Autor |
Správa |
< Racing ~ Pezinská Baba II :: 6. - 7. september (do vrchu) TDC 2008 |
peto009 |
Zaslal: 08.09.2008, 11:12 |
|
|
Založený: 20 december 2006
1993 Honda Prelude |
Takze pocasie vyslo paradne(skoro az na upal)
Jazda mi vysla bez ujmy na zdravy a na aute.Ostre jazdy po 3:04(viac nevidalo)
Gratulujem Mirovi k casu pod 3.min
Palec,gratulujem k uspesnemu zdolaniu prveho kopca(namotavka,ze?)
Kamos s OPC vyletel z trate a poriadne si posuchal spodok o betonovy preklad.
Horsie dopadlo nove Subaru STI(zevraj totalka)
Foto bude,ale az neskor....
Uz sa tesim na dalsiu sezonu |
_________________ .....lude4ever..... |
|
Návrat hore |
|
babo |
Zaslal: 08.09.2008, 13:03 |
|
|
Založený: 26 apríl 2007
2006 Honda Accord |
stivo napísal:
Mimochodom pasaz 13 -14 presiel najrychlejsie Nisan 300ZX , H-cka boli niekde od 5 miesta a najviac problemov mali 4x4 co ma trochu sokovalo. Neviem ci to chalani neprehnali s tlakmi a nestihali udrzat +300 ps neviem...
neviem, co bola teraz oznacena ako pasaz 13-14 (iba tusim), ale ze 4x4 nie su najlepsie vo vsetkych typoch zakrut je v celku znama vec... Tazke mna to tak neprekvapuje. Su serie zakruty, kde kludne moze byt dobre naladena FWD rychlejsia, ako priemerna 4x4 (a ked ma samosvor, ani nehvoorim). Sam som to uz zazil. |
|
|
Návrat hore |
|
babo |
Zaslal: 08.09.2008, 13:08 |
|
|
2006 Honda Accord |
peto009 napísal: Takze pocasie vyslo paradne(skoro az na upal)
Jazda mi vysla bez ujmy na zdravy a na aute.Ostre jazdy po 3:04(viac nevidalo)
Gratulujem Mirovi k casu pod 3.min
Palec,gratulujem k uspesnemu zdolaniu prveho kopca(namotavka,ze?)
Kamos s OPC vyletel z trate a poriadne si posuchal spodok o betonovy preklad.
Horsie dopadlo nove Subaru STI(zevraj totalka)
Foto bude,ale az neskor....
Uz sa tesim na dalsiu sezonu
No tak pekne pekne chlapci... Nemame nejaky link na vysledky?
Miro je fakt frajer - pod 3 min., ja som myslel, ze sa mu to nepodari (to musel ziskat aj pohar)... 03:04 je tiez parada - SOM NA VAS PYSNY - uz ste ma prekonali ja mam rekord cez svoj pruh skoro rano v premavke 3:10.7 ... Ale "gule" na to ist aj na zavod pod vidinou premotovivoanie som nemal... (OPC a STi a podobne)...
Inak co urobi s OPC chalan? "zavesi" to na nejaky strom a bude sa tvarit, ze na ziacnych pretekoch nikdy nebol? (aby mu to poistona preplatila) |
|
|
Návrat hore |
|
stivo |
Zaslal: 08.09.2008, 14:04 |
|
|
Založený: 22 november 2007
1998 Honda Civic |
babo napísal: stivo napísal:
Mimochodom pasaz 13 -14 presiel najrychlejsie Nisan 300ZX , H-cka boli niekde od 5 miesta a najviac problemov mali 4x4 co ma trochu sokovalo. Neviem ci to chalani neprehnali s tlakmi a nestihali udrzat +300 ps neviem...
neviem, co bola teraz oznacena ako pasaz 13-14 (iba tusim), ale ze 4x4 nie su najlepsie vo vsetkych typoch zakrut je v celku znama vec... Tazke mna to tak neprekvapuje. Su serie zakruty, kde kludne moze byt dobre naladena FWD rychlejsia, ako priemerna 4x4 (a ked ma samosvor, ani nehvoorim). Sam som to uz zazil.
Co som si tam vsimol vladli v tej pasazi RWD , to sklamanie bolo z Vlada na EVE IX ....
Vysledky su na:
http://www.kk-sporttiming.com/timing_sk.php?url=SK51udldqSTTMNHBTSQ==&ot_rok=MjAwOA==&ot_kat=NQ==&ot_ak=MDgwOTA2
Mirovi usiel pohar ak sa nemylim. Bol za Lacom G. |
|
|
Návrat hore |
|
babo |
Zaslal: 08.09.2008, 15:32 |
|
|
2006 Honda Accord |
stivo napísal: Co som si tam vsimol vladli v tej pasazi RWD , to sklamanie bolo z Vlada na EVE IX ....
