Obsah fóra HONDACLUB SLOVENSKO
Autor Správa

<  Racing  ~  VIII. AutoSlalom

raduz
Zaslal: 17.09.2009, 14:11 Odpovedať s citátom
Založený: 07 marec 2007 Príspevky: 203 Bydlisko: New York City
Semir napísal:
Opäť raz parádna akcia za nami a príjemne stráveny ,,svátek´´ Wink čím alebo kým začať??? hmmm...
No : VTIČKO -Tebe gratulujem k 1.miestu,parádny čas si zajazdil,ešte jedna jazda a možno by som dal 1:20 aj ja... Wink ale fakt išišel si riadne na to že si nebol spokojný so slikmi.. škoda tej mojej kuželky nešťastnej v druhej ostrej, možno by som skončil za Tebou.
KOMÁR KOMÁR: na Teba mám obrovské srdce po dnešnej akcií , dnes si bol zaručene NUMERO UNO ty, exceloval si celý deň, aj s tým stričíkom,dúfam že cesta domov bola bez ,,zelených kamošov´´ Laughing škoda že som nemal vodiča ja, Herr Rodericco mi to nechcel odkeruvať Cool PS : a aby som nezabudol nezabudni si vycapiť moju fotku nad posteľ Laughing
PS2: tak ideme do vyškova?
ALL ostatný ,,H´´ ,,ospravedlňujem´´ sa tým ktorých som samozrejme ,,NECHTIAC´´ Laughing naplašil, nabúdúce Vás naplaším 2x za akciu,že Raduz Laughing
a samozrejme Chlapi zo žiliny dúfam ma nevykastrujete za tú tajnú modifikáciu čo sme si s VTIČKOM (inak Maťom Pikusom) pripravili za žart Laughing šak sranda musííííí ....

a ešte jeden bod programu pred posteľou- Maťko ďakujem za vinčisko, ja sa s ním už potrápim hádam voláko
Laughing

Semir ty si ine cislo Laughing skoro nas tam slak trafil...sme boli za rozpravany a ty takto Very Happy ale jedno je iste ... roznasas dobru naladu kade chodis Laughing Laughing
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Semir
Zaslal: 17.09.2009, 14:36 Odpovedať s citátom
Založený: 04 august 2008 Príspevky: 800 Bydlisko: Levice
komar napísal:
ja som za, treba vymysliet kto, kedy a kde Very Happy

cáááááááá šak ja - ty - Zdeno - flaša vína (taká 10litrová minimálne,šak len Zdeno vycope 5litrov sám na posedenie Laughing ) to sme už 4ja Smile a určite sa niekto popridáva,nenechajú nás hádam samích ako ,,bojovníkov proti kríze´´ Laughing aj 2Beráčik-poldecáčik sa pridá DÚFAM !!! Raduz a spol s.r.o. Wink

no hádžte do éteru voláke miesta vhodné,síce to by bolo asi spraviť tému na takuôto akcióóóó Rolling Eyes Idea

Zaslal: 17.09.2009, 15:22 Odpovedať s citátom
Založený: 23 október 2008 Príspevky: 1477 Bydlisko: SR
no ja bych mozna aj dosol, co tak margita ilona? je tam ubytko, bo volade na roli v trave v stane zalepeny vstavat, to sa mi nem xce Wink

/ N22A2 RE6

http://www.mcp.estranky.sk/
Semir
Zaslal: 17.09.2009, 15:39 Odpovedať s citátom
vticko napísal:
no ja bych mozna aj dosol, co tak margita ilona? je tam ubytko, bo volade na roli v trave v stane zalepeny vstavat, to sa mi nem xce Wink

jooooooj inááááč toto ti neni ,,kekúúúútina´´ ja by som vedel zistit na noc co stoja chatky, kolko mieste atd a ci sa da este,ale asi urcite ano a to by sme mohli aj zriesit len ci by sem dosli ostatný H- zo západu??? BA a pod, či im to nem-bude daleko.... VYJADRITE sa ALL ,Komár ty nemusíš Cool to ja už viem teraz že by si ijšol Laughing Laughing Laughing VTIČKO- kde mám olejčo-čok?
mňam mňam hami-papi pre Cicíka Laughing

a ešte jedno lepšejšie miesto by som vedel: NITRIANSKE RUDNO, raz som tu niekde čítal ,niekto to chcel riešiť spraviť tam H-zraz,len neviem či to rieši-l, alebo sa na to vytoto,to by bolo ešte lepšie[/u]

Zaslal: 17.09.2009, 18:49 Odpovedať s citátom
Založený: 27 máj 2009 Príspevky: 618 Bydlisko: Žilina 1998 Honda Civic
vticko nechces predat vticko ?Razz Very Happy
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky ICQ
raduz
Zaslal: 17.09.2009, 23:10 Odpovedať s citátom
Založený: 07 marec 2007 Príspevky: 203 Bydlisko: New York City
Semir napísal:
vticko napísal:

jooooooj inááááč toto ti neni ,,kekúúúútina´´ ja by som vedel zistit na noc co stoja chatky, kolko mieste atd a ci sa da este,ale asi urcite ano a to by sme mohli aj zriesit len ci by sem dosli ostatný H- zo západu??? BA a pod, či im to nem-bude daleko.... VYJADRITE sa ALL ,Komár ty nemusíš Cool to ja už viem teraz že by si ijšol Laughing Laughing Laughing VTIČKO- kde mám olejčo-čok?
mňam mňam hami-papi pre Cicíka Laughing

a ešte jedno lepšejšie miesto by som vedel: NITRIANSKE RUDNO, raz som tu niekde čítal ,niekto to chcel riešiť spraviť tam H-zraz,len neviem či to rieši-l, alebo sa na to vytoto,to by bolo ešte lepšie[/u]

