pajo napísal:uff, vyzera to byt na rychlu trat, ma vobec vyznam tam ist s miatou?
pajo urcite ma vyznam tam ist. Asi sa to nezda z videa ale ta trat je velmi technicka a zakruty niesu klasicke obluky ale rozne sa zalamuju takze sa hlada tazsie idealna stopa... Proste ziadna nuda... Na cielovej rovinke zachladis auto a ficis znovu .
BTW ja som po 2x30min zodral zadne brzdove oblozenie ktore malo len rok
pajo napísal:uff, vyzera to byt na rychlu trat, ma vobec vyznam tam ist s miatou?
pajo urcite ma vyznam tam ist. Asi sa to nezda z videa ale ta trat je velmi technicka a zakruty niesu klasicke obluky ale rozne sa zalamuju takze sa hlada tazsie idealna stopa... Proste ziadna nuda... Na cielovej rovinke zachladis auto a ficis znovu .
BTW ja som po 2x30min zodral zadne brzdove oblozenie ktore malo len rok
no ja by som to videl takto... gumy mi bude treba uz nove, brzdy tiez, spojku dtto a miatu mam v plane cez zimu rozobrat a porobit... tak beriem so sebou zenu s druhym autom a lano
emrik, ja som tiez myslel ze na vti sa tam budem nudit podla videa, ale podla toho co hovoris, tak asi nie ozaj, gumy sa ako drali, isli rychlo dole abo je to tam este kusok smyklave a volaco vydrzia lebo mam uz asi len 2mm na slikoch a neviem ci vydrzia 4x20min.
Dnes som objednal nové tlmiče Kayaba za 600euri, vpredu 4 a vzadu 8 nastavení tuhosti, tak hádam ho na okruhu dobre odskúšam, ved kde inde už tento rok ak nie tam !
vticko napísal:miro, to uz vazne mi ides po krku ocuvaj ale dobre, aspon je konkurencia a bude to zaujimavejsie
ozaj, ta benzinka na tom okruhu bude fungovat? a ak hej, neviete aky benzin tam predavaju?
Dnes som sa tam bol poprechádzať, škoda že som tam prišiel cca okolo osmej- pol deviatej,ked uz bola tma, ale kuuua kolko motoriek tam je neviem co maju za jazdecke dni... Trochen som sa poprechadzal po boxoch no vyzera to fajne fajne, palec hore