jasne, tam mohli dominovat RWD. Ja som len myslel, ze niekde ale mozu byt este pred 4x4 kludne dokonca FWD. |
|
|
Návrat hore |
|
MUGEN1 |
Zaslal: 08.09.2008, 17:23 |
|
|
Založený: 14 január 2007
1990 Honda CR-X |
Ahojte chalani,až teraz po dlhom a únavnom dni v práci som sa dostal na net a čo to popíšem o nádhernom víkende,ktorý už je bohužiaľ za nami,ale aspon budeme mať pekné spomienky...Takže ubytko čo sme mali bolo nadmieru obstojné..Podmienky na preteky boli vynikajúce,počasie super vyšlo aj keď také velké teploty čo dosahoval asfalt v nedelu poobede na ostrých jazdách som nečakal a na moje ojazdené sliky to nebolo najlepšie a kde-tam mi aj hodilo zadok a pri prejazde vracáku pod plným plynom bol predok aj mierne nedotáčavý..Ale nanič sa nevyhováram ak sa jedná o môj najlepší čas 2.58,tak som nadmieru spokojný,predvíkendový cieľ bol dať Babu pod 3min a to som si aj splnil.Aj keď sa mi nepodarilo v konkurencii vyjazdených chalanov od ktorých sa ešte mám čo učiť ako Miki Čambal,Vlasto Sedláček,potom kamoš Juraj na mierne porobenom VTi + Gáborík dokonca išiel na motore B16B TypeR so samosvorom na neho som stratil 3s, sa mi nepodarilo získať pohár,skončil som na 5tom mieste,tak aj tak spokojnosť...Mimochodom predné sliky sa mi včera podarilo zodrať komplet do drótu a poslednú jazdu na takých drótových slikoch som urobil 2.58,takže super,spokojnoť..Chcem samozrejme pogratulovať chalanom čo jazdili - Palimu,časy super na prvý kopec,sliky Ťa podržali a dokázal si nám,že máš odvahu stať sa pretekárom.Maja,ktorý síce nejazdil,ale prišiel nás povzbudiť som tiež osobne spoznal,Majo dík za gratuláciu..A samozrejme klobúk dole pred Peťom,tiež sa zlepšil a čas 3.04 stojí za poklonu,treba sa pozerať hlavne na váhu ktoré jeho auto má,resp. o jeho čase hovoria už aj skúsenosti zo slalomov a z kopcov ktoré išiel..Pezinskú Babu si už tento rok nezajazdíme ale na rok máme každý určité ciele,hádam aj Hondičky budú vylepšené a na nových slikoch to bude o inom Takže krááásny víkend na Babe za nami |
_________________ Honda CR-X, r.90, 132PS na brzde.. |
|
Návrat hore |
|
pa1ec |
Zaslal: 08.09.2008, 17:41 |
|
|
Založený: 16 december 2006
2005 Honda Civic |
mirec, mozem s tebou len suhlasit... buducu sezonu by som sa chcel priblizit k hranici 3min... na pokorenie urcite nie... moje schopnosti na to nesiahaju... a asik ani afto na to este nema...ale buducu sezonu na auticku nieco snad porobim a uz sa budem musiet zlepsit len ja...
uvidime ako na tom budem financne, mozno sa vidime v dobsinnej...
kopec strasna namotavka... vrelo odporucam aj ostatnym... netreba hned spravit rekord... ale na vyjazdenie staci bohate... kazdy by si to mal ist aspon skusit, a potom zistia ze nejsu az taky dobry soferi ako si myslia...
po zhliadnuti videa ktore som si natocil, som zistil ze som tam porobil jake vtaaaakoviny... az som si hlavu o stenu trieskal...
mirec PS: mohol som ti tam nechat na zapozicku moje sliky...
na to ze je to podla tabulky michelin najtvrdsia zmes, na rozpaleny asfalt by boli docela idealne.. mna podrzali velice schopne |
_________________ ja mam HONDU, kto je viac!
Honda Civic Coupe=Rimototeka Mikirukimi Mimodonoku
NO
|
|
Návrat hore |
|
M&R |
Zaslal: 09.09.2008, 0:48 |
|
|
HC Team
Založený: 06 január 2007
2005 Skoda Fabia |
...dalsie EVO s nasimi diskami...
Dano prisiel pozriet tak som si odfotil kolesa...
...dalsie EVO s nasimi diskami ...
|
_________________ Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem. |
|
Návrat hore |
|
2Bera |
Zaslal: 09.09.2008, 18:12 |
|
|
Založený: 12 december 2006
1994 Honda Civic Coupe |
Fotos by Aventura
|
Návrat hore |
|
MUGEN1 |
Zaslal: 09.09.2008, 18:48 |
|
|
1990 Honda CR-X |
Pekné fotky chalani,len škoda,že ani na jednej nie som |
|
Návrat hore |
|
pa1ec |
Zaslal: 09.09.2008, 19:05 |
|
|
Založený: 16 december 2006
2005 Honda Civic |
mirec, ja som si cvakol aj teba... aj ked len zozadu... |
_________________ ja mam HONDU, kto je viac!
Honda Civic Coupe=Rimototeka Mikirukimi Mimodonoku
NO
|
|
Návrat hore |
|
2Bera |
Zaslal: 09.09.2008, 21:28 |
|
|
Založený: 12 december 2006
1994 Honda Civic Coupe |
Fotos By Peto009
|
Návrat hore |
|
peto009 |
Zaslal: 09.09.2008, 22:11 |
|
|
Založený: 20 december 2006
1993 Honda Prelude |
....keby nebolo dobre vidiet,tak ten motor v cervenej civice je B16B(Type R)Taku dobrotu nevidite kazdy den |
_________________ .....lude4ever..... |
|
Návrat hore |
|
stivo |
Zaslal: 09.09.2008, 22:25 |
|
|
Založený: 22 november 2007
1998 Honda Civic |
|
Návrat hore |
|
MUGEN1 |
Zaslal: 10.09.2008, 16:50 |
|
|
1990 Honda CR-X |
No jo mali sme takú poradu stále hore v cieli,ja som ten v bielom tričku a červenými omp-čkamy bolo super,nezabudnutelný víkend..A tie fotky od Lukáša,proste nádhera.... |
|
Návrat hore |
|
|