Zraz Trnava -

Všetko o zrazoch - HondaClub-u, tuningových, ...

Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin

Používateľov profilový obrázok
CIVICej9
Dátum registrácie: 01.05.2008, 20:25
Garáž (1)

Príspevok od používateľa CIVICej9 »

peterVti napísal:dobry navrh moze byt zatial sa aj tak nikto iny nevyjadril :)
tak budeme tam dvaja :D
peterVti
Dátum registrácie: 23.06.2008, 10:31
Garáž (1)

Príspevok od používateľa peterVti »

zatial to fakt vyzera ze budeme dvaja :cry:
CIVICej9
Garáž (1)

co takto si zopaknut ten zraz no teraz v prijemnom pocasi ? kde ste vsetcii ?
RMarek_TT
Dátum registrácie: 30.07.2008, 8:10
Garáž (1)

Príspevok od používateľa RMarek_TT »

CIVICej9 napísal:co takto si zopaknut ten zraz no teraz v prijemnom pocasi ? kde ste vsetcii ?
no fajn ze sa cete stretnut...ked sa najdu dalsi,tak to mozme skusit,taki stretnuticko male staci...ved v TT je plnop hondakov,ale co ked nexodia sem....
Rodom
Dátum registrácie: 19.02.2007, 13:53
Garáž (5)

Príspevok od používateľa Rodom »

To by som sa zastavil aj ja ;)
CIVICej9
Garáž (1)

RMarek_TT - ty si to organizoval minule a ucast bola celkom dobra...len bolo naprd pocasie...teraz najar by bolo aj viacej ludi..sak kazdy zavola nekoho co ma hodnu,nie len prostrednictvom HC .. urcite by s ucastou nebol problem...treba zalozit novu temu dat predbezny termin a no problem ;)
RMarek_TT
Garáž (1)

CIVICej9 napísal:RMarek_TT - ty si to organizoval minule a ucast bola celkom dobra...len bolo naprd pocasie...teraz najar by bolo aj viacej ludi..sak kazdy zavola nekoho co ma hodnu,nie len prostrednictvom HC .. urcite by s ucastou nebol problem...treba zalozit novu temu dat predbezny termin a no problem ;)
oh :) dakujem za poklonu...robil som to,ale nebol som...povinosti ine...ale neco sa spravi treba sldovat...neak to pozrem a spravim temu,dam aj termini a cas...ale urcite v sobotu...buducu som na svadbe,tak az maji dakedi...a pravdapocasie ude dovtedi priaznive...
fox181
Dátum registrácie: 22.09.2007, 21:51

Príspevok od používateľa fox181 »

Ak sa mozem pridat tak aj ja by som dosiel velmi rad . a chalanov zavolam na 4 hondicach a ak bude malo tak + dve :))) . Ja by som navrhoval plan asi taky .... Stretko tam kde bolo pockat na ostatnych zajazdit meskymi ulicami a pak sa dotrepat do Vlckovec dat si tam sprintiky otvorit si to jedno pivecko a o hodku ist domenko za svojimi laskami . :P
RMarek_TT
Garáž (1)

fox181 napísal:Ak sa mozem pridat tak aj ja by som dosiel velmi rad . a chalanov zavolam na 4 hondicach a ak bude malo tak + dve :))) . Ja by som navrhoval plan asi taky .... Stretko tam kde bolo pockat na ostatnych zajazdit meskymi ulicami a pak sa dotrepat do Vlckovec dat si tam sprintiky otvorit si to jedno pivecko a o hodku ist domenko za svojimi laskami . :P
a ti ies de to je vo vlckovciax?a poznas tam cetu aj inac,okrem dialnice,ja nemam dialnicnu,a nemusi to mat kazdi...ale pocul som o tom,ze tam je celkom faj rovinka....a stretnutie bude urcite pri amfiteatri,tam de aj minule...to je mre velke parkovisko a hondi sa tam neatratia...apivko...to skorej kofola,kedze ideme sa tam na uatax :lol:
Marekrossi
Dátum registrácie: 12.01.2009, 18:54
Garáž (1)

Príspevok od používateľa Marekrossi »

fox181 napísal:Ak sa mozem pridat tak aj ja by som dosiel velmi rad . a chalanov zavolam na 4 hondicach a ak bude malo tak + dve :))) . Ja by som navrhoval plan asi taky .... Stretko tam kde bolo pockat na ostatnych zajazdit meskymi ulicami a pak sa dotrepat do Vlckovec dat si tam sprintiky otvorit si to jedno pivecko a o hodku ist domenko za svojimi laskami . :P
naposledy, ked som bol vo vlckovciach sprintovat, prisli 3 policajne auta, a rozpustili nás, páni policajti si zarobili pekných pár desiatok eur..., s tými co boli ece na starte sa ani netrápili, vystúpilo zo svojich aut, a hned: tak týto za 60, ideme dalej...
fox181
Dátum registrácie: 22.09.2007, 21:51

Príspevok od používateľa fox181 »

T.j pravda pocul som o tom . Je tam super rovinka a aj flek ale ak hentaky kazia akciu tak je to naprd. ale pokial mas auto v dobrom stave ( v technicaku vsecko zapisane tak kde je problem .

Keby tych miest bolo viacej hm....
Ale nevadi hlavne ze si zarajdujeme city race . :)
RMarek_TT
Garáž (1)

fox181 napísal:T.j pravda pocul som o tom . Je tam super rovinka a aj flek ale ak hentaky kazia akciu tak je to naprd. ale pokial mas auto v dobrom stave ( v technicaku vsecko zapisane tak kde je problem .

Keby tych miest bolo viacej hm....
Ale nevadi hlavne ze si zarajdujeme city race . :)

tak v podani policajta to neni kazenie,ale robenie si svojej prace :? ...aj kešd si misli,ze radcej bi urobili,kebi sa postavili na hlboku a tam zastavovali auta...radad je tam previzorni,ale...dnes tam jeden tipek na BMV mal 100...takze ocom...proti tomu je neake jazdenie na polnej ceste,de je rola a nic ine uplône v poho a bezpecne...ale nezrobi sa nic...
Denka
HC Team
Dátum registrácie: 29.12.2007, 21:41

Príspevok od používateľa Denka »

dajte nejaky cas a den a mozno prideme aj my :)
Obrázok
toto fórum bolo vytvorené pre všetkých priaznivcov znacky HONDA, aby mohli slobodne diskutovať a vymieňať si názory v tejto oblasti
peterVti
Dátum registrácie: 23.06.2008, 10:31
Garáž (1)

Príspevok od používateľa peterVti »

vsetci netrpezlivo ocakavame datum a cas :D sem s nim !
CIVICej9
Garáž (1)

Navrhujem druhu majovu sobotu... t.j. 6.5.2009 nech sa este pozbiera zobar hondiakov :)
Napísať odpoveď