ty kokso ty si tu jak diktator,,,si admin ci co?nic v zlom nehovrim ze je to blbost co si napisal ale proste si stale myslim ze väčšina sa uz tesila aj ty co su z BA...a ja sam som pozval par hondakov co tu niesu zaregistrovany a ty rataju s datumom 10.2. a ty si zrazu zmenil termin...trochu ma to nastvalo ..ale sak co zraz bude aj tak ale mohlo nas byt vyše..
Mistr napísal:ty kokso ty si tu jak diktator,,,si admin ci co?nic v zlom nehovrim ze je to blbost co si napisal ale proste si stale myslim ze väčšina sa uz tesila aj ty co su z BA...a ja sam som pozval par hondakov co tu niesu zaregistrovany a ty rataju s datumom 10.2. a ty si zrazu zmenil termin...trochu ma to nastvalo ..ale sak co zraz bude aj tak ale mohlo nas byt vyše..
Jednak admin, co sa da vsimnut pod nickom, jednak osoba, ktora sa spolu s par dalsimi snazi pre klub ako taky nieco robit a jednak clovek, ktory sa s vacsinou BA a okolia stretava na zrazoch a reakcie na zmenu terminu boli pozitivne. Vacsine to vyhovuje. Over si fakty, kym sa nastves. A na druhu stranu samozrejme som za, aby ste sa stretli, budem len rad, ked nas bude cim dalej, tym viac.
A termin diktator je trochu silny, vies co taky diktator dokaze? To by si si sem vela nenapisal potom
Dajte vediet ako vam to v TN dopadlo, tesim sa na fotky.
Takze asi pride aj sever slovenska-Orava.
Sice robím, ale len do dvanastej a do tej druhej tam musím aj docúvať.
Este uvidím ako sa vyjadrí polovicka ale vyzerá to slubne.
to parkovisko pri plavarni URCITE nebude stacit... my ked sme tam robili lokalku v sobotu o 14:00 tak tam bolo celkom dost aut, my sme tam mali len 3 auta a poviem ze vzhladom na kapacity parkoviska v tom case by sa tam voslo este tak 5 aut. Doporucoval by som to druhe parkovisko pri plavarni, to vacsie, cez vikend nie je platene, tam by to slo...
Dream as you will live forever, live as you will die today
no bolo by to rozumnejsie dat na to skodne parkovisko.. bo na tom vrchnom sa fakt nezmestime...hm tak to je vlastne parkovisko pri kupalisku...pri plavarni je hore......