TDC do vrchu pezinska baba 8.-9.05.2009

Všetko v súvislosti s amatérskymi aj profesionálnymi automobilovými pretekmi (vrchy, okruhy, slalomy,...)

Moderátori: HC_team, k3ksik, Moderátor, Admin, HC Team

babo
Dátum registrácie: 26.04.2007, 22:38
Garáž (1)

Príspevok od používateľa babo »

no mam dost ako si sa tam smykol stivo. Ale ved tade podobne som isiel aj ja a asi kazdy, az mi je zle. To fakt vyzera na necistoty na trate brutalne. Chod k studenicovi a nech Ti skodu na aute teraz zaplati.... a to si este dobre obisiel :x
stivo
Dátum registrácie: 22.11.2007, 20:13
Garáž (2)

Príspevok od používateľa stivo »

babo napísal:no mam dost ako si sa tam smykol stivo. Ale ved tade podobne som isiel aj ja a asi kazdy, az mi je zle. To fakt vyzera na necistoty na trate brutalne. Chod k studenicovi a nech Ti skodu na aute teraz zaplati.... a to si este dobre obisiel :x
Palo neblazni , ak ides na zavod s tym musis ratat , ved som strihol iba zvody..... ostatne podrzal plech zo spodu

Ale skoda , no na ale sa nejazdi :D , potom som uz isiel ako sa hovori s prstom v nose a sledoval viac spatne zrkadlo ci sa netaha za mnou daka olejova ciara atd...
Ved v septembri si dame repete

dikes Majo za video
babo
Garáž (1)

stivo napísal: Palo neblazni , ak ides na zavod s tym musis ratat , ved som strihol iba zvody..... ostatne podrzal plech zo spodu

Ale skoda , no na ale sa nejazdi :D , potom som uz isiel ako sa hovori s prstom v nose a sledoval viac spatne zrkadlo ci sa netaha za mnou daka olejova ciara atd...
Ved v septembri si dame repete

dikes Majo za video
jasne, treba pocitat so vsetkym a fakt to mohlo dopadnut horsie... Ale keby si bol prilis rychly v najazde, OK, alebo spavil chybu. Bud sa Ti ale prehriali uplne tie gumy, lebo ani nepiskli... alebo fakt olej a sorry, o toto by sa usporiadatel preteku mal postarat.

Nieco viem o tom, preco to bolo tak zle, Studenic bol rozculeny, ze casomeiru zobrala nejaka ta ina firma, ked mal na to system a este do niecoho sa vrtali ini ludia, takze mal dost na haku... to ale nie je nas problem, minuly rok to vraj bolo o moc lepsie
Používateľov profilový obrázok
M&R
HC Team
Dátum registrácie: 06.01.2007, 12:25
Garáž (1)

Príspevok od používateľa M&R »

Som zvedavy ake to bude buduci vikend na babe ked tam budu majstrovstva...
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
pa1ec
Dátum registrácie: 16.12.2006, 9:59
Garáž (1)

Príspevok od používateľa pa1ec »

Majo&Rado napísal:Som zvedavy ake to bude buduci vikend na babe ked tam budu majstrovstva...
to uz tam asi nas amaterov nepustia, co...
ja mam HONDU, kto je viac!
Honda Civic Coupe=Rimototeka Mikirukimi Mimodonoku
NO Obrázok
Obrázok
M&R
HC Team
Garáž (1)

jedine sa pozerat :)
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
babo
Garáž (1)

pa1ec napísal:to uz tam asi nas amaterov nepustia, co...
jasne, ze pustia. Pokial viem, idu sa majstrovstava slovenska spolu s amaterskym KW BT. Takze ak sa rychlo prihlasis do KW BT, mozes si zase zajazdit :P :lol: Lenze len teoreticky, tam treba mat prioritu aspon B, alebo sa prihlasit strasne skoro. Myslim, ze teraz uz nemas sancu sa tam dostat do startovej listiny
M&R
HC Team
Garáž (1)

Napísať odpoveď