Ahojte chalani,až teraz po dlhom a únavnom dni v práci som sa dostal na net a čo to popíšem o nádhernom víkende,ktorý už je bohužiaľ za nami,ale aspon budeme mať pekné spomienky...Takže ubytko čo sme mali bolo nadmieru obstojné..Podmienky na preteky boli vynikajúce,počasie super vyšlo aj keď také velké teploty čo dosahoval asfalt v nedelu poobede na ostrých jazdách som nečakal a na moje ojazdené sliky to nebolo najlepšie a kde-tam mi aj hodilo zadok a pri prejazde vracáku pod plným plynom bol predok aj mierne nedotáčavý..Ale nanič sa nevyhováram ak sa jedná o môj najlepší čas 2.58,tak som nadmieru spokojný,predvíkendový cieľ bol dať Babu pod 3min a to som si aj splnil.Aj keď sa mi nepodarilo v konkurencii vyjazdených chalanov od ktorých sa ešte mám čo učiť ako Miki Čambal,Vlasto Sedláček,potom kamoš Juraj na mierne porobenom VTi + Gáborík dokonca išiel na motore B16B TypeR so samosvorom na neho som stratil 3s, sa mi nepodarilo získať pohár,skončil som na 5tom mieste,tak aj tak spokojnosť...Mimochodom predné sliky sa mi včera podarilo zodrať komplet do drótu a poslednú jazdu na takých drótových slikoch som urobil 2.58,takže super,spokojnoť..Chcem samozrejme pogratulovať chalanom čo jazdili - Palimu,časy super na prvý kopec,sliky Ťa podržali a dokázal si nám,že máš odvahu stať sa pretekárom.Maja,ktorý síce nejazdil,ale prišiel nás povzbudiť som tiež osobne spoznal,Majo dík za gratuláciu..A samozrejme klobúk dole pred Peťom,tiež sa zlepšil a čas 3.04 stojí za poklonu,treba sa pozerať hlavne na váhu ktoré jeho auto má,resp. o jeho čase hovoria už aj skúsenosti zo slalomov a z kopcov ktoré išiel..Pezinskú Babu si už tento rok nezajazdíme ale na rok máme každý určité ciele,hádam aj Hondičky budú vylepšené a na nových slikoch to bude o inom

Takže krááásny víkend na Babe za nami

Honda CR-X, r.90, 132PS na brzde..