Obsah fóra HONDACLUB SLOVENSKO
Autor Správa

<  Racing  ~  TDC do vrchu pezinska baba 8.-9.05.2009

babo
Zaslal: 11.05.2009, 13:30 Odpovedať s citátom
Založený: 26 apríl 2007 Príspevky: 1096 Bydlisko: Bratislava 2006 Honda Accord
ja som tiez nevedel, ktory si Smile sice potom mi palec hovoril, ale sa mi nechcelo ist hned Ta pozdravit (ze aha ten modry v kombineze) a potom si sa stratil Smile
Prvy vracak - no presiel som to slusne len raz snad. Vzdy sa moc skoro taham do stredu Sad V tych rychlostiach je to prirodzena reakcia Smile
Heliport som dal bez ubratia raz a celkom to drzalo (semislicky), ale stivo ma trochu vystresoval, ze on ubera na slickoch (aj ked nie moc kvalitnych asi, bude to asi ako tie moje R888) Smile A na mostik uz vobec nemam to tam drzat Smile

Este raz ale poklona k casu Miro, so zavretou zastavkou 2:53 je super, ale vsak pohar hovori asi za vsetko Smile

Naposledy upravil babo dňa 11.05.2009, 14:24, celkom upravené 1 krát.
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu
stivo
Zaslal: 11.05.2009, 13:39 Odpovedať s citátom
Založený: 22 november 2007 Príspevky: 98 Bydlisko: BA 1998 Honda Civic
ja uberam lebo na tej mojej dlheeeej 4 to ide teraz tachometrickych 225 Smile)
a trojka 170 Shocked , no ale po prehodeni zvodov to budem asi posuvat dole , lebo mam teraz 4-2-1 takze vykon sa posunie do nizzsich

mam video len ho musim dat niekomu spravit a neviem preco mi nejde zvuk , jak som na to pozeral tak prvy vracak som asi tiez dodr.... alebo sme sa tlacili dnu koli tomu oleju ? potom sa mi to paci az moc a potom sa mi to zase nepaci ked som chcel ist na dubaky Smile))
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
babo
Zaslal: 11.05.2009, 14:27 Odpovedať s citátom
kokso, vy ste blazni. Inak aj tu tretiu velmi rychlu zakrutu, pred nou vobec neuberiete??? Prva zakruta po rovinke je vracak lavotocivy, druha potom utaiahnuta pravotociva a z nej vyjazd dost rovinka, prave ta tretia zakruta a potom zas rovinka po dlasi lavotocivy vracak... no a teda pred tou tretou zakrutou tiez vobec neuberiete? No na toto nemam, aj ked auto mi tam drzalo ako pribite, ale teda to srdce zatial nemam... Smile Aj ked si uvedomujem, ze su este daleko horsie srdcovky po kopcoch Smile
stivo
Zaslal: 11.05.2009, 14:41 Odpovedať s citátom
Založený: 22 november 2007 Príspevky: 98 Bydlisko: BA 1998 Honda Civic
tu tretiu spravim tak ze uberiem ale len tak ze noha hore a hned dole nech ma vtiahne dnu na 3 cca 140 asi lebo tesne pred brzdenim do lavotocivej je uz zrela na preradenie ....
Mimochodom neviete kto tu predaval termotec pasku ?
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
2Bera
Zaslal: 11.05.2009, 14:44 Odpovedať s citátom
Založený: 12 december 2006 Príspevky: 8016 Bydlisko: Féldorf 1994 Honda Civic Coupe
stivo napísal:

milosko?

H22Turbo SQS 11,6 @ 200 , 347PS/327Nm
Daily Car: Honda Logo 1.6vtec
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky ICQ
babo
Zaslal: 11.05.2009, 14:45 Odpovedať s citátom
stivo napísal:
tu tretiu spravim tak ze uberiem ale len tak ze noha hore a hned dole nech ma vtiahne dnu na 3 cca 140 asi lebo tesne pred brzdenim do lavotocivej je uz zrela na preradenie ....

no ja si brnkenm aj po brzde trochu, nech si auto sade a potom zatocim a pridam a pohodicka... Ale drzat drzat a len trochu ubrat, to fakt nie Smile Aj tak som ale hned za tou zakrutou radil 4 (cize tak 130) a brzdy pred dalsim vracakom isli tak zo 150.
MUGEN1
Zaslal: 11.05.2009, 14:46 Odpovedať s citátom
Založený: 14 január 2007 Príspevky: 1126 Bydlisko: Levice 1990 Honda CR-X
No veď 3tia je ten most ! tam si treba nadísť úplne do prava tak isto ako pri heliporte a potom sa dá ísť bez ubratia Smile

