Nove nalepky (t.j. tie s napisom HONDAclub) zatial nie su v inej velkosti ako male (t.j. nikto nema vacsie). Vzhladom na ohlasy zvazujeme aj vyrobu vacsich. Informacie sa potom objavia aj v prislusnej teme. A ziaden strach, dalsie nalepky urcite budu coskoro...MaroK napísal:nalepky nejsu ... ked som si ja prisiel kupit tak tam boli uz iba 3 male , chcel som 2 a pre noveho clena shnellyho ktoreho som dotiahol na zraz tie 2. A boli iba male![]()
![]()
![]()
Chceli sme take velke ako maju aj ostatny ... tie male su dost &^%$@^%
![]()
VELKY "BRANDovaci"(oznacovaci) ZRAZ, BA 22.6.2008
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
vdaka
Dakujem pekne MaroKMaroK napísal:Chybalo viacej ludi .... tesil som sa na Papeka , LastV8 , Babo , 2Bera a este zopar dalsich ze sa konecne zoznamime , no nicSnad nabuduce ...
Mimochodom najkrajsie auto zrazu podla mna danypilot ... nenormalne pekny accord
hm
snad nabuduceMaroK napísal:Chybalo viacej ludi .... tesil som sa na Papeka , LastV8 , Babo , 2Bera a este zopar dalsich ze sa konecne zoznamime , no nicSnad nabuduce ...
Mimochodom najkrajsie auto zrazu podla mna danypilot ... nenormalne pekny accord
Subaru Impreza
exdaily: 04' Honda Civic Coupe 1.7 VTEC
exrace: Honda Prelude 2.2 VTI-S 4WS
exfun: XQUAD X5 LONG SPORT
exdaily: 04' Honda Civic Coupe 1.7 VTEC
exrace: Honda Prelude 2.2 VTI-S 4WS
exfun: XQUAD X5 LONG SPORT
zraz
Myslim ze akcia sa podarila, prislo dost ludi aj novych konecne
. Super bolo, ze sme sa nemuseli vypekat na slnku lebo aj v tieni nam bolo dost horuco.
Nalepka sa mi sice uz neusla ale nevadi, pretoze ten maly format sa mi vobec nepaci a myslim, ze nie som jedina,takze zatial ostavam hodna Klub.
Vdaka organizatorom aj hondakom co sa zucastnili.
Nalepka sa mi sice uz neusla ale nevadi, pretoze ten maly format sa mi vobec nepaci a myslim, ze nie som jedina,takze zatial ostavam hodna Klub.
Vdaka organizatorom aj hondakom co sa zucastnili.
Žijeme len raz, tak žime nadoraz!
Re: hm
No ja take velke zrazy az tak nemusim, ae keby som nebol na svadbe, tak teraz by som urcite prisielMaroK napísal:Chybalo viacej ludi .... tesil som sa na Papeka , LastV8 , Babo , 2Bera a este zopar dalsich ze sa konecne zoznamime , no nicSnad nabuduce ...
Pozdravujem všetkých, dakujem všetkým....
Morloq uz dufam nezabudnes co znamenalo to TR na tvojom skle
Vladko dufam ze auto a ty si prezil prichod domov s tou H corollou...
Pa1ec tebe dik za uzasnu komunikaciu cez vysielacky, bolo to fakt funny
Jamesovi a Motremu dik za spolocnost pod stankom
Hondakovi za pomoc a photo
Matulovi za prepozicanie fotaku
a v neposlednom rade Majovi...
Tesime sa na dalsie stretnutie...
Morloq uz dufam nezabudnes co znamenalo to TR na tvojom skle
Vladko dufam ze auto a ty si prezil prichod domov s tou H corollou...
Pa1ec tebe dik za uzasnu komunikaciu cez vysielacky, bolo to fakt funny
Jamesovi a Motremu dik za spolocnost pod stankom
Hondakovi za pomoc a photo
Matulovi za prepozicanie fotaku
a v neposlednom rade Majovi...
Tesime sa na dalsie stretnutie...
toto fórum bolo vytvorené pre všetkých priaznivcov znacky HONDA, aby mohli slobodne diskutovať a vymieňať si názory v tejto oblasti