Slalom, Sprint a grill party Nedeľa 6.7.2008 Nižná Myšľa
stretnutie na parkovisku benzínky Slovnaft oproti OC OPTIMA v Košiciach o 10:00 so spoločným odchodom do Myšle o 11:00
Zatial predpokladaná účasť:
01 - adgo
02 - PietRo
03 - Milos
04 -
05 -
06 - Mirec22
07 - Socoman
08 - vlad0 na 80 percent
09 - Blitzkrieg
10 - phantom - snaď už je to aspon 80:20 že príde
11 - Kapi
Zobrať aj grily, uhlie a žradlo a skladacie stoličky na posedenie pri griloch
Naposledy upravil/-a adgo v 05.07.2008, 18:58, upravené celkom 2 krát.
phantom mna nerataj tak akurat ku bezdetnym lebo zadany som
inac...ja hlasim neprichod ..mrzi ma to ale vo firme dnes po porade mnohee zmeny a je hodne prace takze taham aj v nedelu bohuzial...ale mali by sme sa vidiet v Trebisove ak niekto pojde...
okej Vlado, nevadi ze nemas dialnicnu ani ja nemam, pojdeme cez dediny.Staci ked tam prideme o stvrt na 11.Mozme sa stretnut pred mestskou halou o 9:30.Moze bluc?
Ja pojdem aj ked bude prsat, i ked tam budem sam.A budem sa cuskat a cuskat.Joki, to ze neides tak to ma nacisto dojalo.Fakt ako ten co ma na tych zrazoch najvecsiu zasluhu tak nepride.Som smutny. Tak tesim sa na vas vsetkych.
Mirec nie je to len moja zasluha...mozno iniciativa cosi robit ano ale co sa organizacie tyka su ludia ktori su schopnii cosi vytvorit..vid tato,milos a spol...ja som len na zaciatku dal iskru a ono to aj po takom case slape na 4 valce pri 6700 otackach ...mrzi ma ze nejdem ale nase predvadzacie auto musi byt hotove do zrazu v trebisove ktory je o par dni...uvidime sa inde