|
Autor |
Správa |
< Racing ~ VIII. AutoSlalom |
raduz |
Zaslal: 17.09.2009, 14:11 |
|
|
Založený: 07 marec 2007
|
Semir napísal: Opäť raz parádna akcia za nami a príjemne stráveny ,,svátek´´ čím alebo kým začať??? hmmm...
No : VTIČKO -Tebe gratulujem k 1.miestu,parádny čas si zajazdil,ešte jedna jazda a možno by som dal 1:20 aj ja... ale fakt išišel si riadne na to že si nebol spokojný so slikmi.. škoda tej mojej kuželky nešťastnej v druhej ostrej, možno by som skončil za Tebou.
KOMÁR KOMÁR: na Teba mám obrovské srdce po dnešnej akcií , dnes si bol zaručene NUMERO UNO ty, exceloval si celý deň, aj s tým stričíkom,dúfam že cesta domov bola bez ,,zelených kamošov´´ škoda že som nemal vodiča ja, Herr Rodericco mi to nechcel odkeruvať PS : a aby som nezabudol nezabudni si vycapiť moju fotku nad posteľ
PS2: tak ideme do vyškova?
ALL ostatný ,,H´´ ,,ospravedlňujem´´ sa tým ktorých som samozrejme ,,NECHTIAC´´ naplašil, nabúdúce Vás naplaším 2x za akciu,že Raduz
a samozrejme Chlapi zo žiliny dúfam ma nevykastrujete za tú tajnú modifikáciu čo sme si s VTIČKOM (inak Maťom Pikusom) pripravili za žart šak sranda musííííí ....
a ešte jeden bod programu pred posteľou- Maťko ďakujem za vinčisko, ja sa s ním už potrápim hádam voláko
Semir ty si ine cislo skoro nas tam slak trafil...sme boli za rozpravany a ty takto ale jedno je iste ... roznasas dobru naladu kade chodis |
|
|
Návrat hore |
|
Semir |
Zaslal: 17.09.2009, 14:36 |
|
|
Založený: 04 august 2008
|
|
Návrat hore |
|
vticko |
Zaslal: 17.09.2009, 15:22 |
|
|
Založený: 23 október 2008
|
no ja bych mozna aj dosol, co tak margita ilona? je tam ubytko, bo volade na roli v trave v stane zalepeny vstavat, to sa mi nem xce |
_________________ B16A2 EG6
EX/ F20C2 AP1
/ D15Z6 EK3
/ N22A2 RE6
http://www.mcp.estranky.sk/ |
|
Návrat hore |
|
Semir |
Zaslal: 17.09.2009, 15:39 |
|
|
|
vticko napísal: no ja bych mozna aj dosol, co tak margita ilona? je tam ubytko, bo volade na roli v trave v stane zalepeny vstavat, to sa mi nem xce
jooooooj inááááč toto ti neni ,,kekúúúútina´´ ja by som vedel zistit na noc co stoja chatky, kolko mieste atd a ci sa da este,ale asi urcite ano a to by sme mohli aj zriesit len ci by sem dosli ostatný H- zo západu??? BA a pod, či im to nem-bude daleko.... VYJADRITE sa ALL ,Komár ty nemusíš to ja už viem teraz že by si ijšol VTIČKO- kde mám olejčo-čok?
mňam mňam hami-papi pre Cicíka
a ešte jedno lepšejšie miesto by som vedel: NITRIANSKE RUDNO, raz som tu niekde čítal ,niekto to chcel riešiť spraviť tam H-zraz,len neviem či to rieši-l, alebo sa na to vytoto,to by bolo ešte lepšie[/u] |
_________________ daily car - Honda Civic EP1 |
|
Návrat hore |
|
sallo |
Zaslal: 17.09.2009, 18:49 |
|
|
Založený: 27 máj 2009
1998 Honda Civic |
vticko nechces predat vticko ? |
|
|
Návrat hore |
|
raduz |
Zaslal: 17.09.2009, 23:10 |
|
|
Založený: 07 marec 2007
|
Semir napísal: vticko napísal: no ja bych mozna aj dosol, co tak margita ilona? je tam ubytko, bo volade na roli v trave v stane zalepeny vstavat, to sa mi nem xce
jooooooj inááááč toto ti neni ,,kekúúúútina´´ ja by som vedel zistit na noc co stoja chatky, kolko mieste atd a ci sa da este,ale asi urcite ano a to by sme mohli aj zriesit len ci by sem dosli ostatný H- zo západu??? BA a pod, či im to nem-bude daleko.... VYJADRITE sa ALL , Komár ty nemusíš to ja už viem teraz že by si ijšol VTIČKO- kde mám olejčo-čok?
