asi ten pravý pri ktorom neni kruhač.pcs napísal:a kde v garazi? ktory vjazd?
PRAVID. STRETNUTIA HC:stvrtok-19.00hod-IKEA
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
no preludky tam boli dokopy tri. jedna cierna 4g a dve 5g - haRRibova cierna a moja tmavo modra. tak podla toho kedy si siel okolo...tom3 napísal:náhodou som išiel okolo lebo som zablúdil a videl som tam peknú preludku (čierna alebo tmavomodrá)
inak si sa mohol aspon na pat minut stavit. vzdy prechadza okolo par hondakov co pokukavaju, ale vacsina fici dalej
Ja som sa aj chcel, keď som vás tam videl, len som prešvihol odbočku na parkovisko (vôbec sa tam nevyznám). V podstate to bola iba náhoda že som šiel okolo. Hladal som cestu do petržalkypalo_lude napísal:no preludky tam boli dokopy tri. jedna cierna 4g a dve 5g - haRRibova cierna a moja tmavo modra. tak podla toho kedy si siel okolo...
inak si sa mohol aspon na pat minut stavit. vzdy prechadza okolo par hondakov co pokukavaju, ale vacsina fici dalej
cau, hey, cool, ze si sa regolmany. napísal:palo_lude ... počuj moj milý . pametáš si ako si povedal, že by si ma hodil domov na dlháče. tam kde peťo býva. mohol by si ma poprípade zobrať domov vo štvrtok ?
no, maybe some other time, sorry...
som bez auta, slecna je opat v servise, a vo stvrtok aj kvoli tomu nepridem.
sorry, ale niekedy nabuduce nie je problem. aj ked zacal mi projekt vo vedlajsej hlavnej dedine v Rakusku, tak to bude cim dalej tym tazsie sa niekam dostat
detska, uzite si to zajtra
palo
nie si nejaky drzy, pampuch?many. napísal:palo_lude ... počuj moj milý . pametáš si ako si povedal, že by si ma hodil domov na dlháče. tam kde peťo býva. mohol by si ma poprípade zobrať domov vo štvrtok ?
respect mmaxima -> respect mr.jdm
So I traveled back down that road
Wish she´d come back, no one knows
Opened my eyes, yeah
It was only just a dream
So I traveled back down that road
Wish she´d come back, no one knows
Opened my eyes, yeah
It was only just a dream