Obsah fóra HONDACLUB SLOVENSKO
Autor Správa

<  Zrazy  ~  Aj Ty možeš byt na chvilu pretekárom! My Ti dáme auto!

Milos
Zaslal: 23.09.2008, 7:52 Odpovedať s citátom
Moderátor Založený: 13 jún 2007 Príspevky: 2988
Zavolat/zamailovat mu mozete hocikto.
TatoHP za kolko penazi by si niekomu pozical svoje VTi, aby si na nom zapretekal s ostatnymi na okruhu (s rizikom rozbitia) ? Urcite nie za 3 litre, pripadne by si ho nechal podpisat papier, ze kazde poskodenie zaplati on.
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
matulo
Zaslal: 23.09.2008, 8:15 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 10 február 2007 Príspevky: 3168 Bydlisko: BA 2009 Honda Civic
ak sa nemylim, vacsina zavodnych timov ma svoje auta poistene...

Nezabudni si prečítať pravidlá používania tohto fóra!

Inzercia, Predbehneme Bratislavu?
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Milos
Zaslal: 23.09.2008, 8:19 Odpovedať s citátom
matulo napísal:
ak sa nemylim, vacsina zavodnych timov ma svoje auta poistene...
Ale nie na poziciavanie, ci jazdy pre verejnost. Poistovne sa co najviac brania moznosti, ze vznikne skoda. V zavodnych poistkach dokonca moze byt uvedeny presny pocet pretekov, na ktore poistka plati.
MarekVTi
Zaslal: 23.09.2008, 13:37 Odpovedať s citátom
Založený: 13 september 2007 Príspevky: 153 Bydlisko: Bardejov
Ale ved to niesu WRCka za neviem kolko milionov korun, su to auta ktore maju minimalne 10rokov a urcite boli burane... a nie iba raz.
Ozaj a preco nie na poziciavanie? Co myslis ako je to s autami z pozicovne alebo napriklad s taxikmi???
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
MarekVTi
Zaslal: 23.09.2008, 13:45 Odpovedať s citátom
Založený: 13 september 2007 Príspevky: 153 Bydlisko: Bardejov
Milos my len ze sme z Bardejova a ty z Kosic, ale aj tak sme v tom nieco podnikli a tu je odpoved:

Dobry vecer
-Skolit bude osobne pan Rado Istvan s prekladatelkou
-Istvan Rado odkazal ze je pripraveny aj na 1000 ucastnikov takze musi to mat zariadene
-Pretek bude s autami pana Rada cize Hondy Civic VTi(Bolo to uvedene )
-Auta su poistene v pripade poskodenia

Verim ze som vam nejak pomohol,v pripade zaujmu alebo inych otazok ma kontaktujte

s pozdravom

--
Dávid Rakuščinec (Dafo)
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
Milos
Zaslal: 23.09.2008, 14:20 Odpovedať s citátom
MarekVTi napísal:
Ozaj a preco nie na poziciavanie? Co myslis ako je to s autami z pozicovne alebo napriklad s taxikmi???

Ked uzatvaras poistku, musis si vybrat, ci to poistujes na beznu prevadzku, alebo na nie-beznu (taxik, pozicovna). Ak by si taxik poistil na beznu prevadzku, poistovna ti ziadn skodu nepreplati.
Poistky na pretekarske auta sa dohaduju individualne a vecsinou niekde u riaditela pobocky poistovne. Presne sa tam definuju podmienky a aktivity, na ktore poistenie plati.

Na druhej strane - ak naburas auto z poistovne (ktore je samozrejme poistene), pravdepodobne ti daju preplatit spoluucast.

MarekVTi napísal:
Milos my len ze sme z Bardejova a ty z Kosic

Kosice su troch vecsie, nie je lahke si len tak dohodnut schodzku, ist 10km a osobne sa s niekym stretnut. Az sa cudujem, ze uz davno ste mu nezamailovali, ked ste boli na tu akciu zvedavi.
funtomino
Zaslal: 26.09.2008, 8:29 Odpovedať s citátom
Založený: 08 jún 2007 Príspevky: 588 Bydlisko: BA 2007 Honda Civic
Milos: Prestan recnit o poistkach, to je vec majitela, a chod do toho!
Potom sem pekne supni fotenky, nech aj my zo zapadu mame nieco z toho!

Cool

dafoart
Zaslal: 26.09.2008, 10:29 Odpovedať s citátom
Založený: 18 september 2008 Príspevky: 10 Bydlisko: Kosice
v pripade otazok a zaujmu ma uz len kontaktujte...0911345719
dafoart
Zaslal: 26.09.2008, 18:02 Odpovedať s citátom
Milos napísal:
Rozmyslam o tejto akcii, ale bojim sa, ze to bude nejaka hovadina. Cena sa mi zda podozrivo nizka. Zajazdit by som si siel, ale ak to ma byt len nejake posedavanie pred tabulou a postavanie pri aute, tak nemam zaujem. Ze ma nejaky Istvan povozi na nejakom rozpadnutom VTI-cku je pre ma malo.

O com tu ty rozpravas?Mas vobec sajnu o aku akciu ide?
Milos
Zaslal: 26.09.2008, 20:32 Odpovedať s citátom
dafoart napísal:
O com tu ty rozpravas?Mas vobec sajnu o aku akciu ide?
Rozpravam, ze "sa bojim, ze to bude nejaka hovadina". Naozaj nemam sajnu, o co tu ide a je to najme tvoja hanba, lebo zatial si sa tu vyjadroval podozrivo hmlisto. Bohuzial mam skusenosti s velmi podobnymi akciami, ktore najprv vyzeraju bozsky lakavo, no potom sa clovek nevie dockat konca.
Ludia tu maju take idealne predstavy, ze dostanu do ruk VTi-cka a daju si zopar okruhov proti ostatnym. Mozes nam toto potvrdit ? Pisal si, ze pan Rado je pripraveny aj na 1000 ucastnikov, co by sa s nasimi predstavami dost vylucovalo.
tatoHP
Zaslal: 30.09.2008, 16:58 Odpovedať s citátom
Založený: 12 november 2007 Príspevky: 1249 Bydlisko: bardejov
hovadina, nehovadina,čo môžem stratiť?Platim na mieste a koniec koncov v Maďarsku som ešte nebol tak sa aspoň preveziem Very Happy

Zaslal: 30.09.2008, 18:47 Odpovedať s citátom
Založený: 25 júl 2007 Príspevky: 2541 Bydlisko: Zlaté Moravce
Bol som skepticky, ale postupne si myslim, ze to moze byt seriozna akcia. Co by ziskal, keby to bol nejaky okak? Len zle meno a nahnevanych vodicov. Tak dufam, ze tatoHP da potom info, ktore budu pozitivne.

Zaslal: 01.10.2008, 17:03 Odpovedať s citátom
...

Naposledy upravil dafoart dňa 02.10.2008, 4:55, celkom upravené 1 krát.
jopal
Zaslal: 01.10.2008, 17:59 Odpovedať s citátom
Založený: 25 júl 2007 Príspevky: 2541 Bydlisko: Zlaté Moravce
Dafoart preco tak najezene? Ved napisal len svoj nazor. Kludne spravte super akciu, ukaz ze sa pomylil a nabuduce mozno pride aj on. Ako keby si nepoznal situaciu na SK!? Uz inac seriozne vyzerajuce akcie śa ukazali, ze to bol podvod, na ktory doplatilo kopec ludi. Opatrnost je namieste a ked urobite super akciu predved, ukaz, sprav si meno. Ta naco šrac hned tasit noziky z kesene??? Wink

Zaslal: 03.10.2008, 10:50 Odpovedať s citátom
Na prve precitanie ma tato akcia nadchla ako nieco, co sa neodmieta. Zacal som tahat aj kolegov, ved to mame blizko a 100Euro je ako zadarmo. No potom sme si spomenuli na podobnu akciu, kde bolo cierne ferari, ale niekto zosuchol lak ci co a boli z toho natahovacky a nejaka financna spoluucast, kolega mi pripomenul, ako niekde na motokarach odisiel brzdovy piestik a bolo to vymahane na jazdcovi a v minulosti som pocul este zopar dalsich podobnych prihod.
Pred takymi akciami sa uz drzim na pozore. Nikoho som nechcel odhovarat od tejto akcie, mal som len provokativne otazky, aby mi niekto vniesol do pripadu svetlo. Nestalo sa tak, preto sa tento rok nezucastnime, no verim, ze tatoHP a dalsi, ktori si to pojdu vyskusat, sa vratia s perfektnymi dojmami.

Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 3 z 5
Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5  Ďalšia
Pridať novú tému

Prejdi na: