude4ever.....
majo, ale jedine s novymi zimakmi...Majo&Rado napísal:..obsirnejsi report sa uz pripravujetak by bolo dobre k nemu dodat aj foto a video dokumentaciu...a v alibabe bol aj Tomas s frajerkou
si na neho zabudol
..a Zko ti kludne predam
Peto foto
ja mam HONDU, kto je viac!
Honda Civic Coupe=Rimototeka Mikirukimi Mimodonoku
NO

Honda Civic Coupe=Rimototeka Mikirukimi Mimodonoku
NO