Obsah fóra HONDACLUB SLOVENSKO
Autor Správa

<  Zrazy  ~  Honda zraz Prešov

adgo
Zaslal: 02.06.2008, 22:08 Odpovedať s citátom
Založený: 11 december 2007 Príspevky: 289 Bydlisko: Michalovce 1999 Honda HR-V
Joki: zober fotak a odfot to
alebo to len napis do fora, poradie s najlepsimi casmi a hotovo.

Zaslal: 02.06.2008, 22:09 Odpovedať s citátom
Založený: 02 jún 2008 Príspevky: 20 Bydlisko: zehra
mas pravdu joki Very Happy smejem sa uz aj ja natom...ale ta ma kus nastvalo vies ze to tu niektori spochybnovali....aale mas jedno bol to honda zraz ja som sa tam nemal co miesat vobec Confused
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
adgo
Zaslal: 03.06.2008, 7:59 Odpovedať s citátom
Joki: tak uz si to zoscanoval?
Ozaj kto by prisiel do trebisova tak mozme si urobit potom nejaku podakciu s vyletom na síravu a mozme zajst na motokari. Minule sme dokonca mali aj preteky.

Zaslal: 03.06.2008, 8:37 Odpovedať s citátom
Moderátor Založený: 13 jún 2007 Príspevky: 2988
Chlapci, ta naco ste mi ten papier brali z ruk, ved svoj krasopis viem precitat najlepsie.

Rad by som este nieco napisal na temu "klub v klube" a "obcianske zdruzenia" (asi ste to rozoberali na kofole, kde som nebol). Mozno mnohi mate chut patrit do nejakeho pevneho klubu, no mali by sme si viac cenit klub v nasich hlavach nez na papieri.
Odkedy sa zapajam do Honda-diania som videl, ako sa cesky klub 3 krat rozpadol a vzdy bola na vine prave ta snaha tahat aktivity do extremov, robit velkolepe akcie za vela penazi, tlacit nove napady do stranok, organizovat podujatia v inych okresoch, nedostatok pochopenia, vdaky a ucty.. Kazdy rozpad prebiehal velmi skaredo a z klubu odisli prave ti ludia, ktori sa do Hond najviac rozumeli. Dnes v HC.cz tvoria vecsinu iba mladici, ktori si na Hondy siahnu dost malo a iba snivaju o nejakom tuningu a pretekoch (a mozno prave to postavi HC.cz na nohy, ked bude na prvom mieste len dobry pocit a male zraziky).
Pred dvoma rokmi sme spravili 2 pekne letiskove zrazy na SK a hned zainteresovani ludia zacali vymyslat, ako pokracovat dalej a robit to profesionalne. Ked sme si uvedomili, kolko to je roboty a ako malo vdaky je za to, presla nas chut. Vtedy vzniklo toto forum, no ja som sa donho prihlasil az po roku, ked som si bol isty, ze tymto ludom je dobre v takom virtualnom klube. No uz vidim na stranke, ze nieco je "coming soon" a ze tu ma byt obcianske zdruzenie.. Sad
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
adgo
Zaslal: 03.06.2008, 9:26 Odpovedať s citátom
Milos asi je to tak. Mne osobne bude uplne stacit ked sa zide spravna partia tých ktorí maju radi hondy.
Ja som organizoval jeden zraz v MI/Zemplinska šírava a dopadlo to tak ze sme boli asi 10 aut. Prislubili ucast aspon 30 a Michalovcania - domaci sa na to uplne vyprdli. To bolo ked som este chodil na Tuningklub.sk. Nejake foto su aj v mojej garazi (kvoli mojim autam) a bol som z ucasti sklamany. A to som z toho robil aj celkom slusne videa. Joki ma nejake videa odo mna. A uz som si povedal ze nejake organizovanie si uz odpustim.

Zaslal: 03.06.2008, 18:01 Odpovedať s citátom
Založený: 16 jún 2007 Príspevky: 536 Bydlisko: BA - Ruzinov
hosi tie casy dam sem vecer...momentalne som dorazil z dielne a idem off takze...vecer budu casy... Cool

socomanzelka
Zaslal: 03.06.2008, 19:15 Odpovedať s citátom
Založený: 10 máj 2008 Príspevky: 14 Bydlisko: Humenné 2003 Honda Accord
Ja viem ze si stale svoje budem mlet, ale mne sa pacia zrazy, nejeden sme absolvovali s uz spominanou chuderkou umierajucou mazdou. Vzdy je to o ludoch a o tom aky chces aby mali k tebe pristup a tak sa postavili aj k zrazu ktory organizujes.Zrazy su super ak sa chces stretnut a pokecat, zasutazit si dat si pivko s ludmi s fora s ktorymi komunikujes, podla mna. Nic proti zrazu z nedele, ale trosku tam chybala nejaka organizacia a program pre nesutaziacich, resp. ak to bolo cielene iba sutazit tak potom som nic nepovedala. Ale skuste sa pre inspiraciu prist pozriet na ten nas... Radi sme Vas videli a spoznali, aj ked spojka kus zasmrdela staryyyy moooreeee Evil or Very Mad Very Happy

Honda Accord tourer 2,4l S-type
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu
tatoHP
Zaslal: 03.06.2008, 19:16 Odpovedať s citátom
Založený: 12 november 2007 Príspevky: 1249 Bydlisko: bardejov
...

