Autor |
Správa |
< Zrazy ~ honďáci, bojkotujme šprinty! |
pepo crx |
Zaslal: 02.07.2008, 21:36 |
|
|
Založený: 18 jún 2008
1991 Honda CR-X |
tak to je fajn ze aspon niekomu sa polepsilo! Akurat sa teraz kazdy podla obsahu bude musiet zamerat kde sa bude ako kategorizovat a kam sa komu oplati ist sprintovat.. |
_________________ enjoy vtec |
|
Návrat hore |
|
pepo crx |
Zaslal: 02.07.2008, 21:39 |
|
|
1991 Honda CR-X |
misko42 napísal: v PN isla integra type r proti 3 x subaru impreza,a neviem kto vyhral ale.... viem ze neskoncila posledna ta integra. a tie subaru maju turbo tak neviem ako to bolo kategorizovane
ten sprint som videl, bolo to pohladenie pre oci vidiet ako sa tie stvorkolky zapotili a v cieli dali tej integre tak dlzku auta fakt parada! |
|
Návrat hore |
|
2Bera |
Zaslal: 02.07.2008, 21:40 |
|
|
Založený: 12 december 2006
1994 Honda Civic Coupe |
mno ta ITR je tusim aj trosku porobena |
Návrat hore |
|
pa1ec |
Zaslal: 02.07.2008, 21:47 |
|
|
Založený: 16 december 2006
2005 Honda Civic |
pepo crx napísal: tak to je fajn ze aspon niekomu sa polepsilo! Akurat sa teraz kazdy podla obsahu bude musiet zamerat kde sa bude ako kategorizovat a kam sa komu oplati ist sprintovat.. mam taky pocit ze vsade to uz budu robit podla tej asociacie.. uz asi nikde nebude kategoria do 1600... jedine tak hubice a tam je to podla kW... |
_________________ ja mam HONDU, kto je viac!
Honda Civic Coupe=Rimototeka Mikirukimi Mimodonoku
NO
|
|
Návrat hore |
|
2Bera |
Zaslal: 02.07.2008, 21:52 |
|
|
1994 Honda Civic Coupe |
pa1ec napísal: pepo crx napísal: tak to je fajn ze aspon niekomu sa polepsilo! Akurat sa teraz kazdy podla obsahu bude musiet zamerat kde sa bude ako kategorizovat a kam sa komu oplati ist sprintovat.. mam taky pocit ze vsade to uz budu robit podla tej asociacie.. uz asi nikde nebude kategoria do 1600... jedine tak hubice a tam je to podla kW...
mno tam je to tiez divadlo
vcil si vybrat....ist podla kw v technicaku cize 92kw a hodit na seba kritiku alebo ist podla motora co je v kasni cize 138kw ....hm |
Návrat hore |
|
pepo crx |
Zaslal: 02.07.2008, 21:55 |
|
|
1991 Honda CR-X |
podla mna sa to vsade nechyti. napr. v cechach to takto zatial vobec nefici a vsetky zrazy su tam po starom. a trencin organizovali cesi a vela zrazov je na morave, bude sa dat urcite kde vyblbnut
Alebo si spravime nejaky ten vlastny hondacky zraz a tam si to nasekame ako budeme chciet my |
|
Návrat hore |
|
MUGEN1 |
Zaslal: 02.07.2008, 22:05 |
|
|
Založený: 14 január 2007
1990 Honda CR-X |
joki H tune napísal: je*te na sprinty...jazdite slalom a kopce...vacsia zabavaa Moja reč |
_________________ Honda CR-X, r.90, 132PS na brzde.. |
|
Návrat hore |
|
M&R |
Zaslal: 02.07.2008, 22:16 |
|
|
HC Team
Založený: 06 január 2007
2005 Skoda Fabia |
...nie je to jedno v akej kategorii ste ked viete cas?Podstatne je aky mate cas a ci ste lepsi pre seba a ci ste lepsi v porovnani s inymi autami casom aj v inej kategorii,nie len v tej v ktorej zavodite...potom nie je dolezite v akej kategorii ste. |
_________________ Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem. |
|
Návrat hore |
|
pa1ec |
Zaslal: 02.07.2008, 22:19 |
|
|
Založený: 16 december 2006
2005 Honda Civic |
majlo, mudro vravis... az mi je to divnuo..
ja osobne chodim na sprinty aby som vedel aky dokazem zajazdit cas... potom obcas ked pozriem aj do inych kategorii alebo do celkovej vysledkovej listiny, tak zistim ze davam octavie RS dole...
ako ja aj tak ziadny pohar neziskam... hlavne nie so seroiu... aj ked podla noveho som tomu blizko a ocicka obcas svietia stastim....
inak podla mna niektory ludia ktory tam chodievaju len koli poharom, nie su moc v poho... hlavne ked ide v kategorii do 1,6 (po starom) so seriovou VTi-ckou a tesi sa jak mali chlapec ze dava dole saxa VTS... no hold ked chce byt niekto dobry a ist si cielene po pohar, musi aj do auta trosku vrazit... sak pista vam povie ako na to... trosku auto vyhadzat a tak.... nic nenechat na nahodu.... |
_________________ ja mam HONDU, kto je viac!
Honda Civic Coupe=Rimototeka Mikirukimi Mimodonoku
NO
|
|
Návrat hore |
|
ITR |
Zaslal: 03.07.2008, 8:38 |
|
|
Založený: 20 september 2007
|
2Bera napísal: mno ta ITR je tusim aj trosku porobena
Ta Integra je total vykuchana, bez skiel, predna kapota laminat, a jasne, ze motor neostal seria |
|
|
Návrat hore |
|
ITR |
Zaslal: 03.07.2008, 8:42 |
|
|
Založený: 20 september 2007
|
pa1ec napísal: majlo, mudro vravis... az mi je to divnuo..
