|
Autor |
Správa |
|
VlooMan |
Zaslal: 14.04.2009, 13:49 |
|
|
Založený: 27 júl 2008
1997 Honda Civic |
Podelim sa aj ja o ZLU skusenost.
8.4 (streda) som si objednal tovar za cca 2500 SK, vybral som si Expresnu zasielku (vraj do 15h) aby som to vsetko mal do vikendu a mohol veci pomenit..
V ten den mi volali ze nemaju jeden produkt a tak sme ho vymenili za iny a opytal som sa ci to do vikendu bude a ujistili ma ze ano, ze uz na dalsi den pride. Tak som spokojny cakal.. Ale tovar neprisiel..
Boli sviatky, a tak dnes 14.4 im volam, ze co sa deje s tovarom kedze som ho nevedel trackovat v trackovacom systeme posty. Oni mi nato povedia ze dnes zasielku odoslu a zajtra by mala byt u mna! To iste mi povedali aj pred tyzdnom.. Tak ma nasrdili.. Vraj zabudli, potom povedali ze nebol jeden z produktov a preto ju neodoslali (ale neozvali sa samozrejme), potom to zas pomenili ze v stvrtok (9.4) uz zasielky neodosielali.. Hlavne ze ma den predtym ujistovali ze vsetko pride vcas..
Su to amateri.. Verim ze sa chyby stavaju ale aj ten ich pristup.. Proste v telefone to znelo tak ze ved sa nic nestalo.. No jo.. Tot moja neprijemna skusenost |
|
|
Návrat hore |
|
DadAN |
Zaslal: 14.04.2009, 14:00 |
|
|
Založený: 04 január 2007
2006 Honda City |
jo nakoniec si este vlastne ty ten debil co otravuje s kravinami.. |
_________________ 4000 RPM? -kde ini este len zacinaju my uz sme skoncili Turbo POWER!! |
|
Návrat hore |
|
niio |
Zaslal: 14.04.2009, 14:13 |
|
|
Založený: 28 november 2007
1997 Honda Civic |
VlooMan napísal: Podelim sa aj ja o ZLU skusenost.
8.4 (streda) som si objednal tovar za cca 2500 SK, vybral som si Expresnu zasielku (vraj do 15h) aby som to vsetko mal do vikendu a mohol veci pomenit..
V ten den mi volali ze nemaju jeden produkt a tak sme ho vymenili za iny a opytal som sa ci to do vikendu bude a ujistili ma ze ano, ze uz na dalsi den pride. Tak som spokojny cakal.. Ale tovar neprisiel..
Boli sviatky, a tak dnes 14.4 im volam, ze co sa deje s tovarom kedze som ho nevedel trackovat v trackovacom systeme posty. Oni mi nato povedia ze dnes zasielku odoslu a zajtra by mala byt u mna! To iste mi povedali aj pred tyzdnom.. Tak ma nasrdili.. Vraj zabudli, potom povedali ze nebol jeden z produktov a preto ju neodoslali (ale neozvali sa samozrejme), potom to zas pomenili ze v stvrtok (9.4) uz zasielky neodosielali.. Hlavne ze ma den predtym ujistovali ze vsetko pride vcas..
Su to amateri.. Verim ze sa chyby stavaju ale aj ten ich pristup.. Proste v telefone to znelo tak ze ved sa nic nestalo.. No jo.. Tot moja neprijemna skusenost
tak toto je uplny standard, by som sa cudoval, keby to pride vcas , takychto skusenosti mam vela
edit: aby to bolo jednoznacne, tak takychto skusenosti mam vela so vsetkymi inet obchodmi. Je v pohode, ked to nejaky ten den meska, radsej to, ako ked poslu uplne iny tovar a clovek to zisti, az ked ho pouzije....
co sa tyka olejposty, tak mam iba dobru skusenost a nemozem sa stazovat. v mojom pripade je ale dolezita cena a ked to maju inde lacnejsie, tak to kupim tam... |
Naposledy upravil niio dňa 14.04.2009, 14:46, celkom upravené 1 krát. _________________ |
|
Návrat hore |
|
niio |
Zaslal: 14.04.2009, 14:19 |
|
|
Založený: 28 november 2007
1997 Honda Civic |
|
Návrat hore |
|
VlooMan |
Zaslal: 14.04.2009, 14:43 |
|
|
Založený: 27 júl 2008
1997 Honda Civic |
Skoda Objednavku som zrusil a najdem nieco ine kde si cenia svojich zakaznikov.. A dik za link.. pozrem to tam. |
|
|
Návrat hore |
|
palio74 |
Zaslal: 15.04.2009, 19:03 |
|
|
Založený: 27 máj 2008
2010 Honda Accord |
Moja skúsenosť je, že pokiaľ objednávam a majú všetko na sklade nie je problém a expedujú na druhý deň. Pokiaľ neboli filtre skladom zavolali, či chcem poslať náhradu. Nechcel som a chcel som počkať tých 1-7 dní, ale samozrejme sa čakalo 14 dní. Teraz som im písal, že chcem peľový filter, ale že v systéme vyhľadávania majú len na model s klímou a ja potrebujem bez. Napísal som im, že aké rozmery potrebujem ale ho neviem nájsť a prosil, nech mi pošlú odpoveď, či majú taký. Zatiaľ ubehlo 5 dní a odpoveď žiadna. |
_________________ What good is dreaming it if you don't actually do it? |
|
Návrat hore |
|
|
Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
|
|