Nitrianske rudno je dobry napad... by mi vyhovovalo inak... Rolling Eyes pome tam Laughing
Semir
Zaslal: 18.09.2009, 0:21 Odpovedať s citátom
raduz napísal:
Semir napísal:
vticko napísal:

Nitrianske rudno je dobry napad... by mi vyhovovalo inak... Rolling Eyes pome tam Laughing

ja som tiez za len, je nejaky ,,Hondak´´ z okolia Rudna? co by to tam vedel vyzistit? ci sa da a podobne veci? Question Wink

Zaslal: 18.09.2009, 1:15 Odpovedať s citátom
Založený: 12 jún 2008 Príspevky: 1251 Bydlisko: Bratislava 1998 Honda Prelude
ja dojdem kam treba hlavne, ze tam budete a ze ma tam bude cakat aspon takyyy pohaar ako Zdena Very Happy teeeda aspon 5liiiiitre Very Happy
Dnes uvidim aky budem rozbity v praci bo som dnes omylom stretol o 20:30 velakrat typeR na jednom mieste v autokine a vykecavali sme sa asi aj snad do teraz Very Happy Ak rano budem vediet aky je moje meno, tak pohladam postel pre nasu akciooo v okoli rudna Smile
Inac ja mozem spat aj v stane, bo som dosiel na to ako ho postavit tak aby do neho nenaprsalo Very HappyVery HappyVery HappyVery Happy
Asi by bolo vhodne zalozit novu temu a mala by sa volat asi "Csaaaaaa, Hondachlastacka Smile"

Zaslal: 18.09.2009, 9:12 Odpovedať s citátom
komar napísal:
ja dojdem kam treba hlavne, ze tam budete a ze ma tam bude cakat aspon takyyy pohaar ako Zdena Very Happy teeeda aspon 5liiiiitre Very Happy
Dnes uvidim aky budem rozbity v praci bo som dnes omylom stretol o 20:30 velakrat typeR na jednom mieste v autokine a vykecavali sme sa asi aj snad do teraz Very Happy Ak rano budem vediet aky je moje meno, tak pohladam postel pre nasu akciooo v okoli rudna Smile
Inac ja mozem spat aj v stane, bo som dosiel na to ako ho postavit tak aby do neho nenaprsalo Very HappyVery HappyVery HappyVery Happy
Asi by bolo vhodne zalozit novu temu a mala by sa volat asi "Csaaaaaa, Hondachlastacka Smile"

ok idem na to Laughing mne nerobí zase problém ani stan ani auto Cool

Zaslal: 18.09.2009, 9:12 Odpovedať s citátom
Semir napísal:
komar napísal:

ok idem na to,spravím tu miestnosť v zrazoch Laughing mne nerobí zase problém ani stan ani auto Cool

Zaslal: 18.09.2009, 11:33 Odpovedať s citátom
sallo, kolko das? Cool

semir, ceny viem chatiek, len mosim vediet ci aj daco bude a kedy hlavne Cool uz som tam bol Wink A olej, co ja viem, ja by som si to do auta nedaval, je to nejaka comma ci co, sa baojim aby po naliati nebol aj motor po minute v kóme Laughing sak 5 litrovka stoji 40 euro toho, sak to 10w40 je drahsi jak hento cudo.. Surprised

/ N22A2 RE6

komar
Zaslal: 18.09.2009, 12:01 Odpovedať s citátom
Založený: 12 jún 2008 Príspevky: 1251 Bydlisko: Bratislava 1998 Honda Prelude
vsetko ohladom Hondachlastacky smerujte sem

http://forum.hondaclub.sk/viewtopic.php?p=91863#91863

Zaslal: 18.09.2009, 12:06 Odpovedať s citátom
Založený: 02 marec 2009 Príspevky: 144 Bydlisko: Senec 1999 Honda Accord
uz su vysledky konecne na stranke...
sme necakali na vyhlaseni na mieste..
az som prekvapeny teda prijemne...

peto009
Zaslal: 18.09.2009, 21:59 Odpovedať s citátom
Založený: 20 december 2006 Príspevky: 1077 Bydlisko: BA 1993 Honda Prelude
Kto zoztal na vyhlaseni vysledkov?Neviete kto vyhral jazdu pravidelnosti?Bo mam rozdiel dvoch casov 0,04sek.....tak som zvedavy....

Zaslal: 20.09.2009, 14:39 Odpovedať s citátom
hovorili ze to dodatocne doriesia tu jazdu pravidelnosti.. bol som dokonca.. Wink

/ N22A2 RE6

Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 4 z 4
Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4
Pridať novú tému

Prejdi na: