Joj do ritky jak by som isiel s vami do svidnika ale prave teraz sedim pri plazi v bulharsku a kukam co nove na slovensku. Tak zabavte sa i za mna. A nabuduce sa urcite stretneme.
tak sa hosani dnes uz vo svidniku dobre zabavte a ze bude spusta fotiek...jo a aby som nezabudol H parking musi byt najznamejsi na zraze:)tak ako v Trebisove ...cuuus
nebyť kamaratov zPO (H-fans) a toľko zatrateneho Sharka s jeho preludou tak som tam sam,inač ta preluda je urobena perfektne,tomu ja hovorim čista praca,klobuk dolu.Aby som bol spravodlivy tak ešte chlapci z Levic na Vti 4g,pekne sme sa ponahaňali
„Každý, kto je pomalší než ty, je idiot a každý, kto je rýchlejší, je maniak.“
hovoril som o piatku,v sobotu už bol Miro Civic,boli tam nejake hondy,ale odtiaľ asi nikto,inač boli poliaci s integrou v piato a v sobotu došli na Civicu 4g s motorom B16A2(swap)kompletne porobeny,jedno šťastie že mu zachutilo pivo a nešprintoval zato sme si celkom fajn pokecali
„Každý, kto je pomalší než ty, je idiot a každý, kto je rýchlejší, je maniak.“
tatoHP napísal:inač boli poliaci s integrou v piato a v sobotu došli na Civicu 4g s motorom B16A2(swap)kompletne porobeny,jedno šťastie že mu zachutilo pivo a nešprintoval zato sme si celkom fajn pokecali
noo poliaci su blazni ))) swapuju tam krizom krazom bars co
no tato aj ja som bol v podstate sklamany, co sa tykalo piatkovej ucasti, som myslel ze vas tam bude viac. inac ked som ti spominal ze aby prisli hondaci pod podium ked budu vystupovat kapely, tak to mal byt nechany pozdrav od chalanou co spievali hiphop od jokiho pre hondakov, no typek sa v zapale vystupenia uplne zabudol a jak dospieval tak mi ohlasil ze dpc som zabudol pozravit hondakov. btw tato som rad ze som ta aspon takto chvilkovo ale osobne spoznal, skoda ze sme sa nestretli uz potom neskor ale v tom dave nejak sa ludia postracaju. skoda ze som neostal aj na dneska, ti poliaci mohli byt velmi spoko... tak snad sa uvidime nabuduce na nejakom zraze
zivot je len jeden, vaz si ho, nikdy nevies kedy moze skoncit, lebo smrt si bohuzial nevybera... (ja)
no rad pridem, len neslubujem na 100% lebo v piatok sa ma ist na svatbu cela nasa familia, a kebyze sa stane ze musim ist prec skor tak sa vopred ospravedlnujem. cize vravis o 19 pred halou? akoze u nas v PO?
zivot je len jeden, vaz si ho, nikdy nevies kedy moze skoncit, lebo smrt si bohuzial nevybera... (ja)