Silvester chata 30.12.-2.1./Galanta
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
von je zahradne posedenie:D pogrilujeme na cersvom vzduchu ....vsechno je raz poprve..aj griloacka v zimeMajo&Rado napísal:Chcel som opekane zemiaky..a pogrilovat maso co mam uz nalozene.
toto fórum bolo vytvorené pre všetkých priaznivcov znacky HONDA, aby mohli slobodne diskutovať a vymieňať si názory v tejto oblasti
My vas cakame pred 16hod. pri tom dome....kto ma GPS mala by to byt ulica obrancov mieru 28(Štvrť SNP-je to ako názov časti mesta, či sídliska)
Vidime sa zajtra mládež, pekne sa vyhajajte
Vidime sa zajtra mládež, pekne sa vyhajajte
toto fórum bolo vytvorené pre všetkých priaznivcov znacky HONDA, aby mohli slobodne diskutovať a vymieňať si názory v tejto oblasti
Naposledy upravil/-a M&R v 02.01.2009, 21:57, upravené celkom 1 krát.
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
a par foto co fotak odfotil bud ked nemrzol alebo ked neštrajkoval 
http://s268.photobucket.com/albums/jj36 ... r_Galanta/
PS- bud bol comment alebo no comment
http://s268.photobucket.com/albums/jj36 ... r_Galanta/
PS- bud bol comment alebo no comment
Ahojte. nerad zase otravujem ale ako isto viete islo nas nakoniec len 9 namiesto planovanych 10. (Majko, Janka, Miko, Denka, Palko, Erika, Komarik, Motre, James)
Neskor uvediem kolko treba doplatit, no hlavne chcem poprosit Jamesa nech mi uz konecne uradi svoju cast 1470,- SK
Dakujem
Neskor uvediem kolko treba doplatit, no hlavne chcem poprosit Jamesa nech mi uz konecne uradi svoju cast 1470,- SK
Dakujem
Civic Hatchback '03, D14Z6
CAI K&N, Ulter twin
CAI K&N, Ulter twin
kdyz tak prikoupime...Mikoman napísal:Ahojte. nerad zase otravujem ale ako isto viete islo nas nakoniec len 9 namiesto planovanych 10. (Majko, Janka, Miko, Denka, Palko, Erika, Komarik, Motre, James)
Dakujem
(:
:o)Mikoman napísal:Ahojte. nerad zase otravujem ale ako isto viete islo nas nakoniec len 9 namiesto planovanych 10. (Majko, Janka, Miko, Denka, Palko, Erika, Komarik, Motre, James)
Dakujem
na osobu pri počte 9 ludi je to 1633,33 sk teda doplatok pre tých čo zaplatili je 163,33 SK t.j. 5,42 EUR na osobu, jestli ma moja kalkulačka neklame. miko prosím o odsuhlasenie. nech ti môžeme poslat zvyšok výpalnéhoMikoman napísal:Ahojte. nerad zase otravujem ale ako isto viete islo nas nakoniec len 9 namiesto planovanych 10. (Majko, Janka, Miko, Denka, Palko, Erika, Komarik, Motre, James)
Dakujem