inak aj mne sa ten kamenac celkom pozdava.. ale uz teraz viem ze ten najblizsi datum toho 16teho mi nevyhovuje.. hoci som zan hlasoval.. ale nieco mi do toho voslo.. takze dufam ze to nebude toho 16teho,ale az o tyzden neskor
.... a ešte k tomu miestu - možno ste niekto z honďákov boli na poslednom stretku v TT v kamenáči a bola to tam katastrofa milión ľudí korčuliarov nebolo kde parkovať chaos.. navrhujem ten amfík oproti McDonalds.
Takže všetkým hondákom, možno ste už o mne dačo počuli a len ak by vás zaujímalo v nedelu tj 17.5.2009 sa kona oficiálna akcia a stretnutie vsetkých automobilových nadšencov kto má chut príst je vítaný, hondy obzvlášť. Viac na mojej stránke alebo maily. S pozdravom Pato
PatoTT napísal:Takže všetkým hondákom, možno ste už o mne dačo počuli a len ak by vás zaujímalo v nedelu tj 17.5.2009 sa kona oficiálna akcia a stretnutie vsetkých automobilových nadšencov kto má chut príst je vítaný, hondy obzvlášť. Viac na mojej stránke alebo maily. S pozdravom Pato
Takže stretko je priamo vo Vlčkovciach na dráhe? Fajn prídeme tam - zo Seredou rátajte - a ak prídu aj nonHonda chlapci, tak nás príde ovela viac...