Obsah fóra HONDACLUB SLOVENSKO
Autor Správa

<  Zrazy  ~  Honda zraz Prešov

PietRo
Zaslal: 02.06.2008, 13:46 Odpovedať s citátom
Založený: 21 september 2007 Príspevky: 729 Bydlisko: Košice 1997 Honda Civic
...

Naposledy upravil PietRo dňa 08.09.2008, 12:02, celkom upravené 1 krát.
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu
2Bera
Zaslal: 02.06.2008, 13:53 Odpovedať s citátom
Založený: 12 december 2006 Príspevky: 8016 Bydlisko: Féldorf 1994 Honda Civic Coupe
nooo pekna letiskova plocha Smile))) skoda ze tunak na zapade neni nic take na blbnutie Sad((

ten favorit bo best of :DDDD cista kosacka travy Very Happy DDD a skoro to *ebol aj na budu :DDD ked pojdem na vychod tak zase daco zorganizujeme Very Happy a mozna zase dovlecem dajake veci Smile

H22Turbo SQS 11,6 @ 200 , 347PS/327Nm
Daily Car: Honda Logo 1.6vtec
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky ICQ
marek355
Zaslal: 02.06.2008, 13:57 Odpovedať s citátom
Založený: 02 jún 2008 Príspevky: 20 Bydlisko: zehra
2Bera napísal:
nooo pekna letiskova plocha Smile))) skoda ze tunak na zapade neni nic take na blbnutie Sad((

ten favorit bo best of :DDDD cista kosacka travy Very Happy DDD a skoro to *ebol aj na budu :DDD ked pojdem na vychod tak zase daco zorganizujeme Very Happy a mozna zase dovlecem dajake veci Smile

serwuss si vyhral sprinty?
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
2Bera
Zaslal: 02.06.2008, 14:00 Odpovedať s citátom
Založený: 12 december 2006 Príspevky: 8016 Bydlisko: Féldorf 1994 Honda Civic Coupe
marek355 napísal:
serwuss si vyhral sprinty?

sprinty boli iba takeee light Very Happy vatsinu som isel proti tatovi HP Smile neviem ci bolo na letisku daco silnejsi,,,,ale asik ten nissan ale proti nemu som nesiel...

Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky ICQ
MarekVTi
Zaslal: 02.06.2008, 14:05 Odpovedať s citátom
Založený: 13 september 2007 Príspevky: 153 Bydlisko: Bardejov
marek355 napísal:
no vtom diesli by som vyhodu nehladal pretoze ten diesel ma 60kW a slalom som prechadzal tiez na dvojke,...pritom som mal motor v nudzovom rezime (kontrolka poruchy elektroinstalaciee), lebo mam poruchany egr ventil cize auto nema vtedy ani polovicny vykon(turbo je vypnute a nema to skoro ziadny tah)( si si mohol vsimnut ten dym z vyfuku) takze na tych rychlych usekoch som moc neziskal a pri tych pomalsich som pouzival brzdu+rucnu....cize s tym dieslom som medzi kuzelkami bohvie aky rozdiel v rychlosti nespravill...stacilo dat trochu autu viac pocititt...a ked slalomovali na jednotke vravis ze sa vtedy motor moc neda brzditt...a to tie hondy nemaju noznu brzdu alebo co?...ja som ju pouzival vzdy ked to bolo treba aj pri kazdej druhej kuzelke...

Takze chces povedat ze si spravil taky cas s chrochtacim a dymiacim ropakom, vaziacim 1,5 tony, ktory vlastne ani nesiel alebo resp. siel na 30kW... fakt neverim Exclamation a ak by si aj taky cas spravil tak tu nepis ze ti neisla polovica auta... aj ked u opla by ma to neprekvapilo

2B: no nissan silnejsi nebol lebo ho tato 2krat sundal a kedze ty si sundal tata tak mi z toho vychadza ze by si sundal aj nissana Wink

Naposledy upravil MarekVTi dňa 02.06.2008, 14:40, celkom upravené 2 krát.
marek355
Zaslal: 02.06.2008, 14:12 Odpovedať s citátom
MarekVTi napísal:
marek355 napísal:
no vtom diesli by som vyhodu nehladal pretoze ten diesel ma 60kW a slalom som prechadzal tiez na dvojke,...pritom som mal motor v nudzovom rezime (kontrolka poruchy elektroinstalaciee), lebo mam poruchany egr ventil cize auto nema vtedy ani polovicny vykon(turbo je vypnute a nema to skoro ziadny tah)( si si mohol vsimnut ten dym z vyfuku) takze na tych rychlych usekoch som moc neziskal a pri tych pomalsich som pouzival brzdu+rucnu....cize s tym dieslom som medzi kuzelkami bohvie aky rozdiel v rychlosti nespravill...stacilo dat trochu autu viac pocititt...a ked slalomovali na jednotke vravis ze sa vtedy motor moc neda brzditt...a to tie hondy nemaju noznu brzdu alebo co?...ja som ju pouzival vzdy ked to bolo treba aj pri kazdej druhej kuzelke...