Naposledy upravil tatoHP dňa 30.06.2008, 20:05, celkom upravené 1 krát.
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
joki H tune
Zaslal: 03.06.2008, 19:49 Odpovedať s citátom
takze tuna prepisany papier:
1.Marek Vti - civic Vti 36.9
2.Kapi -civic 1.4 34.9 35.7
3.Pietro -audi A4 39.0
4.Drahus -favohonda 37.6 37.0 36.6
5.xx290 -cecilka 34.2
6.TatoHP -civic Vti 37.8 37.0 36.6
7.Joki -civic 1.5 36.2 34.9 35.2(na Vti) 34.7
8.soco -accord 2.4 38.6 35.4
9.Adgo -HRV 39.3 36.2 35.3
10.Milos -Legend 3.5 V6 38.7\
11.Vectra -diesel 38.0 37.3 33.0

Verim ze uz budu seci spokojni hehe...kedze sa mi nepodarilo rozchodit scanner tak je to tuna takto prepisane...snad staci...
k tym stretavkam...nikdy sa nepodarilo nic take zorganizovat tuna,a prisambohu uz by som rad len tak niekam ist,zist sa partia,pogrilovat pokecat co nove atd...nemusim stale len zrazy a velke akcie...take male komorne stretka maju hodne do seba Adgo by tiez vedel hovorit Smile ...chodili sme takto do Michaloviec k vode...boa super auta,motokary,gril vecer diska atd...skalnii sa vecne dobre zabavili...nebolo to nic extra velke s mnoho ludmi a vela autami...a aj napriek tomu to bolo to najlepsie co som kedy zazil...presiel som samo aj velke zrazy ale tam je to samy dement kazdu chvilu clovek caka ranu do auta od nejakeho ozrateho curaka...samo nie vzdy je to tak...
inac soco k tej organizacii...uznavam tentoraz mi to prislo take mdle trosku...ale chyba bola moja,kedze kym som si uvedomil ze to mam na starosti viacmenej ja uz bola polovica zrazu prec Sad...ospravedlnujem sa,lebo vdaka tomu sa to cele tahalo kuscik...este ze tam bol Milos a Tato Very Happy ...
Fandov aut s Hackom v znaku je hodne vela...treba zauzivat cosi kdesi,mam dojem ze by sa to chytilo a podla mna aj klub v klube...jedneho dna to moze vyzerat tak ze kazdy novy clen toho klubu bude hrdy co nosi nejake nase logo alebo nalepku...tak ako ja som hrdy ze patrim do komunity HONDACLUB,lebo su tu super ludia so super napadmi,nazormi,radami a kdecim...som rad ze mam Hondu a ze poznam ludi ktorych poznam..viac mi netreba Very Happy

adgo
Zaslal: 03.06.2008, 21:34 Odpovedať s citátom
Uz len keby sa to trosku delilo na vychod, atd hned to je take vseliake lebo az na vynimku Milosa z KE neprisiel na Honde nikto pokial som si dobre vsimol. A v KE je kopec Honda majitelov. Urcite viac ako v PO a kolki prisli ... az jeden. Takze asi tak. Ale tí co si maju co povedat a su zo spolocneho regionu tak sa budu bavit na fore v svojich témach napr zraz v klčove a nebudu sa bavit o nejakom nedelnom stretku v BA pri starej Ikei na ktorí nikto z nas nepojde na 3 hodiny na otočku 400-450 km tam a potom tak isto naspat.
To len tolko.
Ale kazdé zlepsenie je vítané a budem rád ked bude niekto kto má na to cas a bude sa tomu venovat. Dokonca ked bude nejaké neviem ci vstupné je správny názov alebo nejaký organizačný príspevok rad zaplatím. Ale aj mozno polovica z tých co boli, keby mali zaplatit co len 100Sk tak by mozno ani neprisli. Snad pochopíte co som tým chcel povedat.

Zaslal: 03.06.2008, 21:45 Odpovedať s citátom
Mozno by sme mohli zacat tým ze by sa urobili nejaké letáky s odkazom na hondaclub.sk aby sa to dostalo troska viac do povedomia a dávat ich ked niekoho stretneme na honde alebo ked uvidime nejaku hondu dat letak za stierač. Lebo asi o hondaclube v Košiciach počul len Miloš

Zaslal: 03.06.2008, 22:24 Odpovedať s citátom
raz som videl po autach nalepky s odkazom na ten ktory zraz...nemam problem at urobit nalepky a ani ich nalepit popripade rozposlat..nieco napr na zadne okno ze co kde kedy atd...predsalen auto je najlepsia pojazdna reklama hhe...len na moje uz nemam kam lepit Laughing

xx290
Zaslal: 04.06.2008, 0:23 Odpovedať s citátom
Založený: 24 november 2007 Príspevky: 144 Bydlisko: SR
kde su videa?
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
adgo
Zaslal: 04.06.2008, 11:14 Odpovedať s citátom
Ked bude reklama na aute tak prídu aj kadeaký iný motoristi a nemotoristi. Ale takými letákmi dané výhradne H possitive by mohli mat dlhodobejsi efekt. Keby si ten daný človek pozrel web, zaregistroval sa, a stal sa členom H. Niečo zaujimavé vymyslieť hoci len na A5 format.

Tato, joki: ked sa do niečoho pustite tak budem chcieť byť členom len akosi organizačne by som vam moc asi nevedel pomoct, aspon nie buduci rok kvoli inym povinnostiam.

Zaslal: 04.06.2008, 11:42 Odpovedať s citátom
Založený: 01 máj 2008 Príspevky: 663 Bydlisko: Prešov
Tu je nejake kratke video: http://www.subory.sk/download/149631/Sprint.MPG

Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 33 z 64
Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 62, 63, 64  Ďalšia
Pridať novú tému

Prejdi na: