Zraz Dobrá Niva, nedela 1.6.2008,/odchod o 11:00 TESCO-BB

Všetko o zrazoch - HondaClub-u, tuningových, ...

Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin

Používateľov profilový obrázok
Havran
Dátum registrácie: 07.03.2007, 0:14
Garáž (1)

BB

Príspevok od používateľa Havran »

Takze DaniZ a Danciswift s tym zrazom na bolkovciach je to samozrejme dobry napad a mozno by sa mohlo ist pozret aj v sobotu 31.5 do Levic..a co sa tyka honda stretka 1.6. to stretko sa robi hlavne s toho dvovodu aby sme sa stretli pokecali vymenili kontakty a dohodli sa ako sa zorganizovat a ist napr aj na taku akciu ako budu Bolkovce alebo dalsie zrazy...stretneme dohodneme pokecame a ked pojdeme o tyzden na zraz tak uz budeme dohodnuty co a ako :) a aspon sa to skusi takto nieco male dat dokopy na strednom slovensku co moze byt take predpriprava pre daky celoslovensky honda zraz
Ale samozrejme mate obaja pravdu len proste treba dako zacat
DeniZ
Dátum registrácie: 10.09.2007, 7:33
Garáž (3)

Re: BB

Príspevok od používateľa DeniZ »

Havran napísal:Takze DaniZ a Danciswift s tym zrazom na bolkovciach je to samozrejme dobry napad a mozno by sa mohlo ist pozret aj v sobotu 31.5 do Levic..a co sa tyka honda stretka 1.6. to stretko sa robi hlavne s toho dvovodu aby sme sa stretli pokecali vymenili kontakty a dohodli sa ako sa zorganizovat a ist napr aj na taku akciu ako budu Bolkovce alebo dalsie zrazy...stretneme dohodneme pokecame a ked pojdeme o tyzden na zraz tak uz budeme dohodnuty co a ako :) a aspon sa to skusi takto nieco male dat dokopy na strednom slovensku co moze byt take predpriprava pre daky celoslovensky honda zraz
Ale samozrejme mate obaja pravdu len proste treba dako zacat
dik za uznanie havran. dobre padne, ked vidim ze moj napad bol aspon pochopeny. ved dame aj toto aj bolkovce a budeme spokojny vsetci. chcem vidiet ako sa budu vase hondy drzat na sprintoch :twisted:
Havran
Garáž (1)

.

No jasne tu sa dohodneme aj na dalich zrazoch co budu aby sme tam chodili dako organizovane a spolu a tiez aj na mozno celoslovenskom honda zraze
morloq
Dátum registrácie: 12.12.2006, 21:18
Garáž (1)

Príspevok od používateľa morloq »

nota11 napísal:
Denka napísal:nevykecavajte tu a lestite kaary 8)
Dnes vylestim v noci poprsi popripade obs*re vrabec a som tam kde som bol pred lestenim :lol: :lol:
EE staci v sobotu 31 :D :D
Takze mozme sa dalej vykecavat :mrgreen: :twisted: :mrgreen:
Ked vylestis, daj si pyzamo aby vrabec nemal sancu a spi vnutri aby si nezmokol :D :D, ci inak to bolo myslene? Denka? :D
nota11 napísal: Mozno by bolo dobre chytit nijaku zver a upiect :mrgreen:
good idea, pecenu divinu mozem :)
Denka
HC Team
Dátum registrácie: 29.12.2007, 21:41

Príspevok od používateľa Denka »

morlog ja som ta asi vobec nepochopila:D ako inak, hned som tam videla par zmyslov naviac:)
Obrázok
toto fórum bolo vytvorené pre všetkých priaznivcov znacky HONDA, aby mohli slobodne diskutovať a vymieňať si názory v tejto oblasti
Havran
Garáž (1)

gril

no daky ril by sa mohol zobrat na tu divinu
M&R
HC Team
Dátum registrácie: 06.01.2007, 12:25
Garáž (1)

Príspevok od používateľa M&R »

...tak mohli by sme nieco pogrilovat...,ale to musia zorganizovat miestni :)
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
morloq
Garáž (1)

Majo&Rado napísal:...tak mohli by sme nieco pogrilovat...,ale to musia zorganizovat miestni :)
Ano nejake jedlo by bodlo.

Rumy daj sem info o tej kolibe, co si mi spominal, mozno to bude dobry napad a hlavne to asi bude jednoduchsie ako nosit vsetky veci.
M&R
HC Team
Garáž (1)

...podla mna by bolo fajn keby nieco pogrilovali :) ,lebo budeme asi dost hladni :) ,lebo asi do koliby sa vsetci nezmestime ,teda dufam,ze nas pride dost :) .
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
morloq
Garáž (1)

Majo&Rado napísal:...podla mna by bolo fajn keby nieco pogrilovali :) ,lebo budeme asi dost hladni :) ,lebo asi do koliby sa vsetci nezmestime ,teda dufam,ze nas pride dost :) .
Samozrejme som za, len som chcel domacim usetrit namahu :).
M&R
HC Team
Garáž (1)

...vsak by bolo fajn pre vsetkych keby sa nieco grilovalo,opekalo,jedlo a kecalo :)
...mozem pomoct,nieco kupit,kazdy nieco donesie a budeme mat jedla a pitia viac nez dost... :)
tunerkoBB
Dátum registrácie: 27.04.2008, 15:21
Garáž (1)

Príspevok od používateľa tunerkoBB »

morloq napísal:
Majo&Rado napísal:...podla mna by bolo fajn keby nieco pogrilovali :) ,lebo budeme asi dost hladni :) ,lebo asi do koliby sa vsetci nezmestime ,teda dufam,ze nas pride dost :) .
Samozrejme som za, len som chcel domacim usetrit namahu :).
Nooo my bystricania by sme sa mohli trosku ponamhat ked sa uz blavaci dotrepu:D ja by som aj daky ten gulaš zvladol , domaci co vy nato??
samozrejme mozme aj poopekat...
pa1ec
Dátum registrácie: 16.12.2006, 9:59
Garáž (1)

Príspevok od používateľa pa1ec »

ja nic, ja muzikant...
z dovodu prenechania orgaizacnych zalezitosti na domace osadenstvo, boli moje prispevky ciastocne zmazane... 8)

ja sa pokusim zabezpecit nejaky ten pitny rezim (no alc.)
len neviem ci bude dost pre vsetkych... takze si nemyslite ze dojdem s nejakym pickupom alebo s privesnym vozikom...
Naposledy upravil/-a pa1ec v 25.05.2008, 10:45, upravené celkom 2 krát.
ja mam HONDU, kto je viac!
Honda Civic Coupe=Rimototeka Mikirukimi Mimodonoku
NO Obrázok
Obrázok
pa1ec
Dátum registrácie: 16.12.2006, 9:59
Garáž (1)

Príspevok od používateľa pa1ec »

taktiez beriem pristresok a nejake stolicky, alebo aspon nieco co sa na ne bude podobat
takze na pitny rezim nebudem mat cele auto!!!
ja mam HONDU, kto je viac!
Honda Civic Coupe=Rimototeka Mikirukimi Mimodonoku
NO Obrázok
Obrázok
M&R
HC Team
Garáž (1)

pa1ec napísal:taktiez beriem pristresok a nejake stolicky, alebo aspon nieco co sa na ne bude podobat
takze na pitny rezim nebudem mat cele auto!!!
zastavim sa u teba a pitny rezim nalozime do mitsu :) .
Zamknuté