W:Automotoklub JAP Racing Trnava
Moderátori: HC_team, k3ksik, Moderátor, Admin
Aktuálne
No ja poznam JAP racing servis uz nejaku tu dobu. Jara aj chalanov.
Vzdy to bol precizny servis,kvalitna robotka za dobru cenu!
To ze tam dojde nejaky ufnukanec a on tam nejde lebo je podlaha od oleja.
Nech sa paci,nikto ho tam ani tahat nabude. Da si spravit hondu v servise s nalestenou podlahou a potom sa bude cudovat ze to nejde!
Chalani presne vedia kde co maju a upratovat neni kedy,ked sa tam robia auta od rana do vecera.
Ja som mal doteraz BMW ,teraz som kupil Civic VTI ktoru planujem porobit.
Kto to bude robit? Jedine JAP racing team !!!!!!!
Vzdy to bol precizny servis,kvalitna robotka za dobru cenu!
To ze tam dojde nejaky ufnukanec a on tam nejde lebo je podlaha od oleja.
Nech sa paci,nikto ho tam ani tahat nabude. Da si spravit hondu v servise s nalestenou podlahou a potom sa bude cudovat ze to nejde!
Chalani presne vedia kde co maju a upratovat neni kedy,ked sa tam robia auta od rana do vecera.
Ja som mal doteraz BMW ,teraz som kupil Civic VTI ktoru planujem porobit.
Kto to bude robit? Jedine JAP racing team !!!!!!!
-
Marekrossi
- Dátum registrácie: 12.01.2009, 18:54
- Garáž (1)
Dnes som bol u nich v servise. Povodne len na obhliadku, ze co vsetko treba vymenit. Nakoniec mimo povodnych planov mi vymenili prave predne lozisko.
Odporucam tento servis, aj ked som mal zo zaciatku obavy, ze co to bude zac, ale velka spokojnost. Buduci mesiac k nim idem na vymenu silenblokov, naboja, atd...
Pristup aj odvedena praca na perfektnej urovni.
K neporiadku... ehm... neviem, nejaky extra velky neporiadok tam nebol, videl som aj horsie. Kazdopadne ak niekoho odradi bordel od navstevy tak jeho problem
Odporucam tento servis, aj ked som mal zo zaciatku obavy, ze co to bude zac, ale velka spokojnost. Buduci mesiac k nim idem na vymenu silenblokov, naboja, atd...
Pristup aj odvedena praca na perfektnej urovni.
K neporiadku... ehm... neviem, nejaky extra velky neporiadok tam nebol, videl som aj horsie. Kazdopadne ak niekoho odradi bordel od navstevy tak jeho problem
Volvo S40 1.8 16V 1996
Keďže k tejto partii osobne chodím, zveril som im do rúk aj svoj nedávno kúpený Accord na výmenu rozvodového remeňa, kladiek, vodnej pumpy, remeňov a pod.
Prístup super a kvalitne odvedená robota
Takže ak niekto váhal, neváhajte!
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=56F354ED
Prístup super a kvalitne odvedená robota
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=56F354ED
Honda Accord 6G 2.0 F20B6 ´98 + LPG Solaris II
chlape, ako nic proti ale ked stojis pod autom zo zasratymi rukami od oleja ani ja nezdvyham mobil, ved tam osobne skocklb napísal:Bol som v tomto servise na odporucanie 2Beru.
Urobili bezplatnu diagnostiku a ze si mam zavolat o tyzden kvoli terminu.
Uz 3 dni mi nik nebere telefon. Su dobry ?? Netusim, nepotrebujem servis kde sa neviem dovolat a objednat sa.
Honda Prelude 2.2 V-tec 4WS
Oba pohlady maju svoju pravdu. Ale ja som sa tam nedovolal 2 tyzdne. A kedze som z BA prist do TT len tak objednat sa, alebo na kavu nepojdem. Ja ich neodsudzujem, je to moja skusenost a mrzi ma to, ze som sa k nim nedostal, pretoze v BA neviem najst servis na H kde im to mysli a niesu iba menici.
Naposledy upravil/-a klb v 21.09.2016, 11:42, upravené celkom 1 krát.
accord 2001 f18b2