mňam mňam hami-papi pre Cicíka
a ešte jedno lepšejšie miesto by som vedel: NITRIANSKE RUDNO, raz som tu niekde čítal ,niekto to chcel riešiť spraviť tam H-zraz,len neviem či to rieši-l, alebo sa na to vytoto,to by bolo ešte lepšie[/u]
Nitrianske rudno je dobry napad... by mi vyhovovalo inak... pome tam |
|
|
Návrat hore |
|
Semir |
Zaslal: 18.09.2009, 0:21 |
|
|
|
raduz napísal:
Nitrianske rudno je dobry napad... by mi vyhovovalo inak... pome tam
ja som tiez za len, je nejaky ,,Hondak´´ z okolia Rudna? co by to tam vedel vyzistit? ci sa da a podobne veci? |
|
Návrat hore |
|
komar |
Zaslal: 18.09.2009, 1:15 |
|
|
Založený: 12 jún 2008
1998 Honda Prelude |
ja dojdem kam treba hlavne, ze tam budete a ze ma tam bude cakat aspon takyyy pohaar ako Zdena teeeda aspon 5liiiiitre
Dnes uvidim aky budem rozbity v praci bo som dnes omylom stretol o 20:30 velakrat typeR na jednom mieste v autokine a vykecavali sme sa asi aj snad do teraz Ak rano budem vediet aky je moje meno, tak pohladam postel pre nasu akciooo v okoli rudna
Inac ja mozem spat aj v stane, bo som dosiel na to ako ho postavit tak aby do neho nenaprsalo
Asi by bolo vhodne zalozit novu temu a mala by sa volat asi "Csaaaaaa, Hondachlastacka " |
_________________ (: |
|
Návrat hore |
|
Semir |
Zaslal: 18.09.2009, 9:12 |
|
|
|
komar napísal: ja dojdem kam treba hlavne, ze tam budete a ze ma tam bude cakat aspon takyyy pohaar ako Zdena teeeda aspon 5liiiiitre
Dnes uvidim aky budem rozbity v praci bo som dnes omylom stretol o 20:30 velakrat typeR na jednom mieste v autokine a vykecavali sme sa asi aj snad do teraz Ak rano budem vediet aky je moje meno, tak pohladam postel pre nasu akciooo v okoli rudna
Inac ja mozem spat aj v stane, bo som dosiel na to ako ho postavit tak aby do neho nenaprsalo
Asi by bolo vhodne zalozit novu temu a mala by sa volat asi "Csaaaaaa, Hondachlastacka "
ok idem na to mne nerobí zase problém ani stan ani auto |
|
Návrat hore |
|
Semir |
Zaslal: 18.09.2009, 9:12 |
|
|
|
Semir napísal: komar napísal: ja dojdem kam treba hlavne, ze tam budete a ze ma tam bude cakat aspon takyyy pohaar ako Zdena teeeda aspon 5liiiiitre
Asi by bolo vhodne zalozit novu temu a mala by sa volat asi "Csaaaaaa, Hondachlastacka "
ok idem na to,spravím tu miestnosť v zrazoch mne nerobí zase problém ani stan ani auto |
|
Návrat hore |
|
vticko |
Zaslal: 18.09.2009, 11:33 |
|
|
|
sallo, kolko das?
semir, ceny viem chatiek, len mosim vediet ci aj daco bude a kedy hlavne uz som tam bol A olej, co ja viem, ja by som si to do auta nedaval, je to nejaka comma ci co, sa baojim aby po naliati nebol aj motor po minute v kóme sak 5 litrovka stoji 40 euro toho, sak to 10w40 je drahsi jak hento cudo.. |
EX/ F20C2 AP1
/ D15Z6 EK3
/ N22A2 RE6
|
Návrat hore |
|
komar |
Zaslal: 18.09.2009, 12:01 |
|
|
Založený: 12 jún 2008
1998 Honda Prelude |
|
Návrat hore |
|
p_petricek |
Zaslal: 18.09.2009, 12:06 |
|
|
Založený: 02 marec 2009
1999 Honda Accord |
uz su vysledky konecne na stranke...
sme necakali na vyhlaseni na mieste..
az som prekvapeny teda prijemne... |
_________________ Accord 2.0i Vtec
..s tehotnou priatelkou nemozes jazdit tak rychlo.. |
|
Návrat hore |
|
peto009 |
Zaslal: 18.09.2009, 21:59 |
|
|
Založený: 20 december 2006
1993 Honda Prelude |
Kto zoztal na vyhlaseni vysledkov?Neviete kto vyhral jazdu pravidelnosti?Bo mam rozdiel dvoch casov 0,04sek.....tak som zvedavy.... |
_________________ .....lude4ever..... |
|
Návrat hore |
|
vticko |
Zaslal: 20.09.2009, 14:39 |
|
|
|
hovorili ze to dodatocne doriesia tu jazdu pravidelnosti.. bol som dokonca.. |
EX/ F20C2 AP1
/ D15Z6 EK3
/ N22A2 RE6
|
Návrat hore |
|
|
Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
|
|