motre: a kalendar doma nemas? alebo aspon v mobile?
yo yo, ujo co sa zastavil bol naverbovany czertom
vlooman: kiwinka ti posiela pozdravy
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
tiez som rano prespal budikHondak napísal:Velmi pekne stretko naozaj,krasne auta,fajn ludia,tolko aut som necakal,na to ze to bolo v strede tyzdna,boda by to takto zostalo,ze sa budeme stretavat v takom pocte.Nestihol som si sice s kazdym pokecat,ale tak sa snad nabuduce.Len to vstavanie bolo troska horsie,prisiel som domov pred 0:45.
mno to som bol asi ja taxikar vravel ze ma da dole a aj tak spravil... no ále moja chyba nesiel mi tam dvojec neva nabuduce pojdepcs napísal:Bolo super. Ostal som prekvapeny ze az tolko ludi doslo..
Sice sme tam dosla parta bez aut ale odchadzali sme ako posledny a to s TAXIkom ktory hned ako sme nasadli zacal gumovat a pretekat sa s Hondakmi![]()
Ozaj, kto sa to s nami pretekal na semafore??? priznaj sa
No celkom prdel..
Noro: Velke dakujem za srobovak..![]()
A dakujem aj majitelovy cerveneho vti co ma povozil. (Jasne ze som si nezapamatal nick:D)
Na lavo na semafore som bol ja s Xkeeperom ale nekukal si poriadnepcs napísal:Bolo super. Ostal som prekvapeny ze az tolko ludi doslo..
Sice sme tam dosla parta bez aut ale odchadzali sme ako posledny a to s TAXIkom ktory hned ako sme nasadli zacal gumovat a pretekat sa s Hondakmi![]()
No celkom prdel..
A dakujem aj majitelovy cerveneho vti co ma povozil. (Jasne ze som si nezapamatal nick:D)
ahoj,pcs napísal:Bolo super. Ostal som prekvapeny ze az tolko ludi doslo..
No celkom prdel..