PRAVID. STRETNUTIA HC:stvrtok-19.00hod-IKEA
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
caute banda, ja viem, ze do stvrtka je este dost casu...
no chcel som sem nadhodit skor temu vikend. ako viete v sobotu je RWD na SK-ringu a zevraj v sobotu aj v nedelu je rally v nasej hlavnej dedine
jazdit nejdem ani jedno, ved ma poznate
ale okuknut by som isiel. tak skuste dat svoje pohlady na to. kedy by ste sli kam, na ako dlho atd. taktiez som nikde nenasiel viac info k tej rally v BA
myslim daky casovy harmonogram. ak viete nieco viac, sem s tym...
tesim sa na Vase reakcie.
palo
teta edit hovori: ta rally bola presunuta na neskor - 19.-20.11. takze tento vikend len ring v sobotu.
kto pojde na ring?
no chcel som sem nadhodit skor temu vikend. ako viete v sobotu je RWD na SK-ringu a zevraj v sobotu aj v nedelu je rally v nasej hlavnej dedine
jazdit nejdem ani jedno, ved ma poznate
tesim sa na Vase reakcie.
palo
teta edit hovori: ta rally bola presunuta na neskor - 19.-20.11. takze tento vikend len ring v sobotu.
kto pojde na ring?
-
Vladik6666
- Dátum registrácie: 01.06.2008, 17:11
- Garáž (1)
len tak off-topic.. dnes budem prist? 
a inak.. pre buduce razy.. co tak kvoli znizujucej sa teplote presunut sa do podzemia..tam tak nefuka.. lebo ako nechcem byt sebec, ale ja po kazdom zraze musim rozmrazovat organy..
a inak.. pre buduce razy.. co tak kvoli znizujucej sa teplote presunut sa do podzemia..tam tak nefuka.. lebo ako nechcem byt sebec, ale ja po kazdom zraze musim rozmrazovat organy..
respect mmaxima -> respect mr.jdm
So I traveled back down that road
Wish she´d come back, no one knows
Opened my eyes, yeah
It was only just a dream
So I traveled back down that road
Wish she´d come back, no one knows
Opened my eyes, yeah
It was only just a dream