Založený: 17 január 2007Príspevky: 978Bydlisko: Bratislava 1993 Honda Civic
aaale bolo fajn nie patrick?sak sme sa bavili pocasie vyslo ako ma bolo na co kukat aj sme si zasutazili aj ked tam boli lepsie crepy ale stal;o to za to
aaale bolo fajn nie patrick?sak sme sa bavili pocasie vyslo ako ma bolo na co kukat aj sme si zasutazili aj ked tam boli lepsie crepy ale stal;o to za to
jasnacka madari nam sice vytrhli z ruk setky pohare ale co uz bolo super...nabuduce s randalfiestou dobehneme ...
Založený: 17 január 2007Príspevky: 978Bydlisko: Bratislava 1993 Honda Civic
patrick napísal:
Satikk napísal:
jasnacka madari nam sice vytrhli z ruk setky pohare ale co uz bolo super...nabuduce s randalfiestou dobehneme ...
tak tak rozbijeme im tie hrdzave kopy plechov na cimpr campr a s nasim dragsterom to vyhrame vo vsetkych disciplinach
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.