|
Autor |
Správa |
< Zrazy ~ Prešov - zrazy |
MAT49 |
Zaslal: 08.11.2009, 23:19 |
|
|
Moderátor
Založený: 25 október 2008
|
Mirec22 napísal: Martinko, fakt ma to serie ze nam to nevyslo, ja som ti volal pred tretou ze mne to nevyhovuje vecer, ale mal si nedostupny telefon neviem preco a medzitym mi volali viaceri ze takisto im to tak pasuje. ta mne zase volali chlapci co by sli radsej vecer, a isto by sa pridal aj miso,vlado a mato vecer lebo im to vyhovovalo vecer...to je jedno srat nato... ja som bol teraz vecer s tromi novymi chalanmi na hondach na benzinke a dosiel aj spoluziak z KE co vcera kupil type R taze celkom fajne sme sa zabavili...konecne som sedel v Type R-ku... skoda ze ste nezavolali viackrat ze idete uz o tretej,lebo okolo tretej som bol doma... to je uz jedno...boli 2stretka... |
|
|
Návrat hore |
|
miquel |
Zaslal: 09.11.2009, 11:20 |
|
|
Založený: 31 august 2009
2005 Honda CR-V |
MAT49 napísal: Mirec22 napísal: Martinko, fakt ma to serie ze nam to nevyslo, ja som ti volal pred tretou ze mne to nevyhovuje vecer, ale mal si nedostupny telefon neviem preco a medzitym mi volali viaceri ze takisto im to tak pasuje. ta mne zase volali chlapci co by sli radsej vecer, a isto by sa pridal aj miso,vlado a mato vecer lebo im to vyhovovalo vecer...to je jedno srat nato... ja som bol teraz vecer s tromi novymi chalanmi na hondach na benzinke a dosiel aj spoluziak z KE co vcera kupil type R taze celkom fajne sme sa zabavili...konecne som sedel v Type R-ku... skoda ze ste nezavolali viackrat ze idete uz o tretej,lebo okolo tretej som bol doma... to je uz jedno...boli 2stretka...
2 stretka a ja ostal vcera pri sachu, no co uz.
Mato: takze mame troch novych do našej PO-honda smečky? Good good |
_________________ -----[]----------------------------------
H Civic 6g 1.5VTEC sedan
H CRV 2.0 iVTEC K20A4-LPG 2005
H moto XR 400R 1999
H moto2 SH 125i 2007
ex: VW Golf VI hatch red
Ex: OOOO A4 2.5TDI V6 Quattro limo
Ex: H Civic 1.6vti 3D '98 red
kedysi 3xFord (mondeo, KA, focus)
-----------------------------------[]---- |
|
Návrat hore |
|
MAT49 |
Zaslal: 09.11.2009, 23:11 |
|
|
Moderátor
|
Kedze Majk nepojde domov cez spissku ale pojde smer kosice, tak by som navrhol dat stretko dakde v PO s Majkom aby sme pokecali a spravili nejake vikendove foto.... s Jozim sme spolu volali,tak ked tak nemusime ani ist do klcova,ale dali by sme si vediet,jozi zavola danovi a dosli by sem tiez...nemusime ist nikam na letisko, podme len dakde na teply caj alebo kavu...len taky navrh ak mate lepsi napad sem s nim... |
|
|
Návrat hore |
|
M@jk |
Zaslal: 10.11.2009, 0:40 |
|
|
Založený: 08 marec 2008
1992 Honda Civic |
MAT49 napísal: Kedze Majk nepojde domov cez spissku ale pojde smer kosice, tak by som navrhol dat stretko dakde v PO s Majkom aby sme pokecali a spravili nejake vikendove foto.... s Jozim sme spolu volali,tak ked tak nemusime ani ist do klcova,ale dali by sme si vediet,jozi zavola danovi a dosli by sem tiez...nemusime ist nikam na letisko, podme len dakde na teply caj alebo kavu...len taky navrh ak mate lepsi napad sem s nim...
Ahoj Mato,
tak ta zpráva s tou poloos ma mrzí, ale určite sa to opravi/ty to opravis vsetko bude v pohode.
No teraz som to pocítal a cez KE a BA do Prahy to máme 825km a cez PO, ZA a BA to je asi 875km, takze 50km navyše. Takže žiaden extrémny rozdiel, keby to bolo 100km, tak uvažujem o úspore. Len ide o to, že už bude chladno a cesta dlhšia bude bezpečnejšia a rýchla.
http://www.honda-club.cz/forum/garage.php?mode=view_gallery_item&type=garage_mod&image_id=8217
http://www.honda-club.cz/forum/garage.php?mode=view_gallery_item&type=garage_mod&image_id=8218
Navrhujem: dat stretko v PO, lebo v KE sme boli viackrat, teraz prisiel na rad Prešov. Ako písal Maťo, pekně dať kávu alebo čaj.
