kks tak doniest gril pred tesco a tam rovno grilovat, gauce si kazdy donesie a nieje o com dame pivko dake, peto nam aj MHD-cku povie ten vie ako chodia hlavne od Tesca a pekny stvrtok zanami
Ludia navrhujem cez vikend ist sa previezt do BS...zakruty fajne....co vy nato??? mozete zobrat grill....pojdeme k Richnavskemu jazeru alebo na Pocuvadlo.....btw su tam aj penziony...cize jedlo a kofola neni probleeeem....
podla mna by to bolo super....poznam to tam....takze????
no mne ho mozno nosit bude len ty sa jej nepacis takze neviem a ved som pisal ze nemam balkon lebo mame predlzenu kuchynu zasa neviem co citas ty pipik
presne tak, on had dnes pride so sportovym podvozkom ma nasrat hej???? tak ja mam doma polozenych 20litrov v tlmicoch a a robo ma ide nasierat? tak toto nie!
no nic, kazdy o inom a ziadna zhoda ze kde by sme isli grilovat... ta dobra nive (nemusi to byt prave tam) ale nieco podobne kde by sme aj mohli jazdit je fajn napad
begin 2006 civic sedan 93 + potom Civic Coupe 94 "my dream" now: Civic Coupe 96 6g
OMARON ma pravdu...kazdy o inom...co vam je to vela nafty chlapy do BS?? ide o to ....ze si zajazdime....ale ako chcete no....vymyslite nieco ine..podme do ZV grilovat k vodnej nadrzi Motova...tam je tiez pekne ....ale nezajazdime si tak....OLUSKO nevies ci tam je voda ozaj... ....tak vymyslite nieco ....