Palec dufam ze neprovokujes tym OT....myslim ze sme stalev teme meetingu na babe...pa1ec napísal:a kedy dame ten bowling???
Japan & BMW - 25.10.2008
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
Denka si sa sice rozohnila, ale nie je to ani uplne biele, ani cierne. Si myslim, ze kritiky odznelo velmi malo a ked - tak konstruktivnej. Jedno ale skuste blavaci chapat, ze nie je jednoduche a ani lacne precestovat stovky km! Na to uz musi byt nejaka motivacia a ta sa nebuduje pri jednej akcii. A vazim si sice vasu pracu a ochotu, ale nepacia sa mi vase urazlive reakcie na akukolvek kritiku! S chybami treba ratat, nerobi ich len ten, kto nic nerobi. A ked vam ich niekto ukaze, mozno mu na vas, na nas, na HK zalezi a takeho si treba vazit viacej, ako takeho, co je ticho a vykrikuje na pive!!!
Lada 2102, r.v.1973, zelena skoro metaliza, takmer plna vybava
Ex
:(
neda sa to zavesit niekam inam? nefunguje mi toJames napísal:Uz len dodam link na vysledky :
http://rapidshare.com/files/157475019/J ... m.xls.html
(:
Mozno by bolo na mieste ukoncit celu debatu o klobasach a hruske a uzavriet to tym, ze to bola prva akcia toho druhu. Vdaka kritike budem vediet kde pridat, co zlepsit a zlomit sa nedam a na jar sa vrham do dalsej...
Zamer tohto zrazu bolo hlavne stretnut sa a pokecat a popri tom si zajazdit, nie samotny pretek, cize ani organizacia nebola tomu prisposobena...no nabuduce to moze byt inak, vravim, vsimala som si reakcie, navrhy a napady, pripomienky a budem sa snazit to vsetko pridat do meetingu2.
Na podujati bolo 47navstevnikov a 25aut sa zucastnilo aj jazdenia..Dalo by sa povedat, ze Hondy a Bavoraky boli 1:1...Postrehnut sa dali SPZ z Levic, Banskej Bystrice, Malaciek ci Senca napr.
O hudbu sa postaral music master Daweed z BMW klubu.
Trat bola postavena obojsmerne, jednobrankova, cize start aj ciel boli v jednom bode. Jazdilo sa podla kategorii, S1,S2 a S3.
Casy mozete vidiet, uz vo fungujucej tabulke na stranke Hondaclubu/za vypadok sa ospravedlnujeme/- http://ulozisko.sk/96221/Japan_Baba_slalom.xls
Podujatie trvalo v case od 12hod a skoncilo az za tmy, hodinu a pol po planovanom case, cize az o 18.30:) kedy sme vyhodnotili vysledky a vitazom odovzdali ceny.
Co sa tyka jazdenia tam uz moje skusenosti nesiahaju a mozem len poprosit ludi aby sa k tomu vyjadrili, ako sa jazdilo, aka bola trat, co bolo na nej dobre, co nie...
Zamer tohto zrazu bolo hlavne stretnut sa a pokecat a popri tom si zajazdit, nie samotny pretek, cize ani organizacia nebola tomu prisposobena...no nabuduce to moze byt inak, vravim, vsimala som si reakcie, navrhy a napady, pripomienky a budem sa snazit to vsetko pridat do meetingu2.
Na podujati bolo 47navstevnikov a 25aut sa zucastnilo aj jazdenia..Dalo by sa povedat, ze Hondy a Bavoraky boli 1:1...Postrehnut sa dali SPZ z Levic, Banskej Bystrice, Malaciek ci Senca napr.
O hudbu sa postaral music master Daweed z BMW klubu.
Trat bola postavena obojsmerne, jednobrankova, cize start aj ciel boli v jednom bode. Jazdilo sa podla kategorii, S1,S2 a S3.
Casy mozete vidiet, uz vo fungujucej tabulke na stranke Hondaclubu/za vypadok sa ospravedlnujeme/- http://ulozisko.sk/96221/Japan_Baba_slalom.xls
Podujatie trvalo v case od 12hod a skoncilo az za tmy, hodinu a pol po planovanom case, cize az o 18.30:) kedy sme vyhodnotili vysledky a vitazom odovzdali ceny.
Co sa tyka jazdenia tam uz moje skusenosti nesiahaju a mozem len poprosit ludi aby sa k tomu vyjadrili, ako sa jazdilo, aka bola trat, co bolo na nej dobre, co nie...
toto fórum bolo vytvorené pre všetkých priaznivcov znacky HONDA, aby mohli slobodne diskutovať a vymieňať si názory v tejto oblasti