Samozrejme, že sa tam nejdem len pozerať.Pre čumilov sú tu iné kolotočiarske zrazy aj keď nepochybujem že tu bude tiež dosť blikajúcich a iných oplastovaných príšer. .A to že niekto píše, že sa mu vidí 10 eur vela a prepije 30 za noc som dal ako príklad. Videl si niekde, že by som písal konkrétne na teba? Len ste tu všetci začali frflať, že za taký zraz je to veľa..Radšej pôjdem šprintovať sem za 20 eur ako sa naháňať po meste na semaforoch. A ty marek BB: ja tu mám silné reči? sa spamätaj. Viem oceniť prácu organizátora zrazu, lebo viem čo to všetko obnáša a preto som ochotný túto sumu zaplatiť aj keď mne osobne sa to tiež zdá celkom dosť... Zatial čo som bol v čeríne tak ani raz som nevidel, že by to merali stopkami. Alebo má niekto nejaké nové info ohľadom tohto zrazu?
Ok uzavrime to takto: kto chcete prídite, kto nechcete, kašlite na to. Kto nepríde a chce šprintovať, vidíme sa v TN.
Môže byť?
chalani vsetci mate v niecom pravdu. je pravdou co povedal palo, ze 10 ecok je v pohode, ked ovela viac nechame na inych somarinach. tak isto je pravdou, co vravi marek a mato-dalsie ecka za sprinty a slalom a ich vysledna suma je uz dost. ja sam pretekat nejdem ani jedno ani druhe, nie kvoli sume ale kvoli autu, no aj keby som mal povedzme moj stary civic, tak by som velmi rozmyslal ci ist. stale je to ale jedna akcia v roku ked si vypocitate na kolko takychto akcii v roku pojdete a kolko za ne date a mate na co spomynat, budete v prijemnom prostredi a odddychnete si a potom si zratate kolko vas vyjdu ine somariny(prikladom moze byt kludne aj chlast, z ktoreho koniec koncov je len strata pamati a opica)vyjde vam, ze sa vam na kazdu z podobnych akcii ist oplati...a nehadajte sa chalani, nestoji vam za to predsa par slov, ktore ani neboli myslene v zlom...
DeniZ napísal:keby som mal povedzme moj stary civic, tak by som velmi rozmyslal ci ist. stale je to ale jedna akcia v roku ked si vypocitate na kolko takychto akcii v roku pojdete a kolko za ne date a mate na co spomynat,
no kua kua dosť ma to víde lebo som skoro na každej akcií s ľuďmi okolo mna a povačšinou ,,zážitkú spousta ,spomínky žádne´´ ale ja hovorím ked ťa niečo baví tak neni o čom...
ak bude pekne iem aj ja, preluda stihneme dorobit.
Bude to seria, v bielej farbe s sivimy kolesami farbou so skyline a oranzove smerovky, aby sme sa nasli:)
Sisuliatko napísal:Ahojte kto pôjde jazdiť na šprinty?Fuu už sa neviem dočkať ako sa prebehnem s mojim accordikom...Tak čo páni kto z Vás porazí ženu zajtra?
ale co ake prijemne prekvapenie:)zeby sme mali konecne v BB hondacku??
tesime sa.. myslem ze adeptov na sprint bude dost..