Takze chces povedat ze si spravil taky cas s chrochtacim a dymiacim ropakom, vaziacim 1,5 tony, ktory vlastne ani nesiel alebo resp. siel na 30kW... fakt neverim Exclamation a ak by si aj taky cas spravil tak tu nepis ze ti neisla polovica auta... aj ked u opla by ma to neprekvapilo

mnoo ano chcem povedat ze aj keby som siel na 60 kW tak mi stacilo sa rozbehnut po prvu kuzelku ked som dal dvojku a udrziavat rovnaku rychlostt...mno a 300 kilove prasa som v kufri nemal taze neviem odkial 1,5 tony, no ale asi viac ako ma honda. Mno cize neviem v com si mal potom chybu ty....mno ja hovorim o chybe egr ventila, a siel som to len skusit, mno a vyslo to aj takk
xx290
Zaslal: 02.06.2008, 14:14 Odpovedať s citátom
Založený: 24 november 2007 Príspevky: 144 Bydlisko: SR
tento slalom bol predovsetkym o rukach a poznani auta....vykon nehral rolu, skoda ze neprisli 750i a aigo Surprised Surprised Surprised
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
2Bera
Zaslal: 02.06.2008, 14:15 Odpovedať s citátom
MarekVTi napísal:
2B: no nissan silnejsi nebol lebo ho tato 2krat sundal a kedze ty si sundal tata tak mi z toho vychadza ze by si sundal aj nissana Wink

hmmmm ze by turbo nissan bol taky vergel? Rolling Eyes no ked som tatka dal tusim 4x dole a raz mi nesla zaradit 2ka tak by som nissan asik tez dal...kdovie jak chodila ta audina ...tu som nekukal

marek355
Zaslal: 02.06.2008, 14:15 Odpovedať s citátom
xx290 napísal:
tento slalom bol predovsetkym o rukach a poznani auta....vykon nehral rolu, skoda ze neprisli 750i a aigo Surprised Surprised Surprised

mno vidim ze su tu aj taky co sa tomu rozumiaa:)))...suhlasim s tebouu
MarekVTi
Zaslal: 02.06.2008, 14:24 Odpovedať s citátom
Založený: 13 september 2007 Príspevky: 153 Bydlisko: Bardejov
xx290 napísal:

Ved ano ja a tato sme chceli zistit ako sa sprava auto na slickoch a to sme aj zistili... vykon motora hra rolu vzdy, zalezi uz len na trati do akej miery tam ten vykon vyuzijes.
Ja som len narazal ze napisal ze ma 60kW a motor mu nesiel ani na polovicu vykonu...
marek355
Zaslal: 02.06.2008, 14:34 Odpovedať s citátom
MarekVTi napísal:
xx290 napísal:

Ved ano ja a tato sme chceli zistit ako sa sprava auto na slickoch a to sme aj zistili... vykon motora hra rolu vzdy, zalezi uz len na trati do akej miery tam ten vykon vyuzijes.
Ja som len narazal ze napisal ze ma 60kW a motor mu nesiel ani na polovicu vykonu...

mnoo veru hejj a ty mas 160 koni?...ved to je raz tolko ako mam ja:))...moc si ho nevyuzill....vies ja som to pisal tym co hovorili ze som mal vyhodu lebo som mal diesel asi si mysleli ze mam 130 PS...
Milos
Zaslal: 02.06.2008, 14:59 Odpovedať s citátom
Moderátor Založený: 13 jún 2007 Príspevky: 2988
Marek355: Bud si este nesiel na ziadnom benzinovom aute, alebo aspon na ziadnej Honde. Chlapci, co sli slalom skoro cely cas na dvojke, tocili 3000rpm, miestami aj trochu viac. Pri takych otackach nema zmysel tukat do plynu, lebo auto na tych par metrov nezrychli. Pri dieseli je prave ta vyhoda, ze tam mozes ist hoci na 2000-3000rpm, ale tuknutie do plynu sa prejavi niekolkonasobne silnejsie, takze vies naozaj pridat, ked to potrebujes. Zo sledovania tvojej jazdy som mal presne ten pocit, ze auto ochotnejsie akceleruje. Okrem toho si pri tej tretej, ci stvrtej jazde isiel naozaj sikovne, nechcem to tu nijako podcenovat. Ale napr. pri poslednej gume pred cielom, kde bolo treba zbrzdit a prudko vytocit, bolo krasne vidiet, ze Hondy sa do ciela uz len doplazili, lebo nemali vytoceny motor, zatial co Vectra s "napnutymi svalmi" zivo skocila za cielovu ciaru.

Porucha EGR ventilu je ta najmenej zavazna porucha. Sice rozsvecuje kontrolku motora, no nudzovy rezim este nemusi nahodit (ale neviem, ako pri Oploch).
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
tatoHP
Zaslal: 02.06.2008, 15:07 Odpovedať s citátom
Založený: 12 november 2007 Príspevky: 1249 Bydlisko: bardejov
...

Naposledy upravil tatoHP dňa 30.06.2008, 20:16, celkom upravené 1 krát.
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
PietRo
Zaslal: 02.06.2008, 15:12 Odpovedať s citátom
Založený: 21 september 2007 Príspevky: 729 Bydlisko: Košice 1997 Honda Civic
...

Naposledy upravil PietRo dňa 08.09.2008, 12:03, celkom upravené 1 krát.
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu
marek355
Zaslal: 02.06.2008, 15:13 Odpovedať s citátom
Milos: siel som uz aj na benzinovych autach, a nehovor mi ze 160 konovu hondu na stotine sekundy polozim ja s 80 konmi neviem kolko krat aby som spravil rozdiel v case nieco cez sekundu neviem ci nie dve?...drala sa do ciela lebo som sa nebal na konci ist rychlejsie ako oni...a fakt ten motor nieje az taky silny a ja som siel v otackach okolo 3200 a vtedy uz prestava mat tah taze asi tak.....a este k tomu egr ventilu, ked mi zasvieti ta kontrolka tak hore kopcom podradujem az na dvojku vobec to nema tah- tak to je u oplov...na tych hondach sa bali prudko tocit a asi vobec nepouzivali striedavo brzdu plyn ale sli len na dojazd....ty si mal ten favorit?...bol si dobryy

Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 28 z 64
Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 62, 63, 64  Ďalšia
Pridať novú tému

Prejdi na: