Denka napísal:no hej parada, vidim ze mi uz pato aj miesto obsadil
ty ides s frajerom nee?
frajer tam este ani nebol napisany este ani nevedel ci ide a ja uz som bola vysachovana nevadi... patovi sa uvolnim, to je silna konkurencia
nie to bolo takto
som osobne vravel patrickovi ze ked sa rozhodnes tak jak sme pisali tak bude spat na zemi a ked patrick bude oponovat tak ho v robote slahnem poloosu pocele
patrick napísal:Den:a ako to vyzera s tymi miestami na dodatocnu rezervaciu???A asik hej este uvidim...
keby si poriadne cital tak sa nemusis pytat: Takze bo skompletizovani a potvrdeni mojej rezervacie sme na tom takto:
2/2 izby od 2.4- 4.4.2008 a 10/2 izieb od 3.4- 4.4.2008.
ahoj ahoj, tak už jsem se chtěl mlátit do hlavy že jsem vám to sem ještě do ted nehodil ale vidím že jste velice dobře informovaní i beze mě Bohužel nemám síly to vše pročítat ani čas, tak přihodím aspon nové info že časomíru mám od včerejška doma
Ještě nikde nebylo řešené vstupné, to bude tedy jen za auto a bude činit 200kč.
Pak se ještě budou platit zvlášť sprinty a slalom a to bude ve výši 50kč.
Program podle předchozích srazů se nedá naplánovat a ani nechcem uplně na pevno protože vždy záleží kolik lidí dojede a bude se učastnit soutěží.
Zatím je tedy takový:
8:00 otevření letiště
9:30 - 10:00 volné sprinty
11:00 měřené sprinty
následluje přůběžný program...
slalom
měření výfuku
volný sprinty
pro zájemce gumování
focení skupinek
Nej Honda
případně soutěže co koho napadne pro zábavu
vyhlášení výsledků + předání pohárů
spanilka
volná zábava + volné sprinty
...v průběhu dne grilování globás, gulášek
Pro zájemce o přespání na letišti to možné je třeba ve stanu, ale hned ráno se musí vyklidit letiště.
Případně pro otázky je zřízen email hsvyskov@seznam.cz