Zaslal: 11.05.2009, 14:48 Odpovedať s citátom
MUGEN1 napísal:
No veď 3tia je ten most ! tam si treba nadísť úplne do prava tak isto ako pri heliporte a potom sa dá ísť bez ubratia Smile

aha, to myslis mostom... ale ten most su len velke zvodidla myslim. Mostik podla hantirky je tam hore pred poslednym vracakom Smile

to je jedno, jasne ze si tu zakrutu nadchadzam, ale kua aj tak, bez ubratia... fuuuuuj Smile neviem, ci niekedy skusim Smile
MUGEN1
Zaslal: 11.05.2009, 14:55 Odpovedať s citátom
Založený: 14 január 2007 Príspevky: 1126 Bydlisko: Levice 1990 Honda CR-X
babo napísal:
MUGEN1 napísal:

aha, to myslis mostom... ale ten most su len velke zvodidla myslim. Mostik podla hantirky je tam hore pred poslednym vracakom Smile

to je jedno, jasne ze si tu zakrutu nadchadzam, ale kua aj tak, bez ubratia... fuuuuuj Smile neviem, ci niekedy skusim Smile

Aj ja som sa ešte v septembri bál ísť tade plný ani heliport som nikdy nešiel plný, ale asi sa už začínam vyjazdievať Smile Ty máš TypeR PLUS ? kôli samosvoru sa pýtam .

Zaslal: 11.05.2009, 14:58 Odpovedať s citátom
MUGEN1 napísal:

bál ísť tade plný ani heliport som nikdy nešiel plný, ale asi sa už začínam vyjazdievať Smile Ty máš TypeR PLUS ? kôli samosvoru sa pýtam .

jj, jazdis dost a to sa musi poznat Smile

CTR PLUS je normalny CTR (mas RACE - lahsi bez klimy a radia a xenonov tusim a PLUS ma vsetky tieto hovadiny navyse). Potom je este biely CTR Special Edisiton taky biely a ten ma samosvor.
No a ja som si samosvor len nechal len namontovat, ale ten hondacky Smile Samozrejme to asi nie je pre S triedu uplne podla pravidiel, ale vsak ja tam nejdem vyhravat ze Smile (A OKREM TOHO KOHO AUTO JE? Smile )
babo
Zaslal: 11.05.2009, 18:16 Odpovedať s citátom
jo a este Miro, co sa stalo Dodovi ze v sobotu nevyhral? Pozeral som prva jazda klasika brutal dobre 2:41 ci kolko, ale druha "az" 2:48, ci 49 a to ho stalo o sekundu prve miesto... Co ho niekde pretocilo, alebo v com bol problem?
matis007
Zaslal: 11.05.2009, 19:39 Odpovedať s citátom
Založený: 18 december 2006 Príspevky: 299 Bydlisko: MA - Rohoznik 1998 Honda Civic
babo napísal:
jo a este Miro, co sa stalo Dodovi ze v sobotu nevyhral? Pozeral som prva jazda klasika brutal dobre 2:41 ci kolko, ale druha "az" 2:48, ci 49 a to ho stalo o sekundu prve miesto... Co ho niekde pretocilo, alebo v com bol problem?

zrejme to pacol do zvodidiel, lebo ked prisiel hore na parkovisko tak pravy predny blatnyk rozbyty
babo
Zaslal: 11.05.2009, 19:49 Odpovedať s citátom
matis007 napísal:

zrejme to pacol do zvodidiel, lebo ked prisiel hore na parkovisko tak pravy predny blatnyk rozbyty

aha, to ma mrzi. Ale je to vidno, ze taketo casy jazdit uz aj s perfektnym autom je naozaj tazke a chyba sa stane aj tak fakt dobremu soferovi. O to vacsia vystraha trebars pre mna, ked nemam auto len na kopce, ze to nie je ziadna sranda Smile
M&R
Zaslal: 11.05.2009, 22:54 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 06 január 2007 Príspevky: 7382 Bydlisko: Bratislava 2005 Skoda Fabia
stivo napísal:
ja uberam lebo na tej mojej dlheeeej 4 to ide teraz tachometrickych 225 Smile)
a trojka 170 Shocked , no ale po prehodeni zvodov to budem asi posuvat dole , lebo mam teraz 4-2-1 takze vykon sa posunie do nizzsich

mam video len ho musim dat niekomu spravit a neviem preco mi nejde zvuk , jak som na to pozeral tak prvy vracak som asi tiez dodr.... alebo sme sa tlacili dnu koli tomu oleju ? potom sa mi to paci az moc a potom sa mi to zase nepaci ked som chcel ist na dubaky Smile))

Takze tu je to STIVOve video :

http://www.youtube.com/watch?v=NPLcBKoDScE

Zaslal: 11.05.2009, 23:08 Odpovedať s citátom
Založený: 12 december 2006 Príspevky: 8016 Bydlisko: Féldorf 1994 Honda Civic Coupe
dig ze slovasfalt Very Happy skoda ze to je uz par rokov premenovane...

H22Turbo SQS 11,6 @ 200 , 347PS/327Nm
Daily Car: Honda Logo 1.6vtec
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky ICQ

Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 9 z 10
Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Ďalšia
Pridať novú tému

Prejdi na: