daky pipik mi v zvolene v noci z pondelka na utorok nabural do auta a rozbil mi zadne svetlo takze na zraz dojdem z rozbitym:( parada... jaj ked sa sere tak sa sere ...
(dufam ze mi to zase nevymaze majo&rado, uz som nutne nadavky stade vypustil:)) inak ak viete o nieko kto predava alebo vie zohnat lave svetlo na 6gcivic 3dv.
??napiste mi SS pls
tunerkoBB napísal: daky pipik mi v zvolene v noci z pondelka na utorok nabural do auta a rozbil mi zadne svetlo takze na zraz dojdem z rozbitym:( parada... jaj ked sa sere tak sa sere ...
(dufam ze mi to zase nevymaze majo&rado, uz som nutne nadavky stade vypustil:)) inak ak viete o nieko kto predava alebo vie zohnat lave svetlo na 6gcivic 3dv.
??napiste mi SS pls
Majo&Rado nie len ze nevymaze, ale ked mu napises SS tak ti pomoze aj s tym svetlom Skus..
Tunerko skoda ze to je neskoro inak by som ti mozno vedel zohnat cez znameho v PL
Ale neboj mne na jar auto vykvitlo ako jarne kvieta tak tiez niesom extra trieda
CIVIC MA9 D15Z3 EX
ACCORD CL9 K24A3 EX
ACCORD CH7 F20B6
KAMIKAZE FAHRER
- AHcTT-
zatial potvrdilo istu ucast 17 hond:)viď prva stranka temy:)
tazko povedat kto este najlepsie si prelistovat dozadu:D
vsetci budeme radi ak sa pridas bude NAS uz 18 s istou ucastou
Môžem sa spýtať koľko "Vás" asi bude ? Informačnej...
Píšem Vás, lebo neviem či sa nepridám a nebude to nás ak to ide byť väčšie .. a sorry, ak to už odznelo, nechce sa mi toľko strán browsovať ..
Aďo
ked uz mas myslienku ze ci prist alebo nie, ani nevahaj bude nas tam dost, pridu ludkovia z BA, okolia BB takze sam tam stat nebudes a nespekuluj si vytaný ako vsetci
tunerkoBB napísal:fuuu uz sa neviem dockat zajtrajska ked tam dofrcim s polepenym svetlom:D
musel som to olepit lepiacou paskov aby donho nenaprsalo( hamba riadna:( )
tunerkoBB napísal:fuuu uz sa neviem dockat zajtrajska ked tam dofrcim s polepenym svetlom:D
musel som to olepit lepiacou paskov aby donho nenaprsalo( hamba riadna:( )