Tak je to na Vas.
P.S.: No u nás vo firme je kríza a nevieme kym doide výplata. Takže sranda to nie je a može sa stať, ža nemiesto za dcérkou, poidem do riti!!! |
_________________ © In nomine HONDA et VTEC filii et RED LINE sancti Amen |
|
Návrat hore |
|
666potky |
Zaslal: 14.11.2009, 15:58 |
|
|
Založený: 05 november 2008
1994 Honda Prelude |
no ako ludia. bude zajtra ten klcov ci ako teraz????
pocasie je celkom v poho a nieje ani sneh tak co??? |
_________________ Honda Prelude 2.2 V-tec 4WS |
|
Návrat hore |
|
DODO535 |
Zaslal: 14.11.2009, 17:27 |
|
|
Založený: 27 máj 2009
1999 Honda Civic |
Cavko chlapci no čo zajtra by sme nemohli zrobit nejaku akciu?......Matko uz ma v poriadku svoju Hondicu tak by sme mohli zajst sa niekam vyblaznit napriklad do klčova......čo vy nato?.... |
_________________ Honda Civic Vti DOHC VTEC |
|
Návrat hore |
|
Mirec22 |
Zaslal: 14.11.2009, 18:41 |
|
|
Založený: 01 máj 2008
|
Vyborny napad hosi, ak bude tak teplo ako dnes, mohli by sme spachat nejaky ten zraz.A klcov by som tiez navrhoval, dlho som tam nebol.Dohodnime sa dajmetomu o 12 uz v tam.Myslim ze 4 hodky budu akurat na vyblbnutie, kym sa nam nezotmie.Takze my presovcata by sme sa mohli stretnut ako vzdy na slovnaftke na rusinskej pred tou 11tou.Co vy nato? |
|
DODO535 |
Zaslal: 14.11.2009, 18:53 |
|
|
Založený: 27 máj 2009
1999 Honda Civic |
Mirec22 napísal: Vyborny napad hosi, ak bude tak teplo ako dnes, mohli by sme spachat nejaky ten zraz.A klcov by som tiez navrhoval, dlho som tam nebol.Dohodnime sa dajmetomu o 12 uz v tam.Myslim ze 4 hodky budu akurat na vyblbnutie, kym sa nam nezotmie.Takze my presovcata by sme sa mohli stretnut ako vzdy na slovnaftke na rusinskej pred tou 11tou.Co vy nato? suhlasim stebou Mirku vyborny napad........... |
_________________ Honda Civic Vti DOHC VTEC |
|
Návrat hore |
|
MAT49 |
Zaslal: 14.11.2009, 19:00 |
|
|
Moderátor
|
schvalujem |
|
|
Návrat hore |
|
666potky |
Zaslal: 14.11.2009, 21:54 |
|
|
1994 Honda Prelude |
takze zhanam ludi z okolia pp???
je to iste alebo rano si este dame vediet??? |
|
Návrat hore |
|
jozicrx |
Zaslal: 14.11.2009, 22:22 |
|
|
Založený: 21 február 2007
1993 Honda Civic |
takze chlapci cakame vas v klcove cca o 12hod od presova aj od popradu kto chce prist pride |
|
|
Návrat hore |
|
666potky |
Zaslal: 14.11.2009, 22:37 |
|
|
1994 Honda Prelude |
[Zdroj: SITA, 22. 10. 2008 12:43:05, kategória: Slovensko, čítaný: 2413x]
Nový cestný zákon v II. čítaní
BRATISLAVA 22. októbra (WEBNOVINY) - Národná rada posunula do ďalšieho legislatívneho procesu nový cestný zákon. Norma zvyšuje pokuty, znižuje rýchlosť v obci na 50 km/h, nariaďuje celoročné svietenie, zimné pneumatiky pre nákladné autá a autobusy od 15. novembra do 31. marca, deti sa budú musieť bicyklovať s prilbou. Zákon by mal platiť od februára.
