Hondaman napísal:az na to pocko na konci uplne super akcia! Aj som sa opalil fajnovo Baby boli, ventily cez vyfuk lietali, dymu kopec - proste secko! Este zopar zrazov a stane sa zo mna "krizovy mechanik klubu"
Z mojej strany velke diky vsetkym ktory sa zucastnili a spravili fasa atmosku a hlavne tym ktory sa podujali na organizovani - "KOMAR"
Takze tesim na dalsiu akciu! Astala vista!
"mechanik klubu" ? sranduješ? nečudo ze sa autá kazia, ak tak pekne pózuješ pri opravovaní ...
Som naozaj rád, že sa ti výhlad páčil.... Na najblizsi zraz sa uz špeciálne pripravim
Performance napísal:Tých flašiek bolo po parkovisku viacej Ja by som sa tiež nezmestil, ale zabral som miesto na parkovisku inému členovi (a mäso zjedli alfisti).
maico napísal:zdravym vychodniarov.. hlavne tych co my pomahali s tequilou. a mam takeho tusaka ze jeden sa volal Tomas.
Zdraviim ta maicoo, noo aspon, ze si mi pripomenull, ze som čapal aj teqillu. Na ten vecer mam trosickuu oknoo Ale fakt bolo superr. Tesim sa na Carat 6.
maico napísal:zdravym vychodniarov.. hlavne tych co my pomahali s tequilou. a mam takeho tusaka ze jeden sa volal Tomas.
Zdraviim ta maicoo, noo aspon, ze si mi pripomenull, ze som čapal aj teqillu. Na ten vecer mam trosickuu oknoo Ale fakt bolo superr. Tesim sa na Carat 6.