ja osobne chodim na sprinty aby som vedel aky dokazem zajazdit cas... potom obcas ked pozriem aj do inych kategorii alebo do celkovej vysledkovej listiny, tak zistim ze davam octavie RS dole...
ako ja aj tak ziadny pohar neziskam... hlavne nie so seroiu... aj ked podla noveho som tomu blizko a ocicka obcas svietia stastim....
inak podla mna niektory ludia ktory tam chodievaju len koli poharom, nie su moc v poho... hlavne ked ide v kategorii do 1,6 (po starom) so seriovou VTi-ckou a tesi sa jak mali chlapec ze dava dole saxa VTS... no hold ked chce byt niekto dobry a ist si cielene po pohar, musi aj do auta trosku vrazit... sak pista vam povie ako na to... trosku auto vyhadzat a tak.... nic nenechat na nahodu....
Mna tiez dost potesilo a ocka zaisrkili, ked som v PN dal 205-ku dole, ktora to v TN vyhrala |
|
|
Návrat hore |
|
audi80 |
Zaslal: 05.07.2008, 17:49 |
|
|
Založený: 15 apríl 2008
|
pa1ec napísal: pepo crx napísal: no, neviem neviem, aj s integrami sa len ťažko ponaháňame. A keď niekto natlačí koníky do 1,6ky, prečo by nemohol šprintovať s 1,6kami? nikto nejde na šprint so sériovkou...
to si myslis len ty... cista seria a cas 16:39sec...
inak mne to docela vyhovuje, ja som 1493objemovo takze do 1550..
ale mam tam zase bordel menom skodofka 120 a narvate webre pod kapotou... to je fer???
a co tak sa naucit brat to len ako zabavu a vyblbnut sa... nejde o pohare... a to ked zlozis 1,6 feliciu ta aj tak tolko nepotesi ako ked zlozis nejaky 3liter... :tak to je sice pravda ale ja aj ked neme Hondu tak po precitaní celeho prispevku a zohladneni niekolkorocných skusenosti sprintovania a aj cedlkovo sprintov na Slovensku je v tom BORDEL a to riadný stale sa po niekom opičiť ved nieje to OK aj z nasobenim a koeficientmi preradovaním o triedu vyžšie atd.no nie?Zastavam nazor a niesom v tom sam že triedy by mali byť rozdelene podľa výkonu a nie kubatur lebo od 1550 hore to akože čo všetci tam choďte?a ked tam dame aj turbo tak hoooooooooooooooooj už je to jedno aký motor maž dnu no nie?iba pre priklad ako možem dať do jednej kategorie 1.8turbo a nejaký 3.0 ktorý isto bude mat tiež turbo??? tak čo vy všetci na to?twisted: |
|
|
Návrat hore |
|
pepo crx |
Zaslal: 05.07.2008, 21:52 |
|
|
1991 Honda CR-X |
2Bera napísal: pa1ec napísal: pepo crx napísal: tak to je fajn ze aspon niekomu sa polepsilo! Akurat sa teraz kazdy podla obsahu bude musiet zamerat kde sa bude ako kategorizovat a kam sa komu oplati ist sprintovat.. mam taky pocit ze vsade to uz budu robit podla tej asociacie.. uz asi nikde nebude kategoria do 1600... jedine tak hubice a tam je to podla kW...
mno tam je to tiez divadlo
vcil si vybrat....ist podla kw v technicaku cize 92kw a hodit na seba kritiku alebo ist podla motora co je v kasni cize 138kw ....hm
podla mna by si mal jednoznacne startovat podla toho kolko kW ma v serii ten motor, co mas v aute, teda tych 138 kW, prip. podla obsahu tych 2,2...
inak, klobuk dole, taka prerabka! za kolko s tym ides 1/4 mile? |
|
Návrat hore |
|
2Bera |
Zaslal: 05.07.2008, 22:06 |
|
|
1994 Honda Civic Coupe |
pepo crx napísal: podla mna by si mal jednoznacne startovat podla toho kolko kW ma v serii ten motor, co mas v aute, teda tych 138 kW, prip. podla obsahu tych 2,2...
inak, klobuk dole, taka prerabka! za kolko s tym ides 1/4 mile?
15.090 som mal na zimacoch v TN a 14.647 v PN ale to som zopar desiatok metru pred cielom siel na neutral |
Návrat hore |
|
adgo |
Zaslal: 06.07.2008, 6:25 |
|
|
Založený: 11 december 2007
1999 Honda HR-V |
Niektorí tu hovoria o VTi tak ako keby to nebola seriovka ale uz nejaka tuningová kára na šprinty. Vacsina VTi su na štartoch sprintov sú seriovky. |
_________________ Honda HR-V 1,6 4x4 D16W1 |
|
Návrat hore |
|
|