Zákon výrazne zvyšuje pokuty, uvádza ich v eurách Základnou sumou pri bežných pokutách bude 60 eur, podstatne vyššie budú za alkohol za volantom. Ak odmietnete fúkať, bude vám hroziť pokuta od 300 do 1 300 eur a zákaz šoférovať na jeden až päť rokov. Za potvrdenú jazdu pod vplyvom alkoholu bude pokuta od 200 do 1 000 eur a zákaz šoférovania do piatich rokov, ak budete piť počas šoférovania, spôsobíte nehodu alebo prekročíte rýchlosť, dostanete pokutu od 150 do 800 eur a zákaz šoférovania do troch rokov. Za zneužívanie ŠPZ bude sankcia do 17-tisíc eur, za opakované porušenie povinností do roka od uloženia pokuty do 7 000 eur, za neodstránenie prekážky na ceste alebo požičanie auta opitému do 3 500 eur. Od januára 2011 má ponúknuť možnosť odpracovať si pokutu vyššiu ako 60 eur. Hodina verejnoprospešných prác bude mať hodnotu troch eur. Povolená rýchlosť v obci sa zníži na 50 kilometrov za hodinu, na diaľniciach alebo na rýchlostných cestách v obci sa zvýši na 90 km/h. Rýchlosť mimo obce sa nemení, zostáva 90, na diaľnici 130, pre autobusy, nákladné autá a kamióny 100 kilometrov za hodinu. Vyššie rýchlosti bude možné na všetkých úsekoch povoliť značkou. Kamióny nebudú môcť na diaľnici predbiehať, cez víkendy a sviatky budú mať jazdu obmedzenú.
Cyklisti budú musieť mať mimo obce prilbu, deti aj v obci. Pri zníženej viditeľnosti budú chodci mimo obce musieť mať na tele dobre viditeľný bezpečnostný prvok. Pre vodičov zostáva zákaz telefonovať. Novinkou budú povinné zimné pneumatiky, ak bude na ceste súvislá snehová vrstva, ľad alebo námraza. Nákladné autá a autobusy budú musieť mať zimné pneumatiky bez ohľadu na počasie od 15. novembra do 31. marca. Povinné bude celoročné svietenie.
Národná rada posunula do druhého čítania nový zákon o prevencii kriminality a inej protispoločenskej činnosti. Minister vnútra Robert Kaliňák ho označil za prelomový. V každom kraji vznikne na obvodných úradoch centrum prevencie kriminality. Celkovo v nich bude pôsobiť 16 nových koordinátorov, z toho osem bude zameraných na všeobecnú prevenciu kriminality a ďalších osem na prevenciu drogovej závislosti. Koordinátori v spolupráci s vyšším územným celkom budú spracovávať stratégiu prevencie kriminality na podmienky kraja a predkladať správu o plnení úloh za predchádzajúci kalendárny rok. Na ministerstve vnútra vznikne informačné centrum pre boj proti obchodovaniu s ľuďmi. Nová právna úprava počíta aj so zriadením poradného orgánu Rady vlády SR pre prevenciu kriminality. Nový zákon o prevencii kriminality a inej protispoločenskej činnosti si vyžiada zo štátneho rozpočtu jednorazovo 1,96 mil. Sk (65,06 tis. €), každoročne po 47,3 mil. Sk (1,57 mil. €).
SITA
--------------------------------------------------------------------------------
Súvisiace články za posledné 3 mesiace
c |
|
Návrat hore |
|
666potky |
Zaslal: 14.11.2009, 22:43 |
|
|
1994 Honda Prelude |
ludia pardon ale prispevok mi nejde editovat
ako to vlastne je???,
ja som jediny sofer - RadoCRX ma v cudu prevodovku a Pepo na CRX 110kw z jakubovian chytil napravicu takze autom pojdem len ja a TOSHO chalan zo SUNNY GTI z jakubovian
ako je to s tymi gumami??
KED NEBUDE SNEH A LAD CO NEBUDE JE TO O.K.????
v inom pripade mi je to velmi luto ale PP nepridetak ako teda??? |
|
Návrat hore |
|
MAT49 |
Zaslal: 15.11.2009, 9:03 |
|
|
Moderátor
|
tak chlapciska neiem co by ste navrhovali dnes vy, ale ja by som navrhol zrusit dnesnu akciu, naolko sa nam pokazilo pocasie.... prelozime to na iny vikend a dnes by trebalo vymysliet nahradny program
Ked sa nikam nepojde, navroval by som stretko dole na parkovisku pod OC MAX a mozme zajst na caj do MAXU.. |
|
|
Návrat hore |
|
666potky |
Zaslal: 15.11.2009, 9:29 |
|
|
1994 Honda Prelude |
jo riadne sa to vonku pokazilo
ak by nahodou sa nieco zmenilo dajte vediet
nazdar |
|
Návrat hore |
|
|
Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
|
|