Treningove vikendy clenov hondaclubu...
Moderátori: HC_team, k3ksik, Moderátor, Admin, HC Team
Bol som tam s Majom v pondelok pozret a trochu to tam pomerat......Mam uz par navrhov na trat,ale na papiery je to aj tak ine ako real.Ale aspon zhruba predstava je:aby bola zabezpecena ochrana divakov,volny vstup aj odchod z parkoviska s autom,trat navrhnuta tak aby sa dala zvladnut,ochrana casomiery vhodnym umiestnenim,start aj ciel v jednom bode atd...atd....Hadam sa nam podari spravit trat aby bol kazdy spokojny 
.....lude4ever.....
peto009 napísal:Bol som tam s Majom v pondelok pozret a trochu to tam pomerat......Mam uz par navrhov na trat,ale na papiery je to aj tak ine ako real.Ale aspon zhruba predstava je:aby bola zabezpecena ochrana divakov,volny vstup aj odchod z parkoviska s autom,trat navrhnuta tak aby sa dala zvladnut,ochrana casomiery vhodnym umiestnenim,start aj ciel v jednom bode atd...atd....Hadam sa nam podari spravit trat aby bol kazdy spokojny
Petko demokracia je pekna vec,ale nie pre kazdeho
Brutal bordel je tam,budeme musiet spravit brigadu ...
To som tam nenapisal?No ja som to bral ako samozrejme...Majo&Rado napísal:peto009 napísal:Bol som tam s Majom v pondelok pozret a trochu to tam pomerat......Mam uz par navrhov na trat,ale na papiery je to aj tak ine ako real.Ale aspon zhruba predstava je:aby bola zabezpecena ochrana divakov,volny vstup aj odchod z parkoviska s autom,trat navrhnuta tak aby sa dala zvladnut,ochrana casomiery vhodnym umiestnenim,start aj ciel v jednom bode atd...atd....Hadam sa nam podari spravit trat aby bol kazdy spokojny
Petko demokracia je pekna vec,ale nie pre kazdeho
Brutal bordel je tam,budeme musiet spravit brigadu ...
Takze kazdy nech pohlada co najvacsiu metlu doma a spravi sa brigada
.....lude4ever.....
iba jednu s tych frekvencii a staci jeden kus lebo tu druhu casomieru budem riesit mikroprocesorom alebo cez USB na PC....najskor asi budu mat 4096kHz alebo 8192kHzSatikk napísal:ok jasne tak zajtra tam asi skocim a napisem sem ze ako som pochodil takze staci iba jedna frekvencia to je jedno aka netreba vsetky a ked tak tak kolko kusov mam kupit? ak by si potreboval aj na tu dalsiu casomieru co planujes?
Ked sa sutre trochu roznesu,tak neva,ale teraz je tam porozbijane sklo a ineveci....morloq napísal:brigada bude potrebna pred kazdym treningomMajo&Rado napísal: Petko demokracia je pekna vec,ale nie pre kazdeho
Brutal bordel je tam,budeme musiet spravit brigadu ...- chodi tam vela ludi a robia tam vela veci, takze tie sutre tam budu vzdy..
.....lude4ever.....
Jasne mas pravdu musia to byt nasobky 2 na n-tu aby som to mohol podelit binarnou delickou cize ak si zohnal 4096Khz tak ked to podelim 2 na 12 dostanem 1kHz co je 0,001sSatikk napísal:to havran : ahoj no neviem ci si to dobre napisalo ale udaval si tam hodnotu 4069 a ja som zohnal krzstal 4096 predpokladam ye su to setko nasobkz 512tky takze sa domnievam ze toto by mohol byt ten spravny.
Casomiera
No byvam v Ziline ale som s Dudiniec...no moznosti su take ze bud mi to donesie 2B 2.2 ked pojde cez ZA alebo to mozes hodit do listovej obalky a poslat na adresu Ľubomír Keľha, Pod sadom 729/13, 010 04 Žilina ostatne veci som zohnal v ziline uz vyrabam aj plosny spoj takze buduci tyzden idem testovatSatikk napísal:ok takze som rad ze som to zohnal a pomohol prispiet k casomiere takze teraz uz iba zostava ako ti to dorucim..skede si?niekde sa stretneme alebo ti to poslem postou...
este ma napadlo ak bysi este nieco potrteboval zohnat nejake displeje alebo zobrazovacie tabule tak povedz