Tuning Speed Show 2oo8 13.-14.6. Trencin
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
takze pociasie uplne ppci....ziadny dazd.pekne slniecko fukal trosku vietor...
tu su vysledky
ja som skoncil do 2500cm3 na 5tom mieste
takze je cas kukat po slikoch a nejazdit na zimacoch 
civic 1.5 turbo skoncil na 2mieste do 3litru....
)))
tu su vysledky
ja som skoncil do 2500cm3 na 5tom mieste
civic 1.5 turbo skoncil na 2mieste do 3litru....

H22Turbo SQS 11,6 @ 200 , 347PS/327Nm
Daily Car: Honda Logo 1.6vtec
- Performance
- Moderátor
- Dátum registrácie: 28.06.2007, 22:34
- Garáž (1)
2Bera ty si bol aj na šprintoch?Auto som ti videl iba na parkovisku...
asi som prehliadol tie šprinty
Ina k fakt bolo super počasie...Tvár som si stihol spáliť,takže pohoda
Kopec aut tam bolo aj tuna z klubu,len škoda že majitelov nepoznám...Asi už budem musieť prísť na nejaké stretnutie raz...
Inak stál som na jednom odpočívadle niekde medzi Novákmi a TN a vedla prebehli 2 hatche 4G (červený a biely) Žeby Mugen?
Jo a Majo, to Evo je super
Ina k fakt bolo super počasie...Tvár som si stihol spáliť,takže pohoda
Kopec aut tam bolo aj tuna z klubu,len škoda že majitelov nepoznám...Asi už budem musieť prísť na nejaké stretnutie raz...
Inak stál som na jednom odpočívadle niekde medzi Novákmi a TN a vedla prebehli 2 hatche 4G (červený a biely) Žeby Mugen?
jooo bol som sprintit a trosku zlikvidivat este zimacePerformance napísal:2Bera ty si bol aj na šprintoch?Auto som ti videl iba na parkovisku...asi som prehliadol tie šprinty

H22Turbo SQS 11,6 @ 200 , 347PS/327Nm
Daily Car: Honda Logo 1.6vtec
áno ja a bratPerformance napísal:2Bera ty si bol aj na šprintoch?Auto som ti videl iba na parkovisku...asi som prehliadol tie šprinty
![]()
Ina k fakt bolo super počasie...Tvár som si stihol spáliť,takže pohoda![]()
Honda CR-X, r.90, 132PS na brzde..
pohodka bola... aj ked som sklamany z vysledku (jasne ze toho mojho), ze aj napriek slikom tam mam cas skoro totozny s hubicami mynuli rok kde som isiel na seriovych gumach s casom 16,47
chcelo by to nieco porobit s autom...
ja mam HONDU, kto je viac!
Honda Civic Coupe=Rimototeka Mikirukimi Mimodonoku
NO

NO

Myslím,že aj tak si spravil slušný čas na to že máš sériový motor,teda okrem toho sania,to sa mi lúbipa1ec napísal:pohodka bola... aj ked som sklamany z vysledku (jasne ze toho mojho), ze aj napriek slikom tam mam cas skoro totozny s hubicami mynuli rok kde som isiel na seriovych gumach s casom 16,47
tak od teba to berem...MUGEN1 napísal:Myslím,že aj tak si spravil slušný čas na to že máš sériový motor,teda okrem toho sania,to sa mi lúbi
ale inak na starte som nechal za sebou aj nora aj pistu... len skoda ze im netrvalo ani sekundu aby ma sundali...
ale to je tak ked sa trepem so silnejsimi...
ja mam HONDU, kto je viac!
NO

NO

...podla mna dobry cas,mas lepsi cas ako octavia RSpa1ec napísal:pohodka bola... aj ked som sklamany z vysledku (jasne ze toho mojho), ze aj napriek slikom tam mam cas skoro totozny s hubicami mynuli rok kde som isiel na seriovych gumach s casom 16,47
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
No veď ja som vtedy nechal flek Pištovi aby išiel s Vami,inak by som išiel s Vami japa1ec napísal:tak od teba to berem...MUGEN1 napísal:Myslím,že aj tak si spravil slušný čas na to že máš sériový motor,teda okrem toho sania,to sa mi lúbi![]()
ale inak na starte som nechal za sebou aj nora aj pistu... len skoda ze im netrvalo ani sekundu aby ma sundali...![]()
ale to je tak ked sa trepem so silnejsimi...