Zrazy Zilina
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
re
zdravičko paní tak a mam to za sebou svele nieco konecne zraz v ziline nabral na kvalite a početnej účasti bol to pre mna skvelí zazitok a taktiez prekvapko nasich ceských hondakov z honda clubu morava a zaroven odkaz pre nich........hošši ta cesta po cadcu nemala chybu skvela nahanacka a adrenalin v zilach dufam ze sa Vam to pacilo hošši a tesim sa na vasu a nasu dalsiu ucast
honda accord 96KW 131 PS
2.0i 16V
nieje to v-tec no svoje čaro má
NAFTU TANKUJTE DO TRAKTORA
2.0i 16V
re
nano88......................no to je skoda ako si to sledoval net kurna hm skoda ze si nedosiel to bol super zrazik kamos dufam ze sem coskoro pribudnu aj nejake fotky a mozno aj videa sa tesim na to zdar ludia
honda accord 96KW 131 PS
2.0i 16V
2.0i 16V
No zraz bol fajn,ucast ma prekvapila,ludia v pohodicke.
Len som mal troska problem s nasimi presunmi, spanila jazda sa premenila na racing,takze to ani spanila jazda vlastne nebola,cestou spat z motorestu sa uz islo tak rychlo,ze nas s Palcom domaci striasli, a aj chalanov z BB.Ja to chapem,ste domaci,takze poznate teren,ale v dedine pozrem na tachac a mal som tam 140 kde bola 40tka,takzo to uz bol dost hardcore.Keby nas zamerali,tak nam zoberu aj rodny list,bol to troska aj risk,mohlo sa stat cokolvek,ja si rad zajazdim,ale nie v obci,alebo meste.Potom sme vlastne ani uz nevedeli,kam mame ist,tak sme sa vratili pred Teco,pockali, ci tam este niekto pride a po pol hodke sme isli domov.
Myslim,ze presun je hlavne o tom aby sme isli vsetci spolu a vytvorili H kolonu.Je to iba moj nazor.
Myslim,ze presun je hlavne o tom aby sme isli vsetci spolu a vytvorili H kolonu.Je to iba moj nazor.
1999 Honda Accord 2.0i VTEC
2004 Honda Accord 2.2 i-CTDI Sport
2004 Honda Accord 2.2 i